השוואת מגברים : קדם ear + הספק bells לעומת naim audio אינטגרטיבי

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
מה עם BELLS :cool:
כמה אפשר לשמוע Naim

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
" אבל אני מניח מראש שתבטל במחי יד את מה שאני כותב, מאחת משתי סיבות: 1. אתה חושב שכן יש בניים את מה שאמרתי שאין - או - 2. אתה לא מבין על מה לעזאזל אני מדבר. "

או פשוט... בעלי טעם שונה.
אדרבה, לדעתי חלק ניכר מהמחלוקות העולות לדיונים בפורומים...
עיקר הסיבה - טעם אישי.
רק מה, מכיוון 'שטעם' הוא לא דבר טכני הניתן להסביר במילים....
מיד נוצרת הפלוגתא.

זה לא ענין של טעם. זה ענין של פרספקטיבה שנובעת מניסיון רב עם מכשירים שונים. כששומעים הרבה מכשירים, מבינים לאילו מהם יש בשורה, ולאילו אין. אילו מהם עושים דברים בצורה מיוחדת, ואילו הם סתם מגברים.

לדוגמא, ה- DARTZEEL עושה משהו מיוחד שלא שמעתי בשום מגבר בחיים. הטונאליות שלו זה משהו מפחיד. יש לו אמיתיות לא אנליטית מדי אבל בדיוק במידה הנכונה. מצד שני, אני לא אקנה DARTZEEL כי למגברים האלה אין את הכוח שאני *אוהב* וצריך כדי לקבל בראש כשאני שומע מוסיקה. מצד שלישי, אם מישהו *כן* יקנה DARTZEEL אני מאד אבין אותו.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
שלום לחברים המשקיענים
כשהתחלתי את השרשור התגובות היו בערך בנוסח "תבחר מה שאתה אוהב" . בהמשך הגיעו דעות עמוקות ומפורטות וגם הפלוגתות.
בפעם הבאה שאשמע את ניים אודיו זה ודאי יהיה מנקודת המבט של "מה בזה מעורר מחלוקת כזאת". אם כל כך שונאים אותם חיב להיות בהם משהו...זאת צפויה להיות האזנה מעניינת.
האם גם EAR מעוררי מחלוקת או שהם בקונצנזוס ? ומישהו שמע בכלל על מגבר ההספק של Bells או שהוא באלמוניות מוחלטת ?
לפי המלצת החברים אני מנסה לקדם את בחירת הרמקולים (יש כתבה מעניינת בפורום על השוואת רמקולים ריצפתיים אבל ההשוואה מ 2008 זה לא השתנה מאז ?) וגם לחשוב איך לסחוב אותם על הגב כדי לבדוק מגברים...
לילה טוב ושבת שלום

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
שלום לחברים המשקיענים
כשהתחלתי את השרשור התגובות היו בערך בנוסח "תבחר מה שאתה אוהב" . בהמשך הגיעו דעות עמוקות ומפורטות וגם הפלוגתות.
בפעם הבאה שאשמע את ניים אודיו זה ודאי יהיה מנקודת המבט של "מה בזה מעורר מחלוקת כזאת". אם כל כך שונאים אותם חיב להיות בהם משהו...זאת צפויה להיות האזנה מעניינת.
האם גם EAR מעוררי מחלוקת או שהם בקונצנזוס ? ומישהו שמע בכלל על מגבר ההספק של Bells או שהוא באלמוניות מוחלטת ?
לפי המלצת החברים אני מנסה לקדם את בחירת הרמקולים (יש כתבה מעניינת בפורום על השוואת רמקולים ריצפתיים אבל ההשוואה מ 2008 זה לא השתנה מאז ?) וגם לחשוב איך לסחוב אותם על הגב כדי לבדוק מגברים...
לילה טוב ושבת שלום

חבר טוב שלי קנה לפני יומיים את ה BELLS 150A V2
בהמלצתי
(למרות שהוא עשה את זה בפזיזות בלי לשמוע את המגבר ..בו נגיד עשה ברז וקנה יום ליפני שהייתי אמור ללכת איתו לשמוע אותו לפני הרכישה...חח עשה לי את תרגיל ארק שרון )
אני השבוע הלך לחבר לו את המגבר למערכת יש לו את הרמקולים של B&W 805
ואני אשמע ..אני מאוד מסוקרן מהביצוע של המגבר הזה

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לדעתי שיחק אותה.

קנה מגבר מצוין במצב חדש ובחצי מחיר.

הבחור שמכר אותו גם מכר ציוד מצוין נוסף במחירים מצחיקים, זה שלא חטפו את הכל תוך שבוע רק מראה עד כמה אנשים בארץ קונים מותגים ומתעלמים ממוצרים של חברות קטנות ואיכותיות.

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
בפעם הבאה שאשמע את ניים אודיו זה ודאי יהיה מנקודת המבט של "מה בזה מעורר מחלוקת כזאת". אם כל כך שונאים אותם חיב להיות בהם משהו..
ה"שנאה" אינה למכשירים ו/או לסאונד שלהם, שאינו מעניין במיוחד, לכאן או לכאן, ובפירוש אינו מצדיק את ההמולה, אלא רק למשיחיות ולצדקנות של ה"אוהדים", כולל התופעה שנתקלת בה של "אנחנו צודקים וכל האחרים טועים"... :(

עמיר

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
חח.. עמיר למה להכניס שוב את השם של נאים
אחרי שהתחלנו לדבר על חברה יותר מעניינת ;)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ה"שנאה" אינה למכשירים ו/או לסאונד שלהם, שאינו מעניין במיוחד, לכאן או לכאן, ובפירוש אינו מצדיק את ההמולה, אלא רק למשיחיות ולצדקנות של ה"אוהדים", כולל התופעה שנתקלת בה של "אנחנו צודקים וכל האחרים טועים"... :(

עמיר
:כל-הכבוד:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
חח.. עמיר למה להכניס שוב את השם של נאים
אחרי שהתחלנו לדבר על חברה יותר מעניינת ;)
כמעט כל חברה יותר מעניינת :)

אבל נראה לי שהייה חשוב שפותח השחרשור יקבל תגובה רלוואנטית לדבריו.

עמיר

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113

עמיר

עמיר,
"המשיחיות" של אחרים לא צריכה לעניין אותך אלא אם גישתך "משיחית" אף היא...

אריה

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
עמיר,
"המשיחיות" של אחרים לא צריכה לעניין אותך אלא אם גישתך "משיחית" אף היא...
ממש לא קשור. אני לא מקדם חברה/ות מסויים/ות, וגם אין לי שום עניין מיוחד בחברה הספציפית, לא בעד ולא נגד.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
רטאלין מישהוא משהו ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
כמעט כל חברה יותר מעניינת :)

אבל נראה לי שהייה חשוב שפותח השחרשור יקבל תגובה רלוואנטית לדבריו.

עמיר
האם המלה הנכונה היא"שחרשור" או לחליפין "שחרשחור" שהוא מן ביטוי עתיק הכולל בתוכו שחור\שרשור\ומחרשה,כל זה במילה אחת ,המקור כמובן מהפתגם הידוע "שחור לי ואחרוש לך"

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
האם המלה הנכונה היא"שחרשור" או לחליפין "שחרשחור" שהוא מן ביטוי עתיק הכולל בתוכו שחור\שרשור\ומחרשה,כל זה במילה אחת ,המקור כמובן מהפתגם הידוע "שחור לי ואחרוש לך"
יהייה מאוד משעשע לעשות צימעס מכל טעות הקלדה שלך, שניץ, שדומני שאין בהן מחסור.

לא לעניין ומיותר.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
יהייה מאוד משעשע לעשות צימעס מכל טעות הקלדה שלך, שניץ, שדומני שאין בהן מחסור.

לא לעניין ומיותר.
קח את זה בהומר עמיר
לא היתה כל כוונת זדון
;)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
קח את זה בהומר עמיר
לא היתה כל כוונת זדון
;)
לא לדאוג, אני אוסיף לזה הרבה הומור :)

ולגבי הכוונות -- לך תדע מה קורה אצל מישהו אחר בפנים -- לא בטוח שהמשורר עצמו יודע.

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
לא לדאוג, אני אוסיף לזה הרבה הומור :)

ולגבי הכוונות -- לך תדע מה קורה אצל מישהו אחר בפנים -- לא בטוח שהמשורר עצמו יודע.
פשוט לי יש ARCAM
אז השתעשעתי LOL
אחלה שבת לכולם

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
מעניין מי הוא מגבר מיסתורי זה שיש שמועה שעבר להתגורר באשדוד :בהלם:

IMG_0490.jpgIMG_0494.jpg

תמונות מצורפות

• IMG_0490.jpg
    IMG_0490.jpg
    KB 161.2 · צפיות: 227
  • IMG_0494.jpg
    IMG_0494.jpg
    KB 159.4 · צפיות: 365

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור