ז'וזה סאראמאגו - צירוף מקרים!

מצב
הנושא נעול.

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
ולטריטון הפאשיסט הקטן והנאצי במסווה

מותר שיהיו דיעות שונות בעולם זה חלק מדמוקרטיה

ואם אתה לא מבין ומפנים את זה כנראה שדיקטטורה פאשיסטית זה הפתרון בשבילך

דבר נוסף-

אם היית קורא את סאראמגו חתיכת בור שכמוך

אולי היית מבין קצת מה זה אנושיות והומניזם

דברים שכנראה לא קיימים בלקסיקון שלך

חתיכת פאשיסט קטן

ערב קריר
:כועס::כועס::כועס:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא לא לא חברים.

לא קשור לשמאל וימין. יהודה, זה בהחלט מופנה גם אלייך.

אם אני ימני או שמאלני זה לא משנה כלל. בדיוק כמו ששמחתי עם מותם של אנטישמים אחרים שעלולים במילותיהם לגרום לפגיעה בישראל שכן מילים מובילות למעשים, רווח לי שעוד מסית נגד ישראל שהיא מדינתינו מת. לא טענתי שצריך להרוג אותו. רציתי שזה יקרה באופן טבעי, וזה קרה. מה פשיסטי בזה?

ניתאי ידידי. יש הבדל בין להיות שמאלני לבין להיות יד אחת עם האוייב או עם משתפי הפעולה שלהם ואפילו עם מעריציהם. אני חושב שעלינו לחשוב גם על עצמינו ולדחות בכל דרך אפשרית מסיתים נגדינו.

יהודה.
זה לא קשור למה שהוא קרא ולמה שהוא יקרא {אם ירצה} זה בכלל לא קשור לספרים שלו שלא מעניינים אותי באופן כללי. זה יותר קשור לכך שחשבתי שיהודים, ישראלים, שחיים פה ורוצים את טובת המדינה והארץ יבינו שבאמת עדיף שהסופר הזה יחזיר ציוד. אחרי הכל הוא לא מזיק לישראל, הוא גם לא מזיק לישראלים באופן כללי. הוא מזיק לך ולמדינה שלך. הוא מביא אנשים להפליג לכאן ולדרבן את העולם לשנוא אותנו ולהתייחס אלינו כרוצחים {כפי שהוא השוואה אותנו לנאצים}. האם זה מקובל עלייך? אם כן אז כנראה שבכל הנוגע לתרבות, כדאי שתעשה בדק בית אצלך.

ניתאי.
אם היית יודע מהן הדיעות שלי לא היית מדבר איתי בחיים. יכול להיות אפילו שהיית שונא אותי.
זה לא עניין של פוליטיקה, זה עניין של החיים שלנו כאן והסכנה שמילים כאילו מביאות. גם ככה שונאים אותנו, גם ככה מחרימים אותנו, מדוע אנחנו צריכים להתאבל על אדם שהיה לו חלק נכבד בכך?

לגבי הדיעות שלי. מעדיף לא לדבר עליהם. אני מתון מאוד בפורומים וזאת על מנת לשמור על הקשרים שלי עם כאילו שאני מעריך ומעדיף לא לדעת את הדיעות שלהם. אבל העניין הזה אינו קשור לפוליטיקה. אני שמח על כל אנטישמי שהולך לעולמו. מקווה שגם אתה וגם יהודה בדיעה שלי.

האוייבים שלנו בונים עליכם בדיוק. אל תתנו להם דלק, להיפך, נסו להיות {אפילו בצביעות} לטובת עצמיכם.:)

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מותר שיהיו דיעות שונות בעולם זה חלק מדמוקרטיה

דבר נוסף-

חתיכת פאשיסט קטן

ערב קריר
:כועס::כועס::כועס:

ניתאי.
קבל את הדיעות בדמוקרטיה. אל תכנס לגישה הזו. השירשור הזה נועד בשביל ל"הרגיע את העם" ולא בשביל להדליק אף אחד.

יאללה להרגע, כולנו אחים וזה סך הכל דיון.(ורד)

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
לא לא לא חברים.

לא קשור לשמאל וימין. יהודה, זה בהחלט מופנה גם אלייך.

אם אני ימני או שמאלני זה לא משנה כלל. בדיוק כמו ששמחתי עם מותם של אנטישמים אחרים שעלולים במילותיהם לגרום לפגיעה בישראל שכן מילים מובילות למעשים, רווח לי שעוד מסית נגד ישראל שהיא מדינתינו מת. לא טענתי שצריך להרוג אותו. רציתי שזה יקרה באופן טבעי, וזה קרה. מה פשיסטי בזה?

ניתאי ידידי. יש הבדל בין להיות שמאלני לבין להיות יד אחת עם האוייב או עם משתפי הפעולה שלהם ואפילו עם מעריציהם. אני חושב שעלינו לחשוב גם על עצמינו ולדחות בכל דרך אפשרית מסיתים נגדינו.

יהודה.
זה לא קשור למה שהוא קרא ולמה שהוא יקרא {אם ירצה} זה בכלל לא קשור לספרים שלו שלא מעניינים אותי באופן כללי. זה יותר קשור לכך שחשבתי שיהודים, ישראלים, שחיים פה ורוצים את טובת המדינה והארץ יבינו שבאמת עדיף שהסופר הזה יחזיר ציוד. אחרי הכל הוא לא מזיק לישראל, הוא גם לא מזיק לישראלים באופן כללי. הוא מזיק לך ולמדינה שלך. הוא מביא אנשים להפליג לכאן ולדרבן את העולם לשנוא אותנו ולהתייחס אלינו כרוצחים {כפי שהוא השוואה אותנו לנאצים}. האם זה מקובל עלייך? אם כן אז כנראה שבכל הנוגע לתרבות, כדאי שתעשה בדק בית אצלך.

ניתאי.
אם היית יודע מהן הדיעות שלי לא היית מדבר איתי בחיים. יכול להיות אפילו שהיית שונא אותי.
זה לא עניין של פוליטיקה, זה עניין של החיים שלנו כאן והסכנה שמילים כאילו מביאות. גם ככה שונאים אותנו, גם ככה מחרימים אותנו, מדוע אנחנו צריכים להתאבל על אדם שהיה לו חלק נכבד בכך?

לגבי הדיעות שלי. מעדיף לא לדבר עליהם. אני מתון מאוד בפורומים וזאת על מנת לשמור על הקשרים שלי עם כאילו שאני מעריך ומעדיף לא לדעת את הדיעות שלהם. אבל העניין הזה אינו קשור לפוליטיקה. אני שמח על כל אנטישמי שהולך לעולמו. מקווה שגם אתה וגם יהודה בדיעה שלי.

האוייבים שלנו בונים עליכם בדיוק. אל תתנו להם דלק, להיפך, נסו להיות {אפילו בצביעות} לטובת העם שלכם.:)

אוי כמה שאתה טועה חברי היקר

אבל כמו שאמרתי מקודם

זה איננו המקום הראוי לדיונים שכאלו

אשמח בפרטי שניפגש להסביר לך כמה אתה טועה

וכמה תפיסת העולם שלך מסוכנת לדמוקרטיה

אוהב אותך חבר שלי

למרות דיעותייך

ערב קריר

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
בעיניי ציונות=גזענות

וכל מי שיתבטא באופן גזעני ופאשיסטי שלא ייבהל מהתגובה

ובכלל לדעתי הפורום והאתר הזה איננו מקום לביטוי לדיעות פוליטיות

ערב קריר ועצבני
:מה??????????::מה??????????::כועס::כועס::(:(

<נערך על ידי נמר לוי - ג'וקר, השימוש במילים כאילו הן לא לעניין, זה רק מסלים את האווירה>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
ניתאי.
קבל את הדיעות בדמוקרטיה. אל תכנס לגישה הזו. השירשור הזה נועד בשביל ל"הרגיע את העם" ולא בשביל להדליק אף אחד.

יאללה להרגע, כולנו אחים וזה סך הכל דיון.(ורד)

הבן אדם מתבטא בגזענות קשה

פעם אחר פעם

לחלוטין לא מקובל עליי

וכל פעם שהוא ייתבטא באופן שכזה

הוא יחטוף באותו מטבע

כשהוא יילמד לקבל את דיעות השמאל השונות משלו

ויילמד להתבטא באופן הראוי לדמוקרטיה

רק אז הפאשיסט הקטן

ייזכה לדיבור ראוי

ערב קריר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ניתאי.
על כוס קפה אני ואתה.

עכשיו אני מבקש ממך {ברמה החברית} להגיב ברוגע, אחרי הכל אף אחד כאן לא שונא אף אחד. ההיפך, כמו שאני רוצה את טובת ישראל כך גם אתה {אני בטוח}. כולנו רוצים אותו הדבר וכל אחד מנסה להגיע לזה בדרך שונה.

אני מאמין שפגישה אחת איתי תגרום לך להבין שהצד שתפסת {שוב, למען ולא לנגד} הוא בעייתי משהו.

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
ניתאי.
על כוס קפה אני ואתה.

עכשיו אני מבקש ממך {ברמה החברית} להגיב ברוגע, אחרי הכל אף אחד כאן לא שונא אף אחד. ההיפך, כמו שאני רוצה את טובת ישראל כך גם אתה {אני בטוח}. כולנו רוצים אותו הדבר וכל אחד מנסה להגיע לזה בדרך שונה.

אני מאמין שפגישה אחת איתי תגרום לך להבין שהצד שתפסת {שוב, למען ולא לנגד} הוא בעייתי משהו.

זה ממש לא "צד" שתפסתי

זה השקפת עולמי בערך מהזמן שאבי

"השמאלני הבוגד "

לדברי כמה אנשים פאשיסטיים פה

נהרג במלחמת יום הכיפורים

כדי להגן על אותם פאשיסטיים שכבשו את השטחים

אז אל תספרו לי מה זה פטריוטיזם

ומה המחיר שאתם מוכנים לשלם עבור החיים במדינה הזו

ומאז נמר ידידי

אינני ציוני

אינני מאמין שמדינה יהודית צריכה להתקיים אלא מדינה דו לאומית

וכמובן שמדינה פלשתינאית לצידה

מספיק ברור?

ערב קריר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נדבר על זה על כוס קפה.

גם אני מגיע ממשפחה שקולה. 3 פעמים שקולה ב-2 מלחמות שונות.
בנוסף משפחתי שקולה מפיגוע שבו בת דודתי נרצחה, בת 5.

שוב, על כוס קפה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עדיין, אין שום מקום למילים ששומשו פה בדיון.

פשוט לא לעניין.

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
נדבר על זה על כוס קפה.

גם אני מגיע ממשפחה שקולה. 3 פעמים שקולה ב-2 מלחמות שונות.
בנוסף משפחתי שקולה מפיגוע שבו בת דודתי נרצחה, בת 5.

שוב, על כוס קפה.

בשמחה

ואגב בלי לפגוע כותבים משפחה שכולה מהמילה שכול

ולא שקולה מהמילה משקל

אוהב אותך חבריקו

ערב קריר

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
עדיין, אין שום מקום למילים ששומשו פה בדיון.

פשוט לא לעניין.

אני יכול להבטיח לך שאם היית רואה סובלנות ופלורליזם בפוסטים שמעליי

הייתי אף אני מגיב בהתאם

אך כשבני אדם מתבטאים באופן גזעני

קוראים למי שדיעותיו שונות משלהם בוגד

בני אדם כאלו הם פאשיסטיים בעיניי

לא מאמינים ומבינים דמוקרטיה מהי

וייזכו לגינוי מפי בכל דרך אפשרית

ערב קריר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא רק אתה, זה מכוון לכולם פה.

המילים ששומשו בכל השרשור הם לא לעניין.

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ולטריטון הפאשיסט הקטן והנאצי במסווה מותר שיהיו דיעות שונות בעולם זה חלק מדמוקרטיה

דבר נוסף-

חתיכת פאשיסט קטן

ערב קריר:כועס::כועס::כועס:

תגיד לי, הכל עובד בקופסה הזו שלך ?
לא נסחפת קצת ?
אם אתה דוגל בדמוקרטיה, תציע דעה שונה, כמו שעשיתי.
הדמוקרטיה שלך מתבטאת בזה שאתה קורא לי נאצי ?

מה עשית חוץ מלעזור לי להוכיח את טענותיי? טיפש.

שוב אותו שימוש נבוב ב"אנושיות והומניזם" (עד שזה מגיע להתיחסות לישראלי בן עמך, אז זה כבר לא תופס הה?),
ומיד אחר כך, בתפנית של 180 מעלות, בשיא הקיצוניות וסתירה מוחלטת לכל ה"אנושיות" בה העזת להתהדר,
פוצח בקריאות "נאצי", (כמה מפתיע) לכל מי שמעז למצוא פגם במסגרת הכה עדינה של הוויתך השמאלנית קיצונית הפתטית.
אתה בושה וחרפה, לשמאל בפרט ולעם ישראל בכלל.

אתה נותן משמעות חדשה למונח צביעות, צא ורכוש מראה, פרונטו.

נערך לאחרונה ב:

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אם ביטויים כמו שיש כאן? לא צריך "דמוקרטיה"

נא לעצור את הבזיון במיידית.
(ורד נבול)

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
אינני ציוני

אינני מאמין שמדינה יהודית צריכה להתקיים אלא מדינה דו לאומית

וכמובן שמדינה פלשתינאית לצידה

מספיק ברור?

ערב קריר

ומה המודל שלך, קוסובו?
אפילו בלגיה כבר מתפצלת ,כל לאום שם מתכנס לתוך עצמו וכאן דרוש לדעתך מדינה דו לאומית???
אה וכן, מדינה פלסטינית נקייה מיהודים כמובן

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לא נסחפת קצת ?

שוב אותו שימוש נבוב ב"אנושיות והומניזם" (עד שזה מגיע להתיחסות לישראלי בן עמך, אז זה כבר לא תופס הה?),
ומיד אחר כך, בתפנית של 180 מעלות, בשיא הקיצוניות וסתירה מוחלטת לכל ה"אנושיות" בה העזת להתהדר,
פוצח בקריאות "נאצי", (כמה מפתיע) לכל מי שמעז למצוא פגם במסגרת הכה עדינה של הוויתך השמאלנית קיצונית הפתטית.

ניתאי להבנתי טעה, לא בשל אי דיוק בהגדרתך כפשיסט ( ולאו דווקא מכאן, אלא מהעובדה שכינית מפגינים נגד תוצאות המשט ההוא כ"גיס חמישי" ו"בוגדים" ) שעיקר תפיסת העולם שלו היא חוסר סובלנות מוחלט לדעה השונה מזו בה הוא מחזיק, אלא באוילות שבכינוייך כנאצי. שכן עיקר התועבה שבנאציזם, אינה הפשיזם שבהחלט איפיין אותו, אלא רצח העם השיטתי והמתוכנן עד אימה שהוא תולדת גזענות מפלצתית, שלמזלה של החברה האנושית איפיין רק אותו. אין טעם לנסות אגב להכפיף את האמת לתפיסת עולם, כפי שלמשל קובע הליצן ברוב סמכות והבנה, בדבריו על התשתית הראייתית למסקנות ועדת גולדסטון, או נסיונו המעט מוזר, לחלק את השמאלנים לקבוצות משנה של כאלו "אמיתיים" וכאלו שרק רוצים לאמץ שמאלנות כטרנד אופנתי.
אשר לסאמארגו, לתפיסתי מדובר בסופר מהמשובחים שידענו ולכן יש בהחלט להצטער על מותו. אין בכך כדי להעניק תעודת הכשר לכל מה שכתב או אמר וההשוואה בין רמאללה לאוושויץ, היא מקוממת, חסרת שחר, אוילית ומטומטמת. אבל כידוע לאף אחד אין מונופול על השכל הישר. הנסיון לאבחנו כסופר מחורבן רק בשל דעתו עלינו, משולה לחיוב כל איש רוח, סופר, או כל סלבריטאי אחר, בין מכאן ובין מבחוץ לתעודת הכשר שתכיר בו כציוני מסור, כתנאי מקדמי להכרה בכשרונו ותרומתו לחברה האנושית.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני חושב שמדינה פלסטינית גם כן צריכה להיום דו-לאומית ודמוקרטית,עם אותם אנשים - מתיישבים יהודים - שחשובה להם האדמה כ"כ. עם זכות השיבה וכל זה.. למה חייב להיות עיוות? יהודים צריכים להתיישב בכל מקום, גם בגדה, גם בירדן, גם במצרים.. כל מקום. עם אזרחות כפולה נגיד

באיזה זכות ניתן למנוע את זה מהם?

nitayn

חבר משקיען
מעורבות
8
נקודות
38
לא נסחפת קצת ?

טריטון הבור

אתה פאשיסט גלוי

ונאצי במסווה

אמרתי לך כבר

שבשבילך האופציה היא דיקטטורה פאשיסטית

שהרי כל מי שחושב אחרת ממך הוא בוגד וגיס חמישי

יום קריר

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
הבן אדם מתבטא בגזענות קשה

פעם אחר פעם

לחלוטין לא מקובל עליי

וכל פעם שהוא ייתבטא באופן שכזה

הוא יחטוף באותו מטבע

כשהוא יילמד לקבל את דיעות השמאל השונות משלו

ויילמד להתבטא באופן הראוי לדמוקרטיה

רק אז הפאשיסט הקטן

ייזכה לדיבור ראוי

ערב קריר
והבוגד כאן כן ראוי ?

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור