ז'וזה סאראמאגו - צירוף מקרים!

מצב
הנושא נעול.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
זה ממש לא "צד" שתפסתי

זה השקפת עולמי בערך מהזמן שאבי

"השמאלני הבוגד "

לדברי כמה אנשים פאשיסטיים פה

נהרג במלחמת יום הכיפורים

כדי להגן על אותם פאשיסטיים שכבשו את השטחים

אז אל תספרו לי מה זה פטריוטיזם

ומה המחיר שאתם מוכנים לשלם עבור החיים במדינה הזו

ומאז נמר ידידי

אינני ציוני

אינני מאמין שמדינה יהודית צריכה להתקיים אלא מדינה דו לאומית

וכמובן שמדינה פלשתינאית לצידה

מספיק ברור?

ערב קריר

האם אביך היה אחד מאלו שבזמן שלפני המלחמה כשהייתה מתיחות , התבטאו שאם יאלצו אותם להלחם הם יירו למפקד שלהם בגב ויברחו (וכן אני שמעתי אישית כמה חיילים כאלו , ונכנסתי למאסר כי הרבצתי לרס"ר שהיה אחד מהם )?
עם כול הכבוד אתה לא יודע מה שילמו האחרים , אבל עובדה פשוטה אחת , אתה ושכמותך גרמו ויגרמו לעוד חיילים שלנו להירג ולכן אתם בוגדים ע"פ כול הגדרה מילונית שרק תמצא
ולגבי מדינה דו לאומית , אני מבין שאתה מעיז היום להכנס לעזה בלי שתוכר כאיש שמאל ? עם הסימונים המיוחדים לתנועה שלכם ? או אולי לראמללה ? או אולי לשכם ?
אני מבין גם שגם הם רוצים מדינה דו לאומית נכון ? אם כך למה הם לא חותמים על הסכם שלום ? , וכול עוד הם לא חותמים הם במלחמה איתנו , וכשאתה עוזר להם אתה בוגד . ושום דבר לא יעזור לך לייפות את זה .
ולא גם לא אם תקרא לכולנו פאשיסטים .
וכן גם אם אני רוצה שהתנאים הסופיים יהיו יותר לטובתי , אני פטריוט , ואם אתה מפריע לזה אזי אתה בוגד .
מה נעשה אבל זו ההגדרה המתאימה לכול הקוייזלינגים בעולם

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שמדינה פלסטינית גם כן צריכה להיום דו-לאומית ודמוקרטית,עם אותם אנשים - מתיישבים יהודים - שחשובה להם האדמה כ"כ. עם זכות השיבה וכל זה.. למה חייב להיות עיוות? יהודים צריכים להתיישב בכל מקום, גם בגדה, גם בירדן, גם במצרים.. כל מקום. עם אזרחות כפולה נגיד

באיזה זכות ניתן למנוע את זה מהם?
מיכאל אף אחד לא רוצה למנוע מהםן כלום גם לא אני . הבעיה היא שהם לא רוצים . נתנו להם הכול אבל דרשו מהם דבר אחד ויחיד להכיר בזכות שלי לחיות כאן כמוןהם . הם סירבו פעם אחר פעם .
נתנו להם את עזה ואתה רואה בדיוק מה יצא לנו מזה .
אז אם כול הזמן הם מסרבים לשלום ומוכנים לשים ילדים כמגן אנושי , העקר להלחם , אני לא רואה בעזרה להם שום דבר אחר חוץ מבגידה .
שהרי עזרה הומנית אנו גם מגישים להם , מה בדיוק לדעתך הם רוצים כדי שאתה תוכל להכנס לעזה/ראמללה/שכם בלי שינסו לעשות בך לינץ' בגלל שאתה יהודי ?
מה אתה חושב שצריך לתת להם שהם יפסיקו לקרוא "איטבח אל יהוד "?
אז עם כול הכבוד , ואני מבין שאתם לא אוהבים את המילים , אבל עדיין מי שעוזר להם הוא בוגד ולא משנה מה תגיד כי זו ההגדרה המילנית
חוצמזה בכול מדינה אחרת היו קוראים להם בוגדים אז למה כאן אתם חושבים שהם לוחמי חופש ? וחופש של מי של הערבים לעשות איטבח אל יהוד בשיטת הסאלאמי ?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
TJ
בעולם המודרני, אין מקום למדינה לאומית/לאומנית.
בטווח הארוך זה יבודד את ישראל

צריך לחשוב על פתרונות יצירתיים

בכל מקום שאני מגיע בחו"ל, אתה מדליק טלוויזיה (וזה לא בהכרח CNN) - ישראל מוצגת כאגרסור, כרועה מוחלט.
יש לנו בעיה רצינית.

וזה לא קשור מי כאן שמאל/ימין/בוגד/פטריוט
עובדה

נ.ב. מבחינתי, חברים מעמנואל ונטורי כרטא וכל 100 אלף אלה שהשתתפו בהפגנה - לא פחות מסוכנים לישראל ממחבלים ערבים, ואולי אף יותר, כי הם מאיימים על שלטון החוק. מי יודע מה יהיה בעוד 20 שנה כאן? כמה אנשים לא יעבדו ולא ישרתו בצבא?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ניתאי.

האם אתה מבין את המשמעות של המילה "נאצי" כאשר אתה מכוון אותה ליהודי?

לגבי הדמוקרטיה.
שים לב שאתה חי במדינה דמוקרטית. מותר לך להגיד את מה שאתה חושב. לעומת זאת, ארצות ערב מעולם לא הצליחו לבנות מדינה דמוקרטית. מעולם! הם פשוט לא מכירים את המושג הזה. תגיד משהו שלא מתאים? תקבל כדור בראש.

איך אתה קורא לנו פשיסטים שמנגד אירגון החמאס מוציא להורג את כל מי שרק מעיז להתנגד לשלטונו? האם עליהם אתה מגן? נראה לי שהשתבשה עלייך דעתך ידידי. ונראה לי שאפשר להציל אותך מעצמך. ההבדל ביני {ימני מוצהר, מאוד ימני, מאוד מאוד ימני} הוא שאני לא מסוגל {נפשית} לקרוא לאדם מעמי, מאותו דם, מאותה אמא - "נאצי". מבחינתי אתה אח טועה, ועל אחים צריך לשמור גם אם הם עושים קצת שטיות {או הרבה}.

מקווה שהפגישה איתי תכוון לך כמה תחנות בראש, אחרי הכל אני ואתה זה ניגודים, בטוח ניפגש באמצע.

מיכאל.
את אותם חרדים {לא נטורי קרטא שאותם צריך למגר בהקדם} שלח לגדה ותראה איך כל החמאס מסתגר בבונקרים. יחד איתם שלח את המתנחלים ותבין בדיוק מה העוצמה של המדינה שלנו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל.
את אותם חרדים {לא נטורי קרטא שאותם צריך למגר בהקדם} שלח לגדה ותראה איך כל החמאס מסתגר בבונקרים. יחד איתם שלח את המתנחלים ותבין בדיוק מה העוצמה של המדינה שלנו.

:D(lol):D

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
האם אביך היה אחד מאלו שבזמן שלפני המלחמה כשהייתה מתיחות , התבטאו שאם יאלצו אותם להלחם הם יירו למפקד שלהם בגב ויברחו (וכן אני שמעתי אישית כמה חיילים כאלו , ונכנסתי למאסר כי הרבצתי לרס"ר שהיה אחד מהם )?
עם כול הכבוד אתה לא יודע מה שילמו האחרים , אבל עובדה פשוטה אחת , אתה ושכמותך גרמו ויגרמו לעוד חיילים שלנו להירג ולכן אתם בוגדים ע"פ כול הגדרה מילונית שרק תמצא
ולגבי מדינה דו לאומית , אני מבין שאתה מעיז היום להכנס לעזה בלי שתוכר כאיש שמאל ? עם הסימונים המיוחדים לתנועה שלכם ? או אולי לראמללה ? או אולי לשכם ?
אני מבין גם שגם הם רוצים מדינה דו לאומית נכון ? אם כך למה הם לא חותמים על הסכם שלום ? , וכול עוד הם לא חותמים הם במלחמה איתנו , וכשאתה עוזר להם אתה בוגד . ושום דבר לא יעזור לך לייפות את זה .
ולא גם לא אם תקרא לכולנו פאשיסטים .
וכן גם אם אני רוצה שהתנאים הסופיים יהיו יותר לטובתי , אני פטריוט , ואם אתה מפריע לזה אזי אתה בוגד .
מה נעשה אבל זו ההגדרה המתאימה לכול הקוייזלינגים בעולם

<נערך>

אני יודע מה המחיר האישי והמשפחתי שאני שילמתי

סע סע לאיראן

זה המנטליות לכשכמותך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ניתאי.
כל עם ישראל משלמים מחיר. מדינת ישראל עברה מלחמות ופיגועים אין סוף.
מכיוון שאני רואה שהשירשור הזה מביא עימו אמוציות של שמאל וימין במקום להביא שמחה שעוד אנטישמי מסית סוף סוף מתחיל תהליך ריקבון בקבר, אני מחליט לנעול אותו.

בכל מקרה.
כולנו אחים, כולנו יהודים. בסופו של יום גם אתה ניתאי וגם אתה ג'וקר תעדיפו אחד את השני מאשר על כל פלסטיני מעזה שמחפש להשמיד אותנו.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור