חשמל לסט אפ שלי: סיפור חוויתי וטוב...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתן.

הכי כייף להיות עוד גולש. ככה אתה לא ניזוק לעולם. אתה חסין!
כשאתה מקים אתר, תופס ״מעמד״, תמיד יבואו חלאות וינסו להפיל אותך.

אמנם הרבה כאן יצקצקו בלשונם. אבל אם הייתי רוזנפלד כנראה כמה מהפיות הסרוחות היו מתאפקות יותר.
איך שלא תקבל את זה, זו האמת לאמיתה. היו גם כמה חלאות (נעם אחד - שגר בקנדה ולא חיבקו אותו מספיק שהיה קטן) שאמרו את זה בגלוי. גם השניצל הרקוב כבר פלט את זה פעם אחת בפורום ונערך.

בקיצור. הבעיה של הרבה מהנאורים היא לא שיש אחד שיש לו משקל בתחום. הבעיה היא שזה שיש לו משקל בתחום הוא לא ״משלהם״.הייתי צריך להישאר למטה, עם הפיור אקוסטיק ולשחק בחצר האחורית של האודיו. אבל אני עשוי מחומר אחר - מה לעשות.

ושוב - שיצקצקו בלשון. המצקצקים יודעים בדיוק על מה אני מדבר.ויבואו כל הבולגרים ויגידו ״יאללה - בולגרי זה לא אשכנזי״...

ולא. אני לא מרגיש נחות - פשוט כותב את משהו שמצריך ביצים של בת יענה לפני שלוחצים ״פרסם תגובה״.
בסדר גמור. סתם חבל שזה הגיע לשם.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
מתן.
אמנם הרבה כאן יצקצקו בלשונם. אבל אם הייתי רוזנפלד כנראה כמה מהפיות הסרוחות היו מתאפקות יותר.
.

אוי לא!
קרב "הספרדים נגד אשכנזים" הגיע גם לפורום הזה.

אני עוזב לפורומים בחו"ל...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אין קרב.
אני לא נלחם באיש.
אבל אני קורא את מה שכותבים.
ושמזכירים את העידה שלי כשמתנגחים בי, כנראה שיש כאלה (לא כולם - רק המצקצקים) שעדיין מרגישים חיילים ב-1942. ולא, לא חיילים בריטים.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
נמר עזוב אותך מזה. לא הייתה כוונה לפתוח פרוטוקולים מעבר על הסכסוך המפורסם.

מעניין אותי לשמוע את דעתך על הדברים שאני מרגיש כפי שכתבתי.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
ביבי תזעיק את הסופר טנקר ,שריפה משתוללת ,פינת החי בסכנה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אני כתבתי "חבל שנמר ושניצל מסוכסכים" כי לדעתי באמת חבל.
לדעתי בענין אודיו נטו,חסרה קצת הרוח האודיופילית של שניצל.
בענין האישי אני אישית מאוד מצטער שזה הגיע לרמות כאלה.
(אולי בכלל כדאי לנעול בכדי שלא משהוא פלוני ילבה היצרים)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
את הרוח השניצלית כבר חשתי על הצוואר. גם אתה, גם זיו. אפילו אישתי ואימי חשו את הרוח שלו בפייסבוק.

זו רוח רעה שאני לא רוצה שתנשב כאן.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
אין קרב.
אני לא נלחם באיש.
אבל אני קורא את מה שכותבים.
ושמזכירים את העידה שלי כשמתנגחים בי, כנראה שיש כאלה (לא כולם - רק המצקצקים) שעדיין מרגישים חיילים ב-1942. ולא, לא חיילים בריטים.
בוא נצחק קצת
למה צריך להזכיר לך את העידה שלך ? אתה כל הזמן שוכח ? ........... :שתוי:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בוא נצחק קצת
למה צריך להזכיר לך את העידה שלך ? אתה כל הזמן שוכח ? ........... :שתוי:

אם הייתי מקבל חצי שקל על כל פעם שכינו אותי ״השחור מהפורום השני״, ״התימני״ (ולא לטובה), ״הערס״, ״זה ששומע אייל גולן״ (לא שיש משהו רע בזה) ועוד ועוד. אז הייתי היום מליונר.

אין מה לעשות. יש אנשים שחיים עדיין ב-1942 ולא מהצד של היהודים. נועם הוא אחד מהם, היו עוד כמה. אחד מהם נעלם לחלוטין. פה ושם יש ״הברקות״ על עצם העובדה שאני תימני, שחור, ״לא משלנו״ עם לוק מזרחי ששומע, וואלה, מה לעשות - זוהר ארגוב באוטו.

תאמין לי, ויאמין לי חברי היקר רוזי@ שאני רחוק מלדמיין.
זה לא בא מתוך רגשי נחיתות. אני פשוט מתאר מצב נתון. לא כולם כאלה, זה נדיר במחוזותינו. אבל מי שכזה (היטלריסטי גזען) הוא פשוט כזה. אין לזה תרופה יעילה. צריך לחכות שיזדקנו, יתפגרו, ולקוות שה-d.n.a הדוחה הזה לא הועבר לילדיהם. אם הועבר, אותו תהליך בדיוק.

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
נמר, אם היו נותנים לי חצי שקל על כל פעם שאמרו לי שצריך ללכת לידי עם הגב לקיר, ואסור להתכופף לידי במקלחות - הייתי מליארדר!
ואני עם עיניים ירוקות...

נראה לי שחצי מהרעל שנוצר מגיע מאותם צרי מוחין (וילדים אגב הכי אכזריים), והחצי השני נוצר אצלנו מאיך שאנחנו מקבלים את זה.

בוא נדאג לחצי שלנו, שיתפוצצו האחרים.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
תורכי זה in בימים אלו ..... :)

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
אבא שלי מבסוט. פתאום שומעים המון תורכית בטלביזיה...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור