נמר והאחרים,
אני מבקש להעיד על עצמי - כשאני אומר ש NAIM הוא הטוב ביותר אני מתכוון באוזניים שלי. ברור לי לחלוטין שיש מי שחושבים שיש מערכות טובות יותר.
כל מי שקונה מערכת - אם הוא לא חושב שטעה במשהו, הרי ברור לו שמה שהוא קנה זה הטוב ביותר בתקציב שלו. אין פה סגידה.
לגבי השיטה של NAIM לספק הכול מהקיר עד לקצה הרמקול, לדעתי זו שיטה מצוינת וגם פה ברור שיש מי שיכול לחשוב אחרת. צריך רק לשים לב שגם NAIM מציעים למשל סדרות זולות של אינטרקונקטורים וסדרות יקרות מאוד (אם כי יש בשוק דברים מטורפים בהרבה) ובנוסף לזה יש הרבה מאוד יצרני אינטרקונקטורים איכותיים מאוד שמייצרים כבלים ל NAIM עם כניסות ויציאות DIN כך שמי שקונה NAIM ננעל אומנם לשיטת החיבור אבל ממש ממש לא מוגבל במבחר מוצרים. הניסיון שלי לימד אותי, ובסופו של דבר זה גם הגיוני, שכל שינוי שאתה מבצע בציוד של NAIM, אם בכבלים, אם בספקים, אם ניסיונות לשיפורים טכנולוגיים בתוך הרכיבים - משנה למעשה את "חותמת הצליל" של הציוד.
השורה התחתונה הא שאם אתה אוהב את חותמת הצליל של NAIM - אז הגישה של הכל מאותו יצרן עונה לדרישה. אם אתה לא אוהב את "חותמת הצליל" של NAIM, אז שיטת העבודה שלהם לא צריכה לעניין אותך.
ועדיאל - לא צריך להגזים: NAIM ידועים היטב ברמת הגימור הגבוהה, באמינות ארוכת שנים, וביכולת לספק שירות לציוד גם אם הוא בן עשרות שנים - ועדיין, ב NAC 82 שלי, מכשיר לא זול גם כמשומש, הכפתורים עשויים מפלסטיק זול. טונות של מילים לא יכולות לשנות את העובדה הזו...
אריה