איזה מגברים של ניים שמעת?
הרי כתבת - "לא להתבלבל - הסאונד שבקע מהמגברים האלה היה טוב."
אני לא זוכר. נדמה לי 252 והתואם שלו. לא זוכר, NAP, NAC, גדול עלי.
מצחיק.
עם חברות אחרות אילו מן חיים אלה בכלל?
מעולם לא שמעתי סטנד/שולחן/מדף שעושה טוב יותר למכשירים שלי מאשר השולחנות של ניים.
זה בגלל ששום דבר שהוא לא ניים לא עובד טוב עם ניים.
האם אתה יודע מהי משמעות המושג איכות בניה?
איך זה קשור למגרעת בכפתור הווליום?
למה צריך מגרעת בכפתור הווליום?!רואים שזה ישר.
מה תהיה התלונה הבאה? מדוע הקופסאות שחורות ולא כסופות שנראות כמו ביואיק מכווצת?
תגיד, אתה מכיר אותי? יש לך מושג מה אני יודע ומה אני לא יודע? מי אתה בכלל שתשתמש עלי בטון המתנשא הזה?
לגבי כפתור הווליום, קרא שוב את הטענה המקורית או חזור למורה שלך בהבנת הנקרא. דיברתי על כפתור ה- BALANCE, לא ווליום. ואם כבר בכפתורים עסקינו, אז איכות בניה מבחינתי היא פוטנציומטרים וכפתורים שמרגישים איכותיים ולא כאלה של רסיבר ב- 1000 ש"ח. ואותו הדין לגבי השלט וגם לגבי הסטנד. סטנד ב- 4500 ש"ח שמכיל מדפים שצבועים ב- BLACK ASH שמוצאים בסטנדים של 600 ש"ח לפני 15 שנה - קראו להם SOUND ORGANIZATION כמדומני. בקיצור, נראה כמו חתיכת דיקט פשוטה.
לא אמרתי שהסטנד לא טוב. אמרתי שלדעתי איכות הבניה שלו בינונית מינוס, ותואמת את חוויית המשתמש.
אולי זה באשמת הרמקולים (למרות שקשה לי להאמין).
מאוד קל לזהות ניים, כי זה כל כך לא קונבנציונלי.
אתה צודק. זה אכן לא קונבנציונאלי, והסאונד אכן מכיל הרבה אספקטים מאד נחמדים. אך באותה מידה מוגבל ולא מחדש דבר, כבר 30 שנה.
אני מתחיל לחשוב שאילו היית מאזין בנחת, ונותן לדם לרדת מהאישונים - היית מגלה המון שכבות חדשות במוזיקה שאתה כל כך אוהב ואשר היו מוסתרות עם ההגברות הקודמות.
א. המגבר - סליחה, מערכת ההגברה - היתה אצלי שבועיים. הרבה נחת היה. ולא היה שום דם. אם היה דם, לא הייתי מכניס אותו לביתי. הסיבה שהמגבר נכנס היא כי היו לי התרשמויות עבר חיוביות עם החברה.
ב. הסט של פרה לקסמן 600 + מגבר קאראן 400 היה כל כך הרבה יותר מדהים בכל קנה מידה, שאין בכלל מקום להשוואה. זה ליגה אחרת. אבל הוא גם עולה יותר. רוצה לאמר, יש דברים טובים יותר. ואם מדברים על שכבות, ה- DARTZEEL מפרק את הסט של ניים לחתיכות בעלות דומה או *מעט* גבוהה יותר (כ- 80 אל"ש).
אז אני מבין שהניתוח הצליח אבל החולה מת.
שורה תחתונה - אתה לא מוכרח לאהוב את זה.
וכדאי שתתנסה בעוד חוויות ניימיות לפני שאתה יוצא לחוצות העיר עם דגלים ארסיים.
לא היה ניתוח ואף אחד לא מת. שמעתי עוד מגבר בבית, שהיה מעניין אך לא עבד מדהים עם הרמקולים שלי, וחשוב הרבה יותר מזה - הכניס לי מערכת אילוצים מיותרת שאף חברה אחרת לא הכניסה, ולא נתן את התמורה הנוספת שתצדיק את האילוצים האלה.
חוויות ניימיות חיוביות היו לי בעבר, ולא אחת, אך לא עם סט גדול כמו ששמעתי ועם רמקולים אחרים. אני בטוח שעם PROAC או עם רמקולים של ניים, זה נשמע מצוין.
שורה תחתונה, אני לא רואה איך אודיופיל יכול לעשות מעבר לניים כשהוא באמצע הדרך. להיות עם ניים זה כמו להיות בהריון. או שאתה עם ניים, או שאתה לא. וזה לחלוטין אסטרטגייה מכוונת. זה מה שגורם לתרעומת.