זהה לחדר שלי, אם אתה צריך עזרה במדידה אקוסטית, כתוב לי בפרטי.הממדים של החדר 3X3 מטר גובה 250
בחדר כזה הכי טוב "למדוד " עם מטרזהה לחדר שלי, אם אתה צריך עזרה במדידה אקוסטית, כתוב לי בפרטי.
חג שמח,
איסי
איך בדיוק בלי לגנוב 60 /80 ס"מ או מלכודת ממברנה שעובדת ויש 2 כאלה בשוק שעולות כמו בית (בכמות שתספק לחדר בגודל כזה ) ?סונקס סוגר לך מ HZ150 ומעלה (תלוי בעובי שלו) את עניין מתחת לזה אפשר לפתור בדרכי אחרות.
בחדר כזה - יש לך סיכוי -מהנסיון שלי זה עובד בחדרים קטנים - בגדולים פחות .האם Active Electronic Bass Frequency Control Device, For Issues Between 15 and 150 Hz יעיל ושווה השקעה ?
באס לא נפתר מדברים שמזיזים.לא מובר בתאוריות. מדובר במדע מדויק - ואני יכול להגיד לך בוודאות של 100 אחוז (לא פחות) איך תהיה תגובת הבאס בחדר - בכל מקום שהוא ישב והכל מקום שהוא ימקם את הרמקול בו.צריך להתחיל ממשהו ואז להתקדם לדבר אי אפשר או כן אפשר תאוריות אין לזה סוף. לא צריך מלכודות בס, ולא תמיד יש בעיות ולפעמים גם בעיות נפתרות ע"י דברים שנוצרים כגון הוזזת רכיבים ומיקום זוויות וכו בכל אופן תצליח ותהנה ממוזיקה טובה שבת שלום.
האם אפשר להשתמש בסאב כמלכודת בס ללא RC וללא קרוסאובר?בחדר כזה - יש לך סיכוי -מהנסיון שלי זה עובד בחדרים קטנים - בגדולים פחות .
בכל מקרה ומה שלא מצילחים להבין פה - המלכודת באס הכי טוב היא סאב וופר.
יש פה אנשים שעדיין חושבים שתפקידו של סאב בוא להוסיף באס לרמקולים הקידמיים.
מה שמהווה בערך 10 אחוז מתפקידו .
היי,האם אפשר להשתמש בסאב כמלכודת בס ללא RC וללא קרוסאובר?