DavidGil
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,883
- נקודות
- 113
אתה צודק. שכחתי להוסיף האימוג'י הנדרש.מי קבע ש "נגן אוניברסלי" הוא לא אודיופילי ?
זה רשום איפושהו?
אתה צודק. שכחתי להוסיף האימוג'י הנדרש.מי קבע ש "נגן אוניברסלי" הוא לא אודיופילי ?
זה רשום איפושהו?
איזו פשרה יש בדיוק בנגן בלוריי אוניברסלי איכותי?
https://www.amazon.de/Marantz-UD700...&site-redirect=de&sr=1-1&tag=soundforles07-21תתחדש
גם אני זממתי על הדגם הזה במקום ה- OPPO.
תוכל להעלות לינק לאמזון גרמניה ?
נדמה לי שניתן לרכוש מהם כולל מיסים והובלה עד לארץ.
מתוך מה שכתבתי קודם :
"לשאלתי מדוע זה משנה ענה לי שאם יש ברשותי קומפקט ייעודי אז הוא יכוון את הנגן האוניברסלי לקריאה מיטבית של מדיה מסוג dvd ו sacd . הוא הוסיף שיש בנגן אוניברסלי פשרה שמיועדת לאפשר לראש הלייזר לקרוא את כל סוגי המדיות אבל היות וברשותי יש נגן קומפקט ייעודי אז הוא יכוון אותו לביצועים אופטימליים ל dvd/sacd . "
ארז
יש שתי פשרות ענקיות:
1. הוא לא אודיופילי.
2. הוא עולה מקסימום 1,500 דולר וראה תשובה מס' 1 לעיל.
קיימים נגנים אוניברסליים בעלי זוג עיניות.
למשל ?.....
האם גם באופו ?
ארז
SONY DVP-S7700 נגן דיוידי בעל זוג עיניות.
זה עדין לא אומר שהוא ישמע טוב יותר מנגן בעל עינית אחת.
תודה.
מדובר במכשיר שייצורו החל בשנת 1999....
אם אכן הוא היה כל כך מוצלח ואיכותי, מדוע זנחו את הרעיון של שתי עיניות , אחת ל cd ואחת ל dvd ?
עניין של עלויות ? יצאו אחרי שנת 1999 מכשירים יקרים ומושקעים לא פחות...
ארז
יתכן ומדובר בעלויות.
ברשותי נגן אופו 105D. לפני שהחלטתי לרכוש אותו, בחנתי כמה נגנים ייעודים.
הוא הניב תוצאות טובות יותר בשמע דו ערוצי.
ראשית, האופו 105D הוא "אודיופילי" לכל דבר ועניין, ומתחרה בהצלחה בנגנים ייעודיים במחירים גבוהים בסדר גודל.יש שתי פשרות ענקיות:
1. הוא לא אודיופילי.
2. הוא עולה מקסימום 1,500 דולר וראה תשובה מס' 1 לעיל.
על סמך מה אתה אומר את כל הנ"ל?אולי היה דיון "ארוך" אבל אל תשכח לרגע שהוא כלל מקסימום 5 אנשים, רובם "אנשי קולנוע ביתי".
מציע לחזור לפרופורציה (ומהר) האופו לא מושא לאובססיה...
אפילו ששני אנשים "מתעלפים" ממנו.
יסלח לי אדוני ואני אומר זאת בזהירות הראויה , הכנסת לפורום בינוניות (בלתי נסבלת לתפיסתי) שמרחיקה לא מעט.
הפוסט הזה נכתב בהלצה, עמיר.ראשית, האופו 105D הוא "אודיופילי" לכל דבר ועניין, ומתחרה בהצלחה בנגנים ייעודיים במחירים גבוהים בסדר גודל.
איזה מסקנות אתה כבר מסיק מזה שהמחיר מתחת ל-1,500 דולר?
עמיר
אני אסביר: הדגם הזה בסוף דרכו ואינו מיוצר יותר. היצרן גם לא מחזיק מלאי. בקרוב מאוד ייצא המחליף.אולי תסבירו להדיוט
אם באתר Oppo דגם BDP-105D.
מציון מחיר של 1,299$.
מדוע משומשים עולים ברב האתרים יותר ?
טרם מצאתי אחד חדש במחיר הזה.
אולי אני מפקשש משהוא ?
תודהאני אסביר: הדגם הזה בסוף דרכו ואינו מיוצר יותר. היצרן גם לא מחזיק מלאי. בקרוב מאוד ייצא המחליף.
לכן, לאור ה"הייפ" סביב המכשיר, מי שיש לו מלאי קטן מוכר במחיר מופקע.
במחירים האלה, שווה להמתין ליורש, לדעתי.
היורש ייקרא 205.