חשמל לסט אפ שלי: סיפור חוויתי וטוב...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
נו טוב, פרק שלישי.... לא חשבתי שיהיה שווה לכתוב... :shock:

מאז הפוסט ה"חם" שהעלית לפני מספר ימים הקערה ממש התהפכה על פיה.
ולא בגלל אותו הפוסט, אלא בגלל שעזבתי את מה שלא עשה לי טוב וצמצמתי את העסק ל-4 אנשים טובים שפשוט אהבתי הן ברמה האישית והן ביכולת המקצועית והמוצרים שהציעו לי. נשמע פשוט והגיוני לא...? :?: נו טוב הלאה.

בימים האחרונים הגיעו אלי כל מיני ציודים שונים בנושא החשמל.
והיה גם בחור אחד שבילה אצלי ערב מאוד מעניין.
1. יגאל לסרי.
2. עופר שחורי.
3. אלי קאשי.
4. אייל פור.

את עופר אני מכיר כבר תקופה. אין לי יותר מידי מה לחדש על הבחור הזה.
הנחותה שהוא משרה עליך מיד מורידה לך את קצב זרימת הדם ואתה נכנס לנינוחות כזאת. האדם עם סבלנות של פיל וידע אישי מפה ועד י"ם וחזרה. הוא אצלי נמנה עם מאגר מצומצם מאוד של אנשים שאני מגדיר שאם אינך מסתדר איתם, כנראה שאצלך משהו לא בסדר. פשוט איש נדיר.

מאייל רכשתי פטיפון בתערוכה האחרונה ומאז בכל מיני התקשרויות שונות הבנתי שמדובר באדם פשוט למידי ומבין.
יש לו סבלנות בשפע, לא דוחף, לא לחוץ לו כלום והוא מנוסה ומבין במוצרים שלו.
אייל השאיל לי מוצר שמראש הייתי סקפטי לגביו בגלל ניסיון עבר עם מוצר דומה של יצרן אחר.
אייל תיאר את יכולות ותכונות המכשיר בדיוק רב. תוך דקות קצרות שהצעצוע הפגין אצלי את יכולותיו, הדיוק שבתיאור של אייל היה כל כך נכון שזה היה כמעט מעצבן. במובן חיובי כמובן... :cool:

אלי קאשי, כמה אנרגיה... (כשהוא ער ;) ) יא בנאדם, תענוג!
בערב חמישי אלי ישב אצלי כמה שעות ופשוט קרע אותי מצחוק. (הוא יודע לחכות יבואן ספציפי ברמות שגרמו לי כאבי בטן של צחוק).
אלי הגיע מצויד בכל מיני דברים עם יכולות יפות.
תותח הבחור, אין מה להגיד. יש לו אוזן ואבחנה מדויקת שממש נהניתי לראות אותו בפעולה אצלי.
הזיז, החליף, חיבר, ניתק, שינה גובה, הרים, סידר הניח בחזרה, כיוון, בדק שוב, שיחק פה, שיחק שם, שאל שאלות ומה לא...
אולי נשמע בלגן אבל ממש לא כך הדבר.
הוא לא שחרר עד שלא הגיע למה שאהבנו. ובכוונה אני אומר אהבנו, הוא ידע לזהות היכן הסט אפ מצריך התייחסות ואיזו.
זיהה את הבעיות מק"מ והבין מה אני רוצה להשיג ולשפר ודאג להיות מחובר לסגנון שלי.
פשוט כיף.

יגאל לסרי... או יגאל, תותח על בחשמל.
בחור טכני מאוד. ממוקד ומנוסה בדברים ברמה הגולמית. פשוט ככה.
עולם אחר מאלי קאשי, לא נראה לי שיש עוד שני אנשים בעולם שהם כל כך שונים... :D
אני חושב שאם הייתי שואל כל אחד מהם כמה זה 2+2 כל אחד היה נותן תשובה אחרת. (ושניהן היו נכונות אגב). (Y)
פשוט ברמה הזאת. קונטרסט מטורף. היה מגניב לגמרי להכיר את שני החברה האלה ב-48 שעות.
אולי ליגאל לא כל כך התחברתי ברמה האישית מיד אבל דברנו כמה פעמים ובדקה הבנתי עם מי יש לי עסק. הידע שלו פשוט מגיע מהבנה נכונה ומניסיון עם המוצרים שלו. כשמדובר התקציב מוגבל החיבור האישי מאוד חשוב, אבל בסוף זה הגיע. (Y)
ה-oyaide פשוט העיף אותי. מוצר מדהים בכל קנה מידה.

קיצור, חברה נהדרים. פשוט ככה!

ולאחר כל הפואטיקה הזאת, לתכלס,
להלן המצרכים שעברו אצלי:
1 פילטר חשמל isol-8
3 מפצלי חשמל שונים
4 כבלי חשמל מסוגים שונים ברמות שונות.

ראשית, הכבלים של עופר,
הכבלים שלקחתי מעופר פשוט מעולים!!! אני לא נכנס למה לקחתי כי עדיין לא החלטתי מה נשאר אצלי ומה חוזר.
מה גם שיש לי עוד תכנון נוסף על כבלי DIY לצרכים מישנים בסט אפ. (DH labs בהמלצתו של ערן פוגל שתמיד כיף לי לרכוש אצלו).
אבל בכל אופן הכבלים שעופר נתן פשוט פצצה של כבלים, נותנים ביצוע מעולה!

שנית, המפצלים והפילטר,
הפיינליסטים היו הפילטר (isol-8) והמפצל של oyaide.
ווואאוווווו איזה קרב ענקים! ואני בטוח שכל בנאדם שני יקפוץ עכשיו ויגיד שזה לא קרב / השוואה נכונה,
לא אותו יעוד, לא אותה מטרה, לא אותה טכנולוגיה, לא אותה הנדסה, לא אותה מהות ויעוד בעולם הזה, לא אותו אממו ולא אותו זבבו...
סבבה נכון אני מסכים, אבל אותי עניין נטו מה אני שומע!
והקרב באמת היה אדיר. כל אחד נתן פייט שלא היה מבייש את כיבוש החרמון.
היכולות של כל אחד מהם פשוט מעולות. מוצרים סוף בכל רמת מחיר. פשוט ככה.
הפילטר הפגין יכולות שהפריחו לחלוטין את מה שחששתי ממנו לפני. כן שיפור בטח יהיה אבל אני צופה שבדיוק כפי שקרה לי בעבר הפילטר ירעיב לי את המונובלוקים. איזה הרעיב ואיזה נעליים, נתן להם juice בשפע ואז עוד קצת רק כדי שלא יחסר.
כמה אוויר בין הכלים פשוט מעולה. כלי מייתר פשוט נשמעו נכון.
הפרדה כזאת טרם הייתה לי בסט אפ. הבאס קיבל הידוק טוב והיה נשלט כמו שצריך. הרמקול שלי יכול להיות מפלצתי בבאסים שלו, אחת הסיבות שרכשתי אותו זה בגלל הבאסים שהוא מפגין. אבל באס גדול עם שליטה זה בכללל תענוג.
קיצור מוצר פצצה.
הoyaide לא יצא פראייר לשנייה אחת!
פריטת מייתר של גיטרה אקוסטית וקונטרה בס קיבלו חידוד בסיומות שלהם ברמה ענקית.
לשמוע חדות כזאת של הדהוד מייתר זה פשוט תענוג לאוזן. הבאס קיבל שליטה אפילו גדולה יותר ממה שהפילטר נתן שזה בכלל לקח אותי לרמות עונג גדולות יותר.
השליטה בבס פשוט ממכרת. הבאס קיבל עוד טיפה כוח ובו זמנית שליטה טובה יותר. חזק והדוק! מעולה!
למרות שהבמה שהפילטר פרס הייתה מרשימה ונכונה באופן מאוד מאוד מפתיעה, כבר הכנתי עצמי לכך שהדיוק יבוא על חשבון הבמה אבל הפילטר עשה לי נאאאאאאאא אחד גדול בפנים ודפק לי במה ענקית עם ים אוויר בין הכלים, אז הoyaide עשה בדיוק אותו דבר רק עם טיפה יותר נפח אך טיפה פחות דיוק ואוויר.
לסיכומו של עניין, מצאתי שההבדלים ביכולות של שניהם הם ברמה של חוט השערה.
אני עובד על הסט אפ שלי כבר כמה שנים טובות, ומעולם לא השוויתי שני מוצרים שהיו כל כך צמודים ביכולות שלם.
בטח שבטח שהיכולות פשוט פנטסטיות!
לבסוף לא הייתה ברירה אלא להחליט ע"פ שיקול כלכלי.
מזל שההפרש ביניהם משמעותי אחרת הייתי נשאר חסר יכולת להחליט שזה סופר מתסכל.

לבסוף העדפתי לקחת את ה-oyaide ולהשאיר לי תקציב גדול יותר לכבלים. וכמובן שאסור לשכוח שלoyaide יש את מגוון השקעים.
מה שיגאל כבר נתן במסגרת השירות. "... שמע יגאל.... זה יותר טוב... אבל פה קצת.... אולי ננסה להחליף.... מה אתה חושב?"
".... בטח, אין בעיה.... נחליף את שקע ה... ואז תקבל יותר חדות ו.... תנסה תראה איך זה נשמע לך.... מקסימום תמיד אפשר להחליף חזרה.... ויש עוד אופציה של.... יאללה תגיע". נו מה, איך לא תקנה. ;)
קיצור יש מגוון יפה למוצר שכבר גם ככה נשמע מעולה ומר בחור יודע בדיוק איך וכיצד לכוונן אותו להעדפה אישית.
שיחק אותה יגאל ביחס האישי והמקצועי כאחד!

זהו, נראה לי מספיק ביותר.
שבוע טוב שיהיה.

יאללה ביי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פגז!!!!

מה שנותר זה רק תמונות ואז אני אהיה ממש מוקסם מהפוסט.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
קצת קונטרסט גדול מידי מהפוסט הקודם, לא?
אבל מה שאתה צריך לעשות זה לשים את הISOL 8 לפרונט אנד , ואת האוידה למגברים , (לו היית רוטשילד).

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אבל מה שאתה צריך לעשות זה לשים את הISOL 8 לפרונט אנד , ואת האוידה למגברים , (לו היית רוטשילד).

לו היית רוטשילד יאבה דאבה דאב....

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
שים בבקשה לינקים למוצרים שרכשת
נושא החשמל גם מתחיל לעניין אותי לאחרונה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
במועד חגיגי זה אני מעלה מין האוב את חברת ISOTEK, אשר האזנתי לשניים ממוצריה, ובסוף קניתי את היקר יותר. מכשיר שעולה 2000 פאונד ועושה נפלאות לסאונד. אם יהיה ענין לציבור, אכתוב פוסט יותר מפורט.

Isotek Nova - http://www.6moons.com/audioreviews/isotek2/isotek.html

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
במועד חגיגי זה אני מעלה מין האוב את חברת ISOTEK, אשר האזנתי לשניים ממוצריה, ובסוף קניתי את היקר יותר. מכשיר שעולה 2000 פאונד ועושה נפלאות לסאונד. אם יהיה ענין לציבור, אכתוב פוסט יותר מפורט.

יש עניין גדול לציבור!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
יש עניין גדול לציבור!

נודניק!
אתה לא ציבור.
לדעתי היחיד שזה יעניין אותו חוץ ממני, זה אתה. לגבי תומר, זה לא עובר את רף ה- $10,000, אז זה עוד לא נופל בגזרת המענין ;).

בקיצור, בסדר. אכתוב על זה קצת יותר מאוחר. רק שתגיע כבר האקוסטיקה המז***נת הזאת. יותר חשוב.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113

מה,אתה זורק כדור של יויו....?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113

אין,אין על הפצצות שלך,מאחל לך בריאות ואריכות ימים.:כל-הכבוד:

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
האיזולייט הוא פילטר ועושה עבודה מדהימה, אם תשמע את הפאוואר סטיישן שלהם לא תאמין כמה ניקיון אתה יכול להוציא מסידי או מפטיפון, האויאדה הוא מפצל שלא מנקה את הצליל, השקעים שלהם נהדרים אגב, התוצאה המתקבלת היא כן ניקיון ברמה מסויימת אך העבודה ששתיהם עושים היא מאוד שונה

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
האיזולייט הוא פילטר ועושה עבודה מדהימה, אם תשמע את הפאוואר סטיישן שלהם לא תאמין כמה ניקיון אתה יכול להוציא מסידי או מפטיפון, האויאדה הוא מפצל שלא מנקה את הצליל, השקעים שלהם נהדרים אגב, התוצאה המתקבלת היא כן ניקיון ברמה מסויימת אך העבודה ששתיהם עושים היא מאוד שונה

אני מסכים איתך, שניהם אכן עושים דברים שונים. אבל ההחלטה בסוף הייתה כלכלית... מה לעשות, לא רוטשילד.
עדיין...

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אם מותר לשאול, כדי להבין את צורת החיבור:
האם השתמשת בדיוק באותם כבלי חשמל בין 1) המפצל למכשירים שלך, ובין 2) הפילטר למכשירים?
במילים אחרות, האם אותו סט כבלים עבר רוטציה - פעם במפצל ופעם במייצב?

כמו כן: ה: ISOL8 הוא עם תקעים אירופאיים, האם המפצל הוא עם תקעים אירופאיים או אמריקאיים?

ובנוסף: האם הכבל שחיבר את המפצל לחשמל והכבל שחיבר את המייצב לחשמל היה אותו כבל שעבר מאחד לשני?

נערך לאחרונה ב:

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
היי גיא...האם הפאוואר סטיישן היה אצלך???או המפצל מהסדרות הפתיחה?

נערך לאחרונה ב:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אם מותר לשאול, כדי להבין את צורת החיבור:
האם השתמשת בדיוק באותם כבלי חשמל בין 1) המפצל למכשירים שלך, ובין 2) הפילטר למכשירים?
במילים אחרות, האם אותו סט כבלים עבר רוטציה - פעם במפצל ופעם במייצב?

כמו כן: ה: ISOL8 הוא עם תקעים אירופאיים, האם המפצל הוא עם תקעים אירופאיים או אמריקאיים?

ובנוסף: האם הכבל שחיבר את המפצל לחשמל והכבל שחיבר את המייצב לחשמל היה אותו כבל שעבר מאחד לשני?

אהלן אייל,
ראשית וודאי שמותר לשאול, בטח שבטח אתה. :)
1. הכבלים כמובן היו כמעט זהים. אחרת כיצד היה ניתן לרדת לרמת הבדלים בצליל מיתר בודד וכו'...???
המטרה הייתה לדמות תנאים זהים לכל תקופת ההשוואה.
אז כתשובה לשאלתך הראשונה התשובה הינה בהחלט כן, אומנם לא בוצעה רוטציה בין הכבלים היות והשקים היו שונים אבל הכבלים היו זהים למעט השקע קצה עצמו.
2. המפצל בעל שקעים אמריקאים.
3. הכבל שחובר לשני המכשירים היה אותו כבל שבצע רוטציה. כלומר כל פעם אותו כבל מזין חובר למכשיר אחר.

אילו הייתה ברשותי היכולת הכלכלית הייתי נשאר עם הפילטר, אולם העדפתי ללכת על המפצל ולהשאיר תקציב גדול יותר לכבלים.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
היי גיא...האם הפאוואר סטיישן היה אצלך???או המפצל מהסדרות הפתיחה?

מה שהיה אצלי הינו פילטר חשמל של חברת isol-8 דגם minisub. מוצר מדהים!!!!
אין לי ספק שהוא יחטף בשניה שיוחזר לאייל.
אני דיי סבור שאני עוד אשלב את המוצר הזה בעתיד אצלי בסט אפ.

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
האיזולייט הוא פילטר ועושה עבודה מדהימה, אם תשמע את הפאוואר סטיישן שלהם לא תאמין כמה ניקיון אתה יכול להוציא מסידי או מפטיפון, האויאדה הוא מפצל שלא מנקה את הצליל השקעים שלהם נהדרים אגב, התוצאה המתקבלת היא כן ניקיון ברמה מסויימת אך העבודה ששתיהם עושים היא מאוד שונה

מר Joshiophil123 עשית את ההשוואה בין שני המוצרים עם כבלי חשמל זהים על אותה מערכת שאתה יוצא בהצהרה זו ?
ואם כן פרט בבקשה ...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מר Joshiophil123 עשית את ההשוואה בין שני המוצרים עם כבלי חשמל זהים על אותה מערכת שאתה יוצא בהצהרה זו ?
ואם כן פרט בבקשה ...

joshiophil12, מה שיגאל שואל זאת בדיוק ההשוואה שאני עשיתי. אחד לאחד.
אתה מוזמן לקרוא את הפוסט שלי. ציינתי שם חלק ממה שאני אבחנתי אצלי וע"פ הדעות האישיות והניסיון האישי שלי בסופ"ש האחרון.

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לא עשיתי השוואה בניהם, אני מניח שכל אחד טוב במקומות מסויימים וחלק אחר טוב יותר במקומות אחרים
לא צריך להכנס למגננה הכל בסדר
גיא הוא זה שבדק ואתה צריך לשאול אותו לא אותי...אם הוא העדיף את האויאדה זה זכותו אגב אני חושב שהשקעים שלהם מדהימים בכל קנה מידה!!!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור