הבנאדם לא שומע הבדל בין מגברים, אז בשביל מה לשגע אותו עם עוד?
יש 3 אפשרויות:
מערכת סתומה לגמרי (לא יודע איפה)
יכולות השמיעה וההאזנה
כל מי ששומע הבדל בין מגברים פשוט הוזה אותם.
שכל אחד יבחר מה נוח לו.
הבנאדם לא שומע הבדל בין מגברים, אז בשביל מה לשגע אותו עם עוד?
הי, בעז!עמיר היי,
תודה על התייחסותך (גם לאחרים)!
כן, ניסחת את הדברים מצויין.
מצליח לשמוע הבדלים במדיות, בין רימסטרים טובים לרעים, מצליח לשמוע הבדל בין רמקולים - לא מצליח לשמוע הבדלים בין מכשירי CD ומגברים. בהחלט אוהב את המערכת הנוכחית. לא רוצה לעבור למנורות בשלב זה של חיי (ילדות קטנות מתרוצצות בבית...). אולי בעתיד. הרמקול הנוכחי נהדר לדעתי (שמעתי אחרים, כפי שכתבתי בהחלט יש הבדל בין רמקולים). אני מניח שאפשר שאתן דעתי על אקוסטיקה, בממדים צנועים זה אפשרי.
בכל אופן, תודה על העזרה!
לא צריך שום הרצה ל XOT.
יכול היה לחכות גם 72 ימים.אולי.
אבל גם פה נאמר ע"י הבוחן שהוא עשה הרצה של 72 שעות...
שמע בעז,
אני פעם החלפתי שני אינטרקונקטים מאוד יקרים (500$ + 1,000$) בכבלים של 350 ש"ח
שפשוט נשמעו לי הרבה יותר טוב.
אני מודה שרעדו לי ה-X$% לעשות דבר כזה, אבל פשוט לא יכולתי להתווכח עם מה ששמעתי במו אוזניי.
אין חוקים בעסק הזה.
אם אתה לא שומע הבדלים בין X ל-Y : פשוט אל תחליף ובטח אל תוציא על זה כסף.
אם אתה כן שומע הבדלים בין X ל-Y : תבטח רק באוזניים שלך ולא באף אחד אחר.
לא תמיד היקר יותר הוא טוב יותר עבורך, בחלל ההאזנה הספציפי שלך ועל המערכת שלך על רכיביה הספציפיים.
הכל בסדר
הי, בועז!חברים, תודה על התשובות המעניינות ועל ההתייחסות הרצינית.
בהחלט אקח לתשומת ליבי את ההערות וההצעות. אני חושב שזה ממש נחמד שלאנשים פה אכפת לעזור, מתוך שותפות (גורל?)בתחביב המיוחד הזה.
בועז.
יש לך כבר הזדמנות ספציפית להתרשם מאלקטרוניקה אחרת עם אותו רמקול כמו שייש לך -- אתה יכול לתאם עם ברקצ בהודעה פרטית -- הוא כבר הביע את נכונותו ורצונו להועיל בעניין, וככל שאני מכיר אותו, אין מצב שייגבה ממך כסף על זהאם תזדמן לי אפשרות לבדוק שיפור במערכת בעקבות שינוי באלקטרוניקה (מבלי לשלם על הבדיקה), אני בהחלט פתוח לכך.