השדרוגים התחילו...

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
לא יצא לי, יש להם את דגם
MTB-6 II, אתה יכול להמליץ עליו?
לא, אין לי ניסיון אם מפצלים של אוידה, אתה יותר קרוב לזה:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
רק פיזית :אצבע מורמת.
יש היום 2 יבואני אודיו ועיתונאי אחד בכ"ס, שנהיתה מעצמה קטנה אחרי נס ציונה / רחובות, שנהייתה מעצמה גרעינית.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
אזי תנצל זאות - קח לבדיקה, תתחלק אתנו בסקנות:)
העיקר זה שאתה נהנה.
חג שמח ורק בריאות!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גנאדי,
יש לי כבר מפצל של SINE דגם MEGA X Force. לא יודע עם ליגאל יש אותו בישראל, בכל אופן תודה רבה:

Screenshot_2022-09-22-07-22-34-784_com.android.chrome.jpg

megaXF.jpg

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
זה בסדר, האיש מהנדס הבונה בניינים, ידע בדיוק מה הוא עושה ואיזה אנשי מקצוע להעסיק.
פעם הבאה תשאל את החבר מדוע רצה לחבר את הארקת המערכת בנפרד מהארקת הבית הפרטי שלו שכולו מוארק לנקודה אחת ספציפית, ברור שלא הסתדר לו.
תומר גר בבית רב קומתי ואינו מכיר את היסטוריית ההארקה של הבניין, אם זה לא בניין מהשנים האחרונות יש סיכוי לבעיות בנושא, החשמלאי שיגיע יתכן וימצא שיש לו הארקה משובחת, ובתור חובב שדרוגים גיא יש היום מכשירי הארקה ביתיים מצויינים תברר אצל 'סאונדקווסט' למשל.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא יצא לי, יש להם את דגם
MTB-6 II, אתה יכול להמליץ עליו?
ה R-1 היה שוס בזמנו כיום הרבה החליפו אותו ל R-0 נחושת בריליום לא מצופה שהוא עדיף בטונליות, פחות ברייט ובומי בבאס והייתי נוכח בהשוואות של כמה סוגים.
אם יש לך מפצל sine מדוע שתעשה סלט? קח מעופר את הדופלקס nano יש לי כזה ואני מאוד מרוצה ותהיה לך גם סינרגיה. זה שלסרי מוכר O-YA-EE-DEH (כך מבטאים זאת נכון) וטארה-לאבס לא בהכרח מעיד על התאמה ביניהם.
מאז שהתקנתי את ה sine nano דופלקס וחיברתי אליו כבלי מתח Atlas 4DD שהכנתי לבד יש לי את האימג'ינג הכי טוב שהיה לי, עכשיו ה hi-hat של התופים ממוקמת בדיוק בגובה כפי שהיא במציאות.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
פעם הבאה תשאל את החבר מדוע רצה לחבר את הארקת המערכת בנפרד מהארקת הבית הפרטי שלו שכולו מוארק לנקודה אחת ספציפית, ברור שלא הסתדר לו.
למה לשאול כשאני יודע את התשובה, האיש אודיופיל שלא חושש לנסות דברים אם בסוף יקבל שיפור - ניסה, הפעם לא הצליח
תומר גר בבית רב קומתי ואינו מכיר את היסטוריית ההארקה של הבניין, אם זה לא בניין מהשנים האחרונות יש סיכוי לבעיות בנושא, החשמלאי שיגיע יתכן וימצא שיש לו הארקה משובחת
נכון, סה"כ בדיקת חשמלאי
ובתור חובב שדרוגים גיא יש היום מכשירי הארקה ביתיים מצויינים תברר אצל 'סאונדקווסט' למשל.
Luxman = loopless chassis , בעיות signal grouding לא אמורה להוות בעיה.

בעבר בדקתי מכשיר בדומה ל entreq ואחריו איזה מכשיר יפני שהתחבר לחשמל - כוסות רוח למת, לא שינו דבר
כנראה הארקה בבית עובדת :)

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
אתם לא יודעים כמה חשמל בבית ותכנונו, תוספת כבלים יעודיים ושקעים מחברות ידועות, משנה מקצה לקצה את הצליל הסופי.
אני עוצר את עצמי (קשה לי מאוד) מלקנות מיגאל כבל חשמל יותר טוב של טרה לאבס.
הי תומר ראשית תתחדש,
שנית אם קיימת האפשרות אין סיבה לעצור. בטח אם מדובר בחברה שאתה מכיר ויש לך איתה נסיון חיובי.

ישנם לדעתי מעטים שלמדו על בשרם שאיך שהם לא הפכו את הסט אפ שלהם זה התחיל והסתיים בכל מה שקשור לחשמל (שמזין אותו ) וכמובן לאקוסטיקה. כל זמן שאחד מהשניים לא קיבל תשומת לב ראויה, המערכת לא זכתה לממש את הפוטנציאל שלה.

נערך לאחרונה ב:

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
שקע נחמד R1
רק שפורוטק Gtx Ncf הרבה יותר טוב
לא להתקמצן ולקחת גם כיסוי קרבון ו-plate מתכת

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
R1 שקע פגז, שמתי אצלי אחרי שחשבתי שיש כבר איזה בעיה עם המערכת.. יצא שהבעיה היתה בדופלקס הקודם שהיה גם של אוידה צבע בורדו כזה..
בסוף אני חושב שזה עניין של התאמות, מי שיש לו מערכת מאוד בהירה, השקע הבורדו הזה יכול לאזן, אז מה אצלי דופק אצל מישהו אחר ישבח.
בכל אופן הR1 הזה הציל אותי משידרוגים ושינויים מיותרים שתכננתי לעשות עם כבלי החשמל.
העיקר תהנה תומר!

soler

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
תתחדש תומר !
ושנה טובה :אצבע מורמת

newhere

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
8
קראתי את כל השירשור. לא פוסל דבר !
יחד עם זאת , לכל מערכת יש את הצליל האופייני לה.
הרכיב החשוב ביותר הם הרמקולים.
דעתי היא שמערכת צריכה להיות מורכבת מרכיבים של אותו יצרן ( במידה ומייצר זאת ) על מנת לשמור על אותו ״צבע אופייני״ של התוצאה הסופית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור