" אבל אני מניח מראש שתבטל במחי יד את מה שאני כותב, מאחת משתי סיבות: 1. אתה חושב שכן יש בניים את מה שאמרתי שאין - או - 2. אתה לא מבין על מה לעזאזל אני מדבר. "
או פשוט... בעלי טעם שונה.
אדרבה, לדעתי חלק ניכר מהמחלוקות העולות לדיונים בפורומים...
עיקר הסיבה - טעם אישי.
רק מה, מכיוון 'שטעם' הוא לא דבר טכני הניתן להסביר במילים....
מיד נוצרת הפלוגתא.
שלום לחברים המשקיענים
כשהתחלתי את השרשור התגובות היו בערך בנוסח "תבחר מה שאתה אוהב" . בהמשך הגיעו דעות עמוקות ומפורטות וגם הפלוגתות.
בפעם הבאה שאשמע את ניים אודיו זה ודאי יהיה מנקודת המבט של "מה בזה מעורר מחלוקת כזאת". אם כל כך שונאים אותם חיב להיות בהם משהו...זאת צפויה להיות האזנה מעניינת.
האם גם EAR מעוררי מחלוקת או שהם בקונצנזוס ? ומישהו שמע בכלל על מגבר ההספק של Bells או שהוא באלמוניות מוחלטת ?
לפי המלצת החברים אני מנסה לקדם את בחירת הרמקולים (יש כתבה מעניינת בפורום על השוואת רמקולים ריצפתיים אבל ההשוואה מ 2008 זה לא השתנה מאז ?) וגם לחשוב איך לסחוב אותם על הגב כדי לבדוק מגברים...
לילה טוב ושבת שלום
פחות מחצי מחיר ב 4000 שחלדעתי שיחק אותה.
קנה מגבר מצוין במצב חדש ובחצי מחיר.
ה"שנאה" אינה למכשירים ו/או לסאונד שלהם, שאינו מעניין במיוחד, לכאן או לכאן, ובפירוש אינו מצדיק את ההמולה, אלא רק למשיחיות ולצדקנות של ה"אוהדים", כולל התופעה שנתקלת בה של "אנחנו צודקים וכל האחרים טועים"...בפעם הבאה שאשמע את ניים אודיו זה ודאי יהיה מנקודת המבט של "מה בזה מעורר מחלוקת כזאת". אם כל כך שונאים אותם חיב להיות בהם משהו..
ה"שנאה" אינה למכשירים ו/או לסאונד שלהם, שאינו מעניין במיוחד, לכאן או לכאן, ובפירוש אינו מצדיק את ההמולה, אלא רק למשיחיות ולצדקנות של ה"אוהדים", כולל התופעה שנתקלת בה של "אנחנו צודקים וכל האחרים טועים"...
עמיר
כמעט כל חברה יותר מעניינתחח.. עמיר למה להכניס שוב את השם של נאים
אחרי שהתחלנו לדבר על חברה יותר מעניינת
ה"שנאה" אינה למכשירים ו/או לסאונד שלהם, שאינו מעניין במיוחד, לכאן או לכאן, ובפירוש אינו מצדיק את ההמולה, אלא רק למשיחיות ולצדקנות של ה"אוהדים", כולל התופעה שנתקלת בה של "אנחנו צודקים וכל האחרים טועים"...
עמיר
ממש לא קשור. אני לא מקדם חברה/ות מסויים/ות, וגם אין לי שום עניין מיוחד בחברה הספציפית, לא בעד ולא נגד.עמיר,
"המשיחיות" של אחרים לא צריכה לעניין אותך אלא אם גישתך "משיחית" אף היא...
האם המלה הנכונה היא"שחרשור" או לחליפין "שחרשחור" שהוא מן ביטוי עתיק הכולל בתוכו שחור\שרשור\ומחרשה,כל זה במילה אחת ,המקור כמובן מהפתגם הידוע "שחור לי ואחרוש לך"כמעט כל חברה יותר מעניינת
אבל נראה לי שהייה חשוב שפותח השחרשור יקבל תגובה רלוואנטית לדבריו.
עמיר
יהייה מאוד משעשע לעשות צימעס מכל טעות הקלדה שלך, שניץ, שדומני שאין בהן מחסור.האם המלה הנכונה היא"שחרשור" או לחליפין "שחרשחור" שהוא מן ביטוי עתיק הכולל בתוכו שחור\שרשור\ומחרשה,כל זה במילה אחת ,המקור כמובן מהפתגם הידוע "שחור לי ואחרוש לך"
קח את זה בהומר עמיריהייה מאוד משעשע לעשות צימעס מכל טעות הקלדה שלך, שניץ, שדומני שאין בהן מחסור.
לא לעניין ומיותר.
לא לדאוג, אני אוסיף לזה הרבה הומורקח את זה בהומר עמיר
לא היתה כל כוונת זדון
פשוט לי יש ARCAMלא לדאוג, אני אוסיף לזה הרבה הומור
ולגבי הכוונות -- לך תדע מה קורה אצל מישהו אחר בפנים -- לא בטוח שהמשורר עצמו יודע.