תתחדשאגב,
קניתי כבר רמקולים.
טובים,אפילו טובים מאוד.
להגביל את החיפוש של הרמקול למעל 88DB?
חשבת שאולי רמקול עם נצילות נמוכה מ- 88DB יצריך הגברה מסיבית ויקרה?
להגביל לרמקול של מעל 6"?-
לבחור יש סלון עם חלל גדול מאוד.
היו לו רמקולים של מוניטור אודיו עם 2 דרייברים של 6.5 אינצ אבל הם היו
מעט חלשים ורזים לגודל החלל.
אתה רוצה אולי שהוא יקנה רמקול איטלקי עם 2 יחידות של 5 אינצ' שבכלל
לא יהיו בסים?
או אולי איזה מוניטר קטן "שימלא" את החלל?
לחבר רמקול של 11K ש"ח לרסיבר מרנץ 5500?-
ומה רע במרנץ הזה?
לשלם 11K ש"ח על רמקול של 900 יורו?-
הוא ראה במקרה וגם שמע רמקול פוקל JM LAB 816 שעולה 11K
והחליט שהוא רוצה לקנות סוף סוף רמקול ראוי בתקציב כמו של הפוקל.
זה שהוא נמכר במחיר הזה בחו''ל זה טוב ויפה.
אבל התקציב הוא לא בהכרח לרמקול הזה.
אני כותב לך את זה כי הבחור שמחפש רמקולים מתחילת ההודעה של Z.S הוא אני.
אגב,
קניתי כבר רמקולים.
טובים,אפילו טובים מאוד.
כמה שאתה טועה ומטעה שזה מדהים, יש כל כך הרבה רמקול עם דרייברים של 6" שיפילו אותך מהכיסא ויכולים למלא חדר גדול.
סונוס.
האם אתה מסכים איתי שמיני מוניטור לעולם לא יכול לתת נוכחות כמו רמקול ריצפתי טוב? מנסיוני רמקול מדפי שובב יכול להיות נחמד וחביב ואפילו מאוד מפתיע אך רמקול ריצפתי טוב יכול לעשות זאת בתוספת נוכחות וגודל.
בנוסף {כמו שאומר חברי היקר אלדר} לרמקול ריצפתי יש רילקס {רוגע} שרמקול מדפי אינו מצליח ליצר.
האם באמת לרמקול מעל 88DB עם שתי יחידות 6.5 אינטש באמת צריך את המפלצות האלה? האם כל כך קשה לדחוף אותם? אני אישית מנסיון של 20 רמקולים בטווח המחיר הזה אומר לך חד משמעית, בביטחון מלא , במדוייק, בבירור {אם יש עוד מילים אז תוסיף} אתה טועה. גם מגבר של 100וואט יכול להתאים, גם למרנץ שברשותו יש מספיק שרירים על מנת להניע רמקול "מטורף" ובעל "נתונים נדירים" שכזה. בנוסף אני מבטיח לך שהרסיבר יוחלף למגבר מתאים יותר וההחלטה ללכת על רמקול ריצפתי היא ההחלטה הנבונה מבחינתו.
אינך מכיר את סלון ביתו, הרגלי ההאזנה, סיגנונות המוסיקה ואת טעמו האישי בצליל.
סונוס
הלוואי והיית צודק לגבי מגברי מנורות שיעיפו רמקולים ריצפתיים "מכובדים".
מניסיוני חיות כאלו עולים קרוב לרכב מקבוצה 2.
לגבי ההבדל בין מוניטור לריצפתי, אז זה פשוט לא בר השוואה - מוניטור זה מנה מארוחת טעימות, רצפתי זה המנה בכמות מלאה.
אותי כל רמקול מוניטור ששמעתי (כולל רצפתיים של 6"), הכניס למין לחץ וסטרס, שנעלם ברמקול רצפתי עם ממברנות של לפחות 8"
סונוס
הלוואי והיית צודק לגבי מגברי מנורות שיעיפו רמקולים ריצפתיים "מכובדים".
מניסיוני חיות כאלו עולים קרוב לרכב מקבוצה 2.
לגבי ההבדל בין מוניטור לריצפתי, אז זה פשוט לא בר השוואה - מוניטור זה מנה מארוחת טעימות, רצפתי זה המנה בכמות מלאה.
אותי כל רמקול מוניטור ששמעתי (כולל רצפתיים של 6"), הכניס למין לחץ וסטרס, שנעלם ברמקול רצפתי עם ממברנות של לפחות 8"