genvirt
חבר משקיען
- מעורבות
- 801
- נקודות
- 113
זה הבנתי. שאלתי שאלה אחרת…
זה הבנתי. שאלתי שאלה אחרת…
יצאה לך לנסות מפצל של אוידה? (די מתבקש בסטאפ שלך...)
לא, אין לי ניסיון אם מפצלים של אוידה, אתה יותר קרוב לזהלא יצא לי, יש להם את דגם
MTB-6 II, אתה יכול להמליץ עליו?
פעם הבאה תשאל את החבר מדוע רצה לחבר את הארקת המערכת בנפרד מהארקת הבית הפרטי שלו שכולו מוארק לנקודה אחת ספציפית, ברור שלא הסתדר לו.זה בסדר, האיש מהנדס הבונה בניינים, ידע בדיוק מה הוא עושה ואיזה אנשי מקצוע להעסיק.
ה R-1 היה שוס בזמנו כיום הרבה החליפו אותו ל R-0 נחושת בריליום לא מצופה שהוא עדיף בטונליות, פחות ברייט ובומי בבאס והייתי נוכח בהשוואות של כמה סוגים.לא יצא לי, יש להם את דגם
MTB-6 II, אתה יכול להמליץ עליו?
למה לשאול כשאני יודע את התשובה, האיש אודיופיל שלא חושש לנסות דברים אם בסוף יקבל שיפור - ניסה, הפעם לא הצליחפעם הבאה תשאל את החבר מדוע רצה לחבר את הארקת המערכת בנפרד מהארקת הבית הפרטי שלו שכולו מוארק לנקודה אחת ספציפית, ברור שלא הסתדר לו.
נכון, סה"כ בדיקת חשמלאיתומר גר בבית רב קומתי ואינו מכיר את היסטוריית ההארקה של הבניין, אם זה לא בניין מהשנים האחרונות יש סיכוי לבעיות בנושא, החשמלאי שיגיע יתכן וימצא שיש לו הארקה משובחת
Luxman = loopless chassis , בעיות signal grouding לא אמורה להוות בעיה.ובתור חובב שדרוגים גיא יש היום מכשירי הארקה ביתיים מצויינים תברר אצל 'סאונדקווסט' למשל.
הי תומר ראשית תתחדש,אתם לא יודעים כמה חשמל בבית ותכנונו, תוספת כבלים יעודיים ושקעים מחברות ידועות, משנה מקצה לקצה את הצליל הסופי.
אני עוצר את עצמי (קשה לי מאוד) מלקנות מיגאל כבל חשמל יותר טוב של טרה לאבס.