טכניקס חושפת מערכת היי אנד מלאה!!!

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מממ...מישהו נתקל?

אישית אני מאוד אוהב את הענתיקות של טכניקס, אבל כאן נראה לי שבבת אחת עם חידוש הפעילות, הם קופצים גבוה. גבוה מדי?

http://www.digitaltrends.com/home-theater/technics-reference-class-r1-series-system-video-review/

http://www.technics.com/us/products/r1/se-r1.html

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
בואנה.. המגבר יפייפה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מוזר לי שאין תגובות. נראה לי שהכותרת לא פרובוקטיבית מספיק.
לכן, הרשתי לעצמי לערוך לך אותה.

לגבי מה שאני חושב על הצעד הזה.
לדעתי הוא היה מתבקש, היה טוב יותר אם היו מציגים פטיפון חדש שלהם (משהו אודיופילי איכותי כזה).
המגבר נראה יפני לחלוטין. הרמקולים מרשימים למראה.
רק המחירים חסרים לי כאן.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
נו עכשיו אפשר לערוך אצל שניצל "מבחן היפנים הגדול" :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
וואלה אם יש חברת וונטאג' מהאסכולה הזאת שאני תופס ממנה ושמח לראות אותה עושה מהלך כזה אז זאת טכניקס!!
המיד הזה לדעתי או שהוא קטלני או שהוא נפילה.
ולא נראה לי שהוא נפילה.
גם ויאנה פיתחו יחידה כזאת שטוחה קואקסיאלית. זה קשה מאוד!
וכשזה מלציח היחידה מאוד מיוחדת.

האמת,
נראה מרשים. אין ספק שיש כאן חיה מאוד מעניינת. מת על המחטים הקופצות האלו עם התאורה!!!
בקיצור, עשה לי קצפיה בלב ובעיניים לראות כזאת חיה מהיצרן הזה!

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
אמנם לא אותו מגבר, אבל 'מאז שחזרו' קבלו בראש מהבריטים:
http://www.whathifi.com/technics/su-c700/review

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
וואלה אם יש חברת וונטאג' מהאסכולה הזאת שאני תופס ממנה ושמח לראות אותה עושה מהלך כזה אז זאת טכניקס!

סליחה, אבל אני לא מבין על מה ההתלהבות מזה שפאנסוניק לקחו איזה שם שבבעלותה ושמה אותו על קו מוצרים חדש. אין שום קשר בין מוצרים אלו לטכניקס של פעם, מלבד המדבקה שעליהם.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
סנסוי מחממים מנועים....?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
סליחה, אבל אני לא מבין על מה ההתלהבות מזה שפאנסוניק לקחו איזה שם שבבעלותה ושמה אותו על קו מוצרים חדש. אין שום קשר בין מוצרים אלו לטכניקס של פעם, מלבד המדבקה שעליהם.

מאיפה לך?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
הורד.jpg
דווקא נראה חבל"ז ,נראה אבל כאילו לקסמן עשו להם המגבר ,דומה ל900

תמונות מצורפות

• הורד.jpg
    הורד.jpg
    KB 4.9 · צפיות: 1,224

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
באמת ,מאיפה יצאו אלו ?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
צפה בקובץ המצורף 24191 דווקא נראה חבל"ז ,נראה אבל כאילו לקסמן עשו להם המגבר ,דומה ל900
שניצל - דווקא הייתי אומר שטכניקס נשארו נאמנים לעיצוב הישן שלהם, ועם שעונים הרבה יותר גדולים וברורים. מבט אחד מהיר במגברים הישנים מראה את זה (אבל אני די משוכנע שבפנים אלה יצירות אחרות לגמרי).

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,085
נקודות
113
אכן מגבר יפה, התעכבתי עליו בתערוכת מינכן האחרונה שם הוא שכן בודד באיזה חדר בצד...

לא בדיוק המגבר היפני הקלאסי, זהו מגבר דיגטלי עם ספק לינארי ויחידת הגברה שאני לא מכיר, לא הרבה קשר לשורשים

מסקרן איך מימשו את הטכנולוגיה הזו בו...

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
טכניקס ב 60 אלף דולר נשמע לי כמו לקנות פיאט 500 במחיר של מרצדס 500. נכון, לא שמעתי את הטכניקס, לא נהגתי בפיאט 500 ואפילו לא יצא לי לנהוג במרצדס 500 - ובכל זאת זו תחושתי. אני מוכן להמר על הרבה שיש לפחות 10 מערכות ב 10,000$ שאוכלות את הטכניקס הזה לארוחת בוקר. יש פה איזה פוסט על סנסואי. לא מכיר את הדגמים הספציפיים אבל כל מה שלא ניסיתי לשמוע בזמנו של סנסואי, היה מתחת לכל ביקורת בכל הקשור לצליל (סוס עבודה אולי כן, אבל מספרים שגם הפיאט 500 היא כמה סוסי עבודה).

זו כמובן דעתי הסובייקטיבית ובהחלט יתכן שיש מי שלגביהם סנסואי וטכניקס הם פאר היצירה האודיופילית. הכי טוב זה לחבר מגבר של סנסואי לפטיפון של טכניקס. שילוב מנצח.

אריה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
היו כבר במינכן השנה.
לצערי לא יצא לי לשמוע כי ההשמעות היו מדודות וזה לא היה לי זמן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור