AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,953
- נקודות
- 113
אצל יואב שדמה AVAA 214 עולה 14,500 ש"ח (כ-$4,000), ובהינתן שבד"כ צריך יותר מיחידה אחת, העלות בוודאי לא זניחה.
אצלו RC בסיסי מסוג Trinnov Nova עולה 16,600 ש"ח, ואולי צריך להוסיף מיקרופון כיול ב-3,300, אבל לא נראה לי שיש תחרות איזה מכשיר נותן שיפור משמעותי יותר.
יש ב-The Absolute Sound סקירה על ה-C214, עם מדידות של השפעת שני מכשירים. הטקסט אומר שהם מראים ירידה של 4-6dB בפיקים, אבל גם ירידה כזו בדיפים (שזה כמובן לא רצוי).
לא נראה לי כזה מדהים, מה גם שזה לא נטו שיפור, אלא גם פגיעה בדיפים, שהם מראש קשים יותר לטיפול, אפילו עם RC.
אצלו RC בסיסי מסוג Trinnov Nova עולה 16,600 ש"ח, ואולי צריך להוסיף מיקרופון כיול ב-3,300, אבל לא נראה לי שיש תחרות איזה מכשיר נותן שיפור משמעותי יותר.
יש ב-The Absolute Sound סקירה על ה-C214, עם מדידות של השפעת שני מכשירים. הטקסט אומר שהם מראים ירידה של 4-6dB בפיקים, אבל גם ירידה כזו בדיפים (שזה כמובן לא רצוי).
Now we are looking at the purple line (without AVAA) and a red line (with AVAA). The bass peaks are lowered by 4-6 db, and the dips are lowered too, at least below 100 hz. Above 100 hz, the AVAA smooths things out slightly. The AVAA results look a little like turning down the bass (if you had a bass tone control, which you probably don’t). But on closer examination, the AVAA is a little different than a tone control would be, because it does more where the resonances and dips are and not as much in between. And then above 100 hz it seems to work in a different way.
לא נראה לי כזה מדהים, מה גם שזה לא נטו שיפור, אלא גם פגיעה בדיפים, שהם מראש קשים יותר לטיפול, אפילו עם RC.