שלומי.
ה-90 היה אצלי תקופה ממושכת בבחינה.
הצלחת להצית בי את הלהבה ששוכנת ב-90
קבל כמה תמונות.
אני זוכר שראיתי את ה90 לפני כמה שנים טובות (לצערי לא יצא לי לשמוע אותו) ועוברת בי צמרמורת שאני רק חושב על הגודל של הממותה הזאת. מדוע העדפתה רסיבר אחר ולא הלכתה עליו?
זאב
שום רסיבר של פיוניר (בעבודה עם 5.1 / 7.1 / מיתוג 1080P בלבד ) לא מתקרב ל 90 מבחינה סונית.
ל-90 אין זיכרון עוצמת שמע. משמע, שכיבת את המכשיר והדלקת אותו, הוא נשאר בדיוק באותה נקודה של עוצמת השמע שצפית. אתה מבין איזה בום אתה מקבל במידה ושכחת להנמיך את עוצמת השמע.
ראיתי חלק מהתגובות באתר השיווק של...
מקווה שאינך מתייחס ברצינות לנאמר ( לתת ביקורת על כך שהמכשיר שלך מיושן ומנגד לרכוש מכשיר בחמש ספרות שלא מכיל 9 ערוצים ולא תומך ב-5.2.4 ובעל הגברה שונה בערוצי הסראונד...- על זה נאמר-
כָּל הַפּוֹסֵל בְּמוּמוֹ פּוֹסֵל.
תתחדש ותהנה!
יובל
נ.ב
מזל שאין לSVS גם רסיברים, היו אומרים לך שאתה חייב להחליף...
זאב בוקר טוב.
1. ב LX90 יש צג LCD גדול מאוד בו ניתן לשנות את תצוגת הנתונים - יש לו אם אני זוכר נכון 3 מצבי תצוגה - אחד מהם ניתן לראות את תצוגת הווליום - כך שאין חשש.
2. הייתה טענה של חוסר סנכרון ואיטיות במיתוג HDMI - לא זכור לי כזה דבר - או שלא היה כזה משמעותי (עבורי לפחות) כפי שמצטייר - אצלי היה ממותג ל 3 מקורות ב INPUT וחובר ל מסך ומקרן ב output.
3. ה 90 בעל סאונד שונה מאוד מ הרסיברים שלהם, בזמנו עשיתי השוואה בינו לבין LX86 ראש בראש עם הסט S:EX קדמיים דגם: s:3EX וסנטר דגם s:7EX.
ל 86 לא היה סיכוי!
4. אנשים נוטים לוותר על איכות בשביל נוחות (גם אם היא מינימלית ולעתים חסרת משמעות). וחבל שכך.צפה בקובץ המצורף 34993
ראיתי חלק מהתגובות באתר השיווק של...תמיד יש מישהו שזורק גפרור ומנסה להצית אש, איפה קראתה שמישהו אמר מילה רעה על הרסיבר? תגובה מיותרת ומנותקת מהמציאות והשרשור.