pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
לא יודע, אולי אני טועה והם עושים את זה הכי נכון בעולם...למה לא?
למה לא?
לא יודע, אולי אני טועה והם עושים את זה הכי נכון בעולם...למה לא?
למה לא?
מציע לך לעשות סיבוב בסין בכמה מהמפעלים המובילים שלהם (ויש להם הרבה מפעלים ויצרנים)....חייב להוסיף,
קשה לי להאמין שיושבים הסינים עם אב טיפוס שמים קטעי רפרנס ומשם מתקדמים.
כחחחחחייב להוסיף,
קשה לי להאמין שיושבים הסינים עם אב טיפוס שמים קטעי רפרנס ומשם מתקדמים.
כחחחח
היום האודיןפילים הכבדים בעולם הם סינים.
הפכתם את הסינים לאנשי מערות.
האופרה הסינית עתיקה לפחות כמו הארופאית.
לסינים יש גישה ליופי ולאומנות.
הם לומדים ומישמים יותר מהר מבמערב.
הם אנשי עסקים יותר טובים.
והם יודעים לייצר גם זבלה בכמויות עם משתלם וגם איכות.
וכמו שרואים יש חברות סיניות מכובדות ויקרות כמו לומין ויש יצרנים מכובדים שמיצרים בסין כמו הגל.
הטרמניטור שדיברנו עליו היה עולה לפחות 12000 $ פי שלוש ממכירו בשיווק מהיצרן עם היה נמכר דרך יבואנים ודילרים ומסעות פרסום קונבנציונליים.
למה לא?
למה לא?
ויצור מוצר יוקרה נחשק, ומה לעשות הסינים עדיין רחוקים משם.
סטלבט נכון !? איכות .מתי עמדת בתור כדי לרכוש מוצר סיני? אני מוכן להמר שנראה מעולם לא.
זו תרבות שונה עם ערכים שונים, אין שום דבר יוקרתי שתוכנן ומיוצר בסין (לא ייצור או העתק של מוצר מערבי).
יש הבדל גדול מאוד בין יצור מוצרים (טובים ככול שיהיו) ובין תכנון ויצור מוצר יוקרה נחשק, ומה לעשות הסינים עדיין רחוקים משם.
למשל כעת אני חושב לרכוש נגן מוזיקה רישתי (סטרימר) ויש כמה מוצרים סיניים מעולים עם ביקרות מעולות (ונראה שיש להם איכות בנייה עם רכיבים מעולים) כמו LUMIN, AURALIC ועוד ... שהם ממש בחזית הטכנולוגיה בתחום הזה (לא לשכוח שהסינים נחתו על הירח בניגוד למספר מדינות שלא הצליחו ), מצד שני הם גם כוללים במוצרים תמיכה ביכולות סטירימיג מתקדמות, בניגוד לחלק מהחברות המוכרות בתחום שלא עושות כך.
כרמי,
ברשותי היה סט פגניני של חברת DCS סט יקר מאוד וגבוה בשני סדרות מהדביוסי שהוצג פה קודם (שגם היה לי לפני כן דרך אגב).
ועם זאת ששמעתי את ה Lumin S1 בהשוואה אצלי בסלון....לא היה על מה לדבר. ההבדל היה מיידי ובמקום.לא הייתה תהיה....לא היו ניואנסים...הלומין עשה בית ספר ל DCS (שהוא ממיר סופר איכותי). זה בלי לדבר על הפשטות, הקישוריות, הממשקים לטידאל ולרדיו אינטרנטי ועוד דברים רבים ש dcs לא נתן (אבל כמובן שהסאונד הוא במקום הראשון).
לקח לי זמן להאמין כי הפרשי המחירים הם אחד לחמש...אבל זאת התוצאה. ואני יודע להקשיב טוב מאוד...
לפיכך, אני מציע לאנשים להפסיק עם השטויות....סיני, אירופאי וכו'. יש גם המון ציוד זבל אירופאי. כל מקרה לגופו...
כרמי, אתה מוזמן לבוא לשמוע.
ויליאם.
אני חושב לבדוק את u1 Mini - אוהב דברים לכוד וגם Melco N100 מוצר מעניין באותה רמת המחיר, אומנם אומרים של מלקו תוכנה ״דפוקה״ אך זה יכול להשתפר...
ממיר של לומין 14000$
אם זה המחיר אז זה חייב להיות טוב, שוב פעם מגיעים לאותה נקודה של מרדף אחרי היוקרה והעלויות בשביל להשיג כרטיס למועדות של הביוקר (שופוני).
כולה ממיר מסכן (ציפ), מה עשיתם מיזה, מסכן מי שנופל על המלצות כאלה ומאמץ אותם באמת, אתה בהתלבטויות אז תלך לחנות תיקח כמה ממירים, ותשמע אצלך, יכול להיות שמשהו פשוט יעשה עבודה יותר טובה אצלך על הסט שלך, הכל עניין של התאמה.
מיוצר בסין מיוצר באנגליה מיוצר בטיזי, מדע טילים פראייר לעומת הממיר הזה,
כל ה תגי מחיר האלה והשמות המפוצצים זה בבל"ת.
לא יודע על איזה דגם מחיר כזה, אך u1 Mini, שזה רק סטרימר , עולה פחות מ10k ש״ח וממירים קיימים הרבה יותר טובים במחיר כזה גבוהה מלומין לדעתיממיר של לומין 14000$
לא יודע על איזה דגם מחיר כזה, אך u1 Mini, שזה רק סטרימר , עולה פחות מ10k ש״ח וממירים קיימים הרבה יותר טובים במחיר כזה גבוהה מלומין לדעתי