התחדשתי

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
זרוע כן, פונו לא בטוח, המובנה לשמחתי עדיין לא נשמע כמו צוואר בקבוק.
אתה תתפלא כמה חשוב פונו רציני. בטח כשיש לך כבר ראש מצוין כמו ה 7000.
זה גם סוגר לך את הפינה של האנלוג בנפרד במידה ואתה משדרג המגבר בעתיד.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
זרוע כן, פונו לא בטוח, המובנה לשמחתי עדיין לא נשמע כמו צוואר בקבוק.
ראשית תתחדש תהנה .
אבל כן יש בקבוק ואתה רק לא יודע. כרגע.... לכשתסיר אותו אתה תדע שהיה.
כמו עם האלפא והראש החדש.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
ראשית תתחדש תהנה .
אבל כן יש בקבוק ואתה רק לא יודע. כרגע.... לכשתסיר אותו אתה תדע שהיה.
כמו עם האלפא והראש החדש.

לפי מה אתה קובע שיש? האקוסטיקה אם כבר היא הצוואר בקבוק הכי גדול של הרבה מחברי הפורום, במיוחד אצלי שצריך לטפל בה לפני החלפת זרוע או פונו שלא בטוח בכלל שצריך.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
הבדיקה פשוטה מאד. תביא לבדיקה פונו חיצוני , חבר אותו ,תקשיב לו ובמידה שישמע טוב יותר "עלית" על צוואר הבקבוק.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
הבדיקה פשוטה מאד. תביא לבדיקה פונו חיצוני , חבר אותו ,תקשיב לו ובמידה שישמע טוב יותר "עלית" על צוואר הבקבוק.

מדוייק!

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83

תבדוק מהם הנתונים של הפונו המובנה ותחזור אלי עם הצעות שעל הנייר טובות יותר מתחת ל20000 שקל ובכלל תבדוק מהו המגבר ימאהה 3000. אני מבקש לא להציע הצעות, זה פוסט התחדשות לא פוסט לימוד.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
Zeev78

למה להגיב כך?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
תבדוק מהם הנתונים של הפונו המובנה ותחזור אלי עם הצעות שעל הנייר טובות יותר מתחת ל20000 שקל ובכלל תבדוק מהו המגבר ימאהה 3000. אני מבקש לא להציע הצעות, זה פוסט התחדשות לא פוסט לימוד.

אין בעיה. היות וכבר אין לך מה ללמוד ואתה יודע הכל וזה רק פוסט התחדשות, אז מזל טוב תתחדש!

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
Zeev78

למה להגיב כך?

א) כי זה גורר את הפוסט לנושאים אחרים.
ב) כי זה נראה לי הזוי שקובעים שהפונו הוא צוואר בקבוק מבלי לדעת במה מדובר ואם כבר להציע אז לפחות לכתוב לעניין ולא לירות רעיונות מהמותן, " חבר אותו, תקשיב לו, עלית", נו באמת. תגובות כאלה מוציאים את החשק מלכתוב פוסטים.

j w

אוהב את התחום
מעורבות
48
נקודות
28
תתחדש ותהנה.
מה הרמקולים שבתמונה?

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תתחדש ותהנה.
מה הרמקולים שבתמונה?

Sonus faber cremona auditor

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
א) כי זה גורר את הפוסט לנושאים אחרים.
ב) כי זה נראה לי הזוי שקובעים שהפונו הוא צוואר בקבוק מבלי לדעת במה מדובר ואם כבר להציע אז לפחות לכתוב לעניין ולא לירות רעיונות מהמותן, " חבר אותו, תקשיב לו, עלית", נו באמת. תגובות כאלה מוציאים את החשק מלכתוב פוסטים.
זאב, כפרה עליך נשמה עיניים,
אני קורא את הפוסט מהצד, ומבין מאיפה אתה מגיע.
אבל ביקר לי, כשקוראים אותו מהצד, ולא בתור פותח הפוסט, זה לא נראה כלל כאילו מישהו תופס עליך ת*ת ומנסה ללמד אותך. סתם זורקים לך "כל הכבוד, תתחדש, מגניב, עכשיו תעשה בדיקה פשוטה לראות מה השלב הבא. לנו יש הרגשה שאולי היא גם בפונו.". בחברות, לא בהתנשאות.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אבל ביקר לי, כשקוראים אותו מהצד, ולא בתור פותח הפוסט, זה לא נראה כלל כאילו מישהו תופס עליך ת*ת ומנסה ללמד אותך. סתם זורקים לך "כל הכבוד, תתחדש, מגניב, עכשיו תעשה בדיקה פשוטה לראות מה השלב הבא. לנו יש הרגשה שאולי היא גם בפונו.". בחברות, לא בהתנשאות.

אתה יודע מה, נזרום, מדוע אתה והם משוכנעים שיש בעיה עם הפונו? נמק, פרט והסבר ולא, העובדה שהוא מובנה ושמדובר בימאהה היא לא סיבה, שהם רוצים הם יכולים להסתכל לכולם בעיניים וזה בדיוק מה שקרה עם ה3000.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
בגדול דווקא הוא צודק ואתה טועה מתנוש.
מה זה כל התחביב הזה?
מעגל שוטים שלא נגמר של חוסר שביעות רצון.
אז עכשיו בא הבנאדם ורושם פוסט התחדשתי, אז אי אפשר לתת לו אפילו ארבע דקות של שביעות רצון???
כבר בפוסט עצמו צריך להגיד לו מה לא בסדר?
הרי לחוליה החלשה שלו הוא יגיע בעצמו, בוא נגיד בעוד יומיים שלושה, לא מגיע לו רגע אחד של גרייס?
ועוד אומרים עלינו היהודים שאנחנו רחמנים בני רחמנים. חחח.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
בגדול דווקא הוא צודק ואתה טועה מתנוש.
מה זה כל התחביב הזה?
מעגל שוטים שלא נגמר של חוסר שביעות רצון.
אז עכשיו בא הבנאדם ורושם פוסט התחדשתי, אז אי אפשר לתת לו אפילו ארבע דקות של שביעות רצון???
כבר בפוסט עצמו צריך להגיד לו מה לא בסדר?
הרי לחוליה החלשה שלו הוא יגיע בעצמו, בוא נגיד בעוד יומיים שלושה, לא מגיע לו רגע אחד של גרייס?
ועוד אומרים עלינו היהודים שאנחנו רחמנים בני רחמנים. חחח.

את האמת לא חיפשתי גרייס, כתבתי את הפוסט כדי לפרגן לזיו שיצא איתי בסדר. לגבי מעגל שוטים, הקרמונה אודיטור היו הרמקולים הראשונים שרציתי, רצה הגורל וסגרתי איתם מעגל, השוואתי את המגבר שלי למגברים אחרים שיש לכמה מהמגיבים והעדפתי את הימאהה לאחר האזנה קצרה, את הפטיפון בחרתי מטעמי אסטטיקה אבל לשמחתי הביצועים שלו ברמה התואמת את המחיר שלו עם ראש שאלטר 7000! . בקיצור אני מאחל לכל חובב אודיו סט אפ כמו שיש לי עכשיו אפילו שיש בעיות באקוסטיקה, שהזרוע בסיסית יחסית ושעל המגבר כתוב ימאהה. יכול להיות שיהיו בעתיד שינויים קטנים אבל בגדול אני מאוד מרוצה מהבסיס של הסט אפ והשילוב בין הרכיבים וזה מה שחשוב.

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
תודה זאב, תתחדש ותהנה, אחרי שהראש ירוץ ההנאה תגדל עוד יותר.
(ורד)

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תודה זאב, תתחדש ותהנה, אחרי שהראש ירוץ ההנאה תגדל עוד יותר.
(ורד)

מה תודה, תגיד להם שיש לי סט אפ טוב שיעזבו אותי בשקט :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
יש לך סט אפ נפלא. שיקפצו כולם. :)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש, בהחלט קפיצה ברמה מה 103
:בעד::בעד::בעד:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ליגה אחרת, מזכיר לי שהיתה לי אלפא 147 עם חשד לבעיה בהזרקה, האוטו נסע טוב ונשמע טוב אבל היה חסר דרייב, הוחלף חיישן הזרקה טיפה יותר גדול מהשאלטר והאוטו נהפך להיות מפלצת. הכל פשוט נשמע יותר גדול וכל מה שהיה טוב נהיה מעולה. אין לי ספק שהשלב הבא תהיה החלפת זרוע, הראש בכמה רמות יותר טוב ממנה וזה יכול לגרוע אבל לכל דבר יהיה זמן ותקציב.

מזכיר לי שהייתה לי אלפא עם 2 קרבורטורים כפולים - איזה הבדל היה שהם היו מכוונים כמו שצריך, אבל היה צריך לכוון אותם בתדירות גבוהה.

אבל כאן אחרי שזיו ישב וכיוון - זה יחזיק הרבה זמן לא יהיה צריך לעשות כיוון מחדש :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור