Fire
אוהב את התחום
- מעורבות
- 73
- נקודות
- 28
איציק היקרזאב
ל-90 יש מגבלות.
הוא אינו מציג ע"פ מסך ההקרנה את עוצמת השמע. ואיכות הצג שלו אינה ברורה. ואפשר לומר, גם גרועה.
בנוסף, בורר ה AUDIO PARAMETER והתפריטים שבו. אינו מוצגים ע"פ מסך ההקרנה. פשוט צריך משקפת בשביל להבין היכן אתה נמצא.
בנוסף... לא ניתן לדעת באיזו כניסה אתה נמצא... פשוט צריך לנחש.
ל-90 אין זיכרון עוצמת שמע. משמע, שכיבת את המכשיר והדלקת אותו, הוא נשאר בדיוק באותה נקודה של עוצמת השמע שצפית. אתה מבין איזה בום אתה מקבל במידה ושכחת להנמיך את עוצמת השמע.
המעברים בין כניסות ה-HDMI היו מאוד איטיות, ומידי פעם. חוסר סנכרון ובעיות נוספות.
לבסוף, העדפתי להישאר עם רסיבר עדכני יותר, ונוח יותר. שמתפקד מצוין.
אין ספק יש מוגבלויות מסוימות ב90 בראייה של מעל עשר שנים קדימה
יש תחושת מיושנות מסויימת בצג שמראה רק את האודיו פראמטר והוידאו פראמטר עליו בלבד
ואגב קראתי בפורום מסויים שניתן לראות כנראה על המסך את התפריטים האלו בחיבור וידאו קומפוזיט כנראה. למסך אבל לך תבדוק לא שווה המאמץ אפילו מי משתמש החיבורים האלו ותראו לי מסכים היום על חיבור קומפוזיט כנראה הביאו אותם מעזה
במסך הגדול יש רק את תפריט הכיול המרכזי שאיתו מכיילים הרמקולים וכל השאר פראמטרים
כאשר אתה שולט בחוגת הווליום בסרט או משהו לא תראה זאת על המסך הגדול אלא אך ורק במסך הייעודי של הקומבו !! ואני מדגיש קומבו !! לא ריסיוור אלא פרה ופאוור ייעודי ביחד כall in one וכבר בזאת ההבדל ניכר לעיין כבר מלכתחילה משאר העדר!!!!!!!!!ולאוזן כמובן !!!!!!!
להגיד שהוא הכי נוח העולם מבחינת תפריטים גם על מסך לא על המסך זה אומנם לא נוח אבל זה להתעסק בזוטות עם ספינת דגל מרהיבה כזו והייתי קורא לה נושאת מטוסים לא ספינה שמשיישטת לה באוקיינוס של טראמפ עם 100 מטוסי f16 וחמקנים f35
מי רוצה להתעסק בתפריטים איתו שייתעסק
זה לא הכתר שבגללו קיבל את התהילה ןבמקרה שלו תהילת העולם לא חולפת !!!!!!!!
לגבי מעברים בין הhdmi לא נתקלתי בשום בעייה מסויימת וברגע שהוא מסתנכרן והמורה דולקת של hdmi הוא טס כמו חללית לאן ששלחת אותו
לא סתם הוא נקרא אל הים סוסאנו הוא גועש ורועש כמו מטוס קרב בעןצמות מטורפות עם עוצמה של מנוע למבורגיני בוגאטי ושוקט ולוחש
ורוחש ומלטף כמו מאהבת לטינית בלי חזייה הסצינות שקטות או מוסיקה מלטפת
וכעובדה בכל מקום שהוא נמצא הוא מעורר סערה כמו השם שלו בדיוק susano
ואני מרגיש בשמיים איתו כל פעם מחדש ומתרגש מחדש כמו לקום כל בוקר לרומן חדש עם אותה מאהבת
היה לי עד לא. מזמן את ה87 ובחהמתו את כל התפריטים על גבי המסך
להשוות אותו ל90 בכל שאר בפרמטרים כמו להשוות נושאת מטוסים לטורפדו שעושים איתה סיבובים בשבת או בננה
אני נשאר עם הAIR CRAFT CHARIER