כבלים לכל החיים

אוריג

אוהב את התחום
מעורבות
83
נקודות
28
כבל זה כבל/חוט.

פילטר זה פילטר.

חבר שלי הלך עם המשפחה למסעדה בנתניה, שאל איזה יין יש.
המלצר אמר שיש גם אדום וגם לבן.
שאל איזה לבנים יש.
המלצר ענה: יין זה יין.

(סיפור אמיתי)

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
שאל איזה לבנים יש.

(סיפור אמיתי)
אלוף.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
שאל איזה לבנים יש.

(סיפור אמיתי)
כן, כששאלו אחת איזה אוטו יש לה - התשובה הייתה -"לבנה"

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
יש כבלים של חננאל ויש את כל השאר
אישית מסכים, אבל זה למי שאוהב את החותם צליל והכיוון הזה. ישנם רבים וטובים שמחפשים ריגוש אחר מהמערכת שלהם. כל אחד בוחר מה שעושה טוב לאוזניו.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
מה מיוחד בכבלים של חננאל ? במה הם שונים מ DIY אחר ?
שיטת בניה שונה ?
שזירה מיוחדת ?
שימוש בחומרים שונים ?

ארז
כנראה שהכל יחד, חננאל שומר בקנאות על התהליך של ההכנה. מה שבטוח שהם מנחושת ותהליך השזירה הוא חשוב. מה שאותי תפס זה היכולת להוציא את כל הפרטים בלי לאבד איזון. וזה מה שמבדיל מכבלים אחרים ששמעתי ( לא התנסיתי ב diy אחרים). גם הבדיקה של הכבלים אולי שונה מdiy אחרים כי רמת הרגישות של המערכת שלו לא מאפשרת סטייה, ומערכת הבדיקה שלו, לטעמי, היא מה שמאפשרת לקבל תוצאה יותר מדוייקת. אולי זה הבדל חשוב מאחרים שמייצרים כבלים, אגב. כל זאת לא שווה כלום אם השומע לא מחפש את אותם דגשים ותכונות שהיצרן התכוון אליהם.

נערך לאחרונה ב:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
כנראה שהכל יחד, חננאל שומר בקנאות על התהליך של ההכנה. מה שבטוח שהם מנחושת ותהליך השזירה הוא חשוב. מה שאותי תפס זה היכולת להוציא את כל הפרטים בלי לאבד איזון. וזה מה שמבדיל מכבלים אחרים ששמעתי ( לא התנסיתי ב diy אחרים). גם הבדיקה של הכבלים אולי שונה מdiy אחרים כי רמת הרגישות של המערכת שלו לא מאפשרת סטייה, ומערכת הבדיקה שלו, לטעמי, היא מה שמאפשרת לקבל תוצאה יותר מדוייקת. אולי זה הבדל חשוב מאחרים שמייצרים כבלים, אגב. כל זאת לא שווה כלום אם השומע לא מחפש את אותם דגשים ותכונות שהיצרן התכוון אליהם.

העיקרון נכון, בדומה מכשיר מדידה חייב
להיות פי כמה יותר מדוייק מחלקים שהוא
מודד.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
לרמקולים ocos ultra
לאינטרקונקטים בניה עצמית מגיד של siltech g6.
תודה.
זה כבלים של דיינאודיו...
אין באמאזון/אלי וכו....

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
האנלוגיה שלך ליין ברורה ורוב חברי הפורום כבר מכירים את דעתך, בגדול אתה טוען שרוב המערכות נשמעות בערך אותו דבר ומה שמבדיל ביניהן הוא היוקרה כאשר בעצם אתה טוען שההבדלים בין מערכת היי אנד להייפיי יחסית זולה זניחה. רוב האודיופילים האמיתיים והמנוסים, אלה ששומעים מוזיקה וכל מבוקשם הוא שזה יהיה באיכות גבוה ובטעם הספציפי שלהם לא יסכימו איתך אבל דעתך לגיטימית!
מצד שני אתה נודניק ולא משחרר, יש לך מערכת שאתה נהנה ממנה? אתה שומע מוזיקה ונהנה מהסאונד? מרגיש שכל שקל נוסף שתשקיע במערכת לא יוסיף כלום? למה אתה ממשיך להציק? יש פה אנשים שנהנים לשדרג ולחשוב (או לדעת) שהשידרוג עשה בדיוק מה שהם ציפו, איזה הנאה יש לך בלהגיד להם שוב ושוב ושוב..... שרק נדמה להם? הרי אצלך בממש הרבה פחות כסף שומעים אותו דבר....
אני במקומך לא הייתי בכלל נכנס לפורום הזה ומחפש תחומים שבהם אנשים אחרים יכולים לתת לי מניסיונם.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
די, דוד, אל תתעצבן.
רגע, אבל על אף שיש תמימות דעים שמשה הוא נודניק, הוא בעצם אודיופיל במסווה, לא? יש לו מערכת, כבלים, ואנינות אודיופילית אאל"ט, לא?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
די, דוד, אל תתעצבן.
רגע, אבל על אף שיש תמימות דעים שמשה הוא נודניק, הוא בעצם אודיופיל במסווה, לא? יש לו מערכת, כבלים, ואנינות אודיופילית אאל"ט, לא?
אין לי מושג מה יש לו, כל מה שאני יודע זה שהוא אומר לי שאין מצב שאני שומע הבדלים בין המגבר/ כבל/ דאק.... הישן והחדש ורק נדמה לי כי שילמתי ביוקר.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אין לי מושג מה יש לו, כל מה שאני יודע זה שהוא אומר לי שאין מצב שאני שומע הבדלים בין המגבר/ כבל/ דאק.... הישן והחדש ורק נדמה לי כי שילמתי ביוקר.
יש לי הרגשה שהוא סתם סרקסטי ואוהב - כמו הדרדס העצבני הזה, איך קוראים לו, רגזני (?) - להיות שלילי כל הזמן. אבל הוא אודיופיל אאל"ט.
באמריקאית היינו קוראים לאחד כזה NEGATIVE NED או, אם הוא שייך למגדר הניקבי, NEGATIVE NANCY.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
נגטיב נאד?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור