תתחדש, בהחלט קפיצה ברמה מה 103
ה103 מעולה, אפשר להגיד שמדובר בראש הכי טוב בקטגוריית מחיר שלו, אבל כן, אין מה להשוות בין פיאט 500 חמודה לבין פרארי.
תתחדש, בהחלט קפיצה ברמה מה 103
מזכיר לי שהייתה לי אלפא עם 2 קרבורטורים כפולים - איזה הבדל היה שהם היו מכוונים כמו שצריך, אבל היה צריך לכוון אותם בתדירות גבוהה.
אבל כאן אחרי שזיו ישב וכיוון - זה יחזיק הרבה זמן לא יהיה צריך לעשות כיוון מחדש
איזה אלפא הייתה לך?
הייתה לי ג'וליטה שנת 1985 - יופי של מכונית לנהיגה, אבל לא הכי אמינה ובטח לא קלה לתחזוקה
כמו ה147, אכלה שמן, בעיות בחיישן הזרקה, פלסטיקה זולה שהתפרקה, הגיר הרובוטי הלך בסופו של דבר, מה שהביא את הרכב למצב של טוטאל לוס, אבל למרות הכל זו היתה הרכישה הדבילית הכי חכמה שעשיתי. רכב שנבנה בשביל להנות ממנו, כל השאר לא היה חשוב.
מה תודה, תגיד להם שיש לי סט אפ טוב שיעזבו אותי בשקט
זיו, בשעה טובה.
שלטר 7000. ראש מעולה !!
(אגב, אני עם 5000)
היו לו "מתחרים" טרם החלטת?
.
חברים, יש לזאב אחלה סט-אפ, מהנה מאוד לשמוע אצלו מוסיקה!
יש אישור, כל המודאגים יכולים להירגע.
זאב.
(מתנצל).
כן, ברור שראשים כמעט ולא ניתן לשמוע.
התכוונתי יותר "לחקירה" שלך ברשת, המלצות וכו.
תודה.
הייתה לאחי גם ג'ולייטה 85 לבנה.הייתה לי ג'וליטה שנת 1985 - יופי של מכונית לנהיגה, אבל לא הכי אמינה ובטח לא קלה לתחזוקה
נשמע כמו יומנו של מזוכיסט ...כמו ה147, אכלה שמן, בעיות בחיישן הזרקה, פלסטיקה זולה שהתפרקה, הגיר הרובוטי הלך בסופו של דבר, מה שהביא את הרכב למצב של טוטאל לוס, אבל למרות הכל זו היתה הרכישה הדבילית הכי חכמה שעשיתי. רכב שנבנה בשביל להנות ממנו, כל השאר לא היה חשוב.
נשמע כמו יומנו של מזוכיסט ...
ככה זה אלפא. אתה קונה אוטו חדש ותוך שעה הוא ישן.
פעם הבאה קנה ב.מ.וו. ככה אתה מבטיח שהוא יהיה ישן תוך שלוש שעות.
הייתה לאחי גם ג'ולייטה 85 לבנה.
הייתי ילד ואני זוכר שזה היה רכב מהיר.
הוא טיפל בה במוסך כוכב בחיפה שהיה המוסך היחיד שידע לטפל באלפות.
לדעתי הוא שילם למוסך יותר מאשר שילם על האוטו.
אני קניתי VOLVO ........ הוא מגיע כבר ישןככה זה אלפא. אתה קונה אוטו חדש ותוך שעה הוא ישן.
פעם הבאה קנה ב.מ.וו. ככה אתה מבטיח שהוא יהיה ישן תוך שלוש שעות.