שאלותיים וחצי:אם המפגשים האלה הם נושא לשרשורים בפורום אחר, אני מוותר גם על המפגשים הבאים.
הפורום כאן וקורס האלקטרוניקה ממלאים את כל הזמן הפנוי שלי, כך שאין לי עניין להשתתף בפעילויות שיניעו אותי להשתתף גם בפורומים אחרים.
שאלותיים וחצי:
#1. האם כוונתך לומר שהפוקוס שלך בהשתתפות במפגש שמטרתו היא מוסיקה היא לכתוב/לדון עליו בפורום?
#2. האם המלחמה/תחרות/נאמנות ומה שייש/אין בין האתרים חשובה לך יותר מאשר דברים שאתה יכול לחוות, להיתרם ולתרום באופן ישיר ואישי?
#3. אם מישהו/ם כותב/ים גם בפורום אחר, האם זה אומר שאתה מחוייב לקרוא ו/או להגיב גם שם? ככל היידוע לי, אין שום גורם חיצוני שבאמת "מניע אותך" להשתתף בפורום אחר כלשהו.
עמיר
בעצם יוצא שאני מתווכח אתך על זכותך הברורה לבחור בלוותר על המפגשים.1. לא.
2. איני משתתף בשום מלחמה ושום תחרות.
3. אם כותבים בפורום אחר על מפגש בו אני משתתף, זה מאלץ אותי לקרוא את השרשור ואולי גם להגיב, כאשר אני מוזכר. כפי שכתבתי למעלה, השיקול שלי הוא אחד ויחיד: אין לי זמן להשתתף בפורומים נוספים. נכון לעכשיו, אין לי מספיק זמן לעשות כהלכה את אותם דברים שכבר התחלתי.
Better later than neverרק עכשיו ראיתי את השרשור (sad).
אוף.
אחל'ה רעיון.
כנראה שהשאלות המרכזיות הן כמה "mileage" שייש לך בשמיעה, ואיך תרגיש אם שומעים יצירות ארוכות ו/או לא מוסיקה קלה/נגישה במיוחד, ו/או אם נכנסים לכל מיני דיונים בנושאי ביצועים / יצירות / הקלטות וכו', לעומת איך תרגיש אם מוסברים כל מיני מושגי יסוד, משמיעים יצירות לא מסובכות מדי ולא ארוכות מדי, וכד'.חבל - נראה לי שיהושע מתאים לחוג כזה - לבנאדם יש תקליטיה מרשימה וידע לא פחות מרשים. אולי הוא יצטרף פעם בכל זאת. בכל אופן, אני בעניין. לא ברור לי לאיזו קטגוריה אני שייך - אם ל"כבדים" או ל"קלים", אני פשוט אוהב גם קלאסית, בלי הגדרות.
תיאורטית יש. מעשית - לא בטוח מתי נגיע ספציפית לזה.יש מצב שתשוו ביצועים של מחזור הטבעת או לפחות לחלק האחרון ("גוטרדאמרנג")?