לא לא לא חברים.
לא קשור לשמאל וימין. יהודה, זה בהחלט מופנה גם אלייך.
אם אני ימני או שמאלני זה לא משנה כלל. בדיוק כמו ששמחתי עם מותם של אנטישמים אחרים שעלולים במילותיהם לגרום לפגיעה בישראל שכן מילים מובילות למעשים, רווח לי שעוד מסית נגד ישראל שהיא מדינתינו מת. לא טענתי שצריך להרוג אותו. רציתי שזה יקרה באופן טבעי, וזה קרה. מה פשיסטי בזה?
ניתאי ידידי. יש הבדל בין להיות שמאלני לבין להיות יד אחת עם האוייב או עם משתפי הפעולה שלהם ואפילו עם מעריציהם. אני חושב שעלינו לחשוב גם על עצמינו ולדחות בכל דרך אפשרית מסיתים נגדינו.
יהודה.
זה לא קשור למה שהוא קרא ולמה שהוא יקרא {אם ירצה} זה בכלל לא קשור לספרים שלו שלא מעניינים אותי באופן כללי. זה יותר קשור לכך שחשבתי שיהודים, ישראלים, שחיים פה ורוצים את טובת המדינה והארץ יבינו שבאמת עדיף שהסופר הזה יחזיר ציוד. אחרי הכל הוא לא מזיק לישראל, הוא גם לא מזיק לישראלים באופן כללי. הוא מזיק לך ולמדינה שלך. הוא מביא אנשים להפליג לכאן ולדרבן את העולם לשנוא אותנו ולהתייחס אלינו כרוצחים {כפי שהוא השוואה אותנו לנאצים}. האם זה מקובל עלייך? אם כן אז כנראה שבכל הנוגע לתרבות, כדאי שתעשה בדק בית אצלך.
ניתאי.
אם היית יודע מהן הדיעות שלי לא היית מדבר איתי בחיים. יכול להיות אפילו שהיית שונא אותי.
זה לא עניין של פוליטיקה, זה עניין של החיים שלנו כאן והסכנה שמילים כאילו מביאות. גם ככה שונאים אותנו, גם ככה מחרימים אותנו, מדוע אנחנו צריכים להתאבל על אדם שהיה לו חלק נכבד בכך?
לגבי הדיעות שלי. מעדיף לא לדבר עליהם. אני מתון מאוד בפורומים וזאת על מנת לשמור על הקשרים שלי עם כאילו שאני מעריך ומעדיף לא לדעת את הדיעות שלהם. אבל העניין הזה אינו קשור לפוליטיקה. אני שמח על כל אנטישמי שהולך לעולמו. מקווה שגם אתה וגם יהודה בדיעה שלי.
האוייבים שלנו בונים עליכם בדיוק. אל תתנו להם דלק, להיפך, נסו להיות {אפילו בצביעות} לטובת העם שלכם.