השדרוגים התחילו...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
המרחק בין רמקול אחד לשני (אמצע) הוא 2 מטרים בדיוק.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
נגיד שכל מרצפה אחת בסלון הגדול שלך היא בגודל 60X60 מה המרחק בין הרמקולים 120-140 ס"מ, ממש לא מובן למה, מוזר, או שפשוט אתה אוהב לשמוע near field כמו באולפן.

הבוקר אתה מלא בביקורת כרימון (יד).

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מכל מלמדי השכלתי הוא משפט שמשמעותו, שגם אדם חכם וידען יכול ללמוד מכל אחד – גם ממקור בלתי צפוי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
הבוקר אתה מלא בביקורת כרימון (יד).
זה החגים שצמודים לסופש”ים עושה לי חררה.
וגם צריך לפעמים גם להעביר ביקורת שיש לה מקום ולא רק תתחדש, מדהים, סוף...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
זה החגים שצמודים לסופש”ים עושה לי חררה.
וגם צריך לפעמים גם להעביר ביקורת שיש לה מקום ולא רק תתחדש, מדהים, סוף...
יש גם דרך להעביר ביקורת, לא חייבים כל הזמן להתנהג כמו עדר פילים בחנות חרסינה.

שנה טובה.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
תתחדש ושתהנה עוד הרבה שנים תומר אגב אחלה מערכת :בעד:

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
חפש ברשת את הדגם הכי מוצלח NAIM NAT2 בעיקר באתרים אנגליים לציוד יד 2
מגרה לשמוע, מעניין הגישה שלהם לסאונד ברדיו. אני יש לי את הרדיואים שלי, נדמה לי שאקזוטיים לא פחות... אני עם האסכולה הגרמנית ( ימ"שו) טלפונקן, סאבא, גרונדיג, קליין והמל ועוד. זולים או יקרים נדמה שלכולם יש סטנדרט גבוהה וצליל מלא ובריא. תמיד שמח לטעום עוד טעם... בכל מקרה, מרוצה מזה שיש אנשים שעדיין מוצאים עניין בצליל המיוחד שרדיו יכול עדיין לנפק. והוא יודע. קט סטיבנס ברדיו...חוויה
IMG-20220701-WA0009.jpeg

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אתם לא יודעים כמה חשמל בבית ותכנונו, תוספת כבלים יעודיים ושקעים מחברות ידועות, משנה מקצה לקצה את הצליל הסופי.
אני עוצר את עצמי (קשה לי מאוד) מלקנות מיגאל כבל חשמל יותר טוב של טרה לאבס.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתם לא יודעים כמה חשמל בבית ותכנונו, תוספת כבלים יעודיים ושקעים מחברות ידועות, משנה מקצה לקצה את הצליל הסופי.
אני עוצר את עצמי (קשה לי מאוד) מלקנות מיגאל כבל חשמל יותר טוב של טרה לאבס.
מי לא יודע?
ואיפה הפילטר חשמל והארקה למכשירים, שלדעתי יותר חשובים אפילי מכבלים ושקעים.
עזוב את כבל החשמל היותר טוב, קודם תאריק.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
ויש דיע שפילטר ו/או מייצב מתח די פוגעים בסאונד ועדיף חיבור ישיר או מפצל ברמה טובה...
חשמל זה התאמה (כמו כול רכיב אחר כמובן:) ).
שנה טובה!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מי לא יודע?
ואיפה הפילטר חשמל והארקה למכשירים, שלדעתי יותר חשובים אפילי מכבלים ושקעים.
עזוב את כבל החשמל היותר טוב, קודם תאריק.

שלום,
אני לא מאמין בפילטר חשמל, כל אלו שהיו לי גרעו ולא הוסיפו ואין אחד שהוא טוב לכולם. יש לי מפצל חשמל של SINE:
http://sineworld.com/html/power_distributor/megaX_force.html

לגבי הארקות בכל הבית, אני גר בקומה חמישית ולא חשמלאי! בקרוב יגיע חשמלאי מוסמך לבדוק את הנושא בצורה יסודית ומה ניתן לשיפור.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
פילטרים\קונדישנרים בד"כ אכן גורעים. שנאי מבדל אולפני ברמה גבוהה זה כל מה שצריך אבל זה עניין יקר. אפשר להתיידד עם מישהו בחב' גנרטורים\שנאים שיעשה עבורך אחד בשליש מחיר.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
פילטרים\קונדישנרים בד"כ אכן גורעים. שנאי מבדל אולפני ברמה גבוהה זה כל מה שצריך אבל זה עניין יקר. אפשר להתיידד עם מישהו בחב' גנרטורים\שנאים שיעשה עבורך אחד בשליש מחיר.
אם יש דרך להוריד חוט הארקה פרטי לחצר, כזה שהשכנים לא יראו ויתלוננו, ולקבע אותו עם יתד מגולוונת לאדמה פטרת את עצמך מכל בעיה שנגרמת מהארקת הבניין המשותפת.
יש לי חבר שעשה את מה שרשמת בנוגע להארכה ולא חסך באמצעים, רק עשה זאת בביתו הפרטי ולא בבניין משותף
התוצאה של הסאונד היתה הפוכה ממה שציפה, חזר להארכה הקונבנציונלית של ביתו.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
יש לי חבר שעשה את מה שרשמת בנוגע להארכה ולא חסך באמצעים, רק עשה זאת בביתו הפרטי ולא בבניין משותף
התוצאה של הסאונד היתה הפוכה ממה שציפה, חזר להארכה הקונבנציונלית של ביתו.
כיוון שמדובר בהליך שטומן בחובו סיכון משמעותי אני מתריע לא!!! לעשות זאת לבד כי יש אספקטים חשמליים שרק איש מקצוע יודע מהם כמו הפרשי פוטנציאלים, לולאות אדמה וכו' ויש סכנה ממשית להתחשמלות ללא ציוד מדידה מתאים.

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
שלום,
אני לא מאמין בפילטר חשמל, כל אלו שהיו לי גרעו ולא הוסיפו ואין אחד שהוא טוב לכולם. יש לי מפצל חשמל של SINE:
http://sineworld.com/html/power_distributor/megaX_force.html

לגבי הארקות בכל הבית, אני גר בקומה חמישית ולא חשמלאי! בקרוב יגיע חשמלאי מוסמך לבדוק את הנושא בצורה יסודית ומה ניתן לשיפור.
יצאה לך לנסות מפצל של אוידה? (די מתבקש בסטאפ שלך...)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
כיוון שמדובר בהליך שטומן בחובו סיכון משמעותי אני מתריע לא!!! לעשות זאת לבד כי יש אספקטים חשמליים שרק איש מקצוע יודע מהם כמו הפרשי פוטנציאלים, לולאות אדמה וכו' ויש סכנה ממשית להתחשמלות ללא ציוד מדידה מתאים.
זה בסדר, האיש מהנדס הבונה בניינים, ידע בדיוק מה הוא עושה ואיזה אנשי מקצוע להעסיק.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יצאה לך לנסות מפצל של אוידה? (די מתבקש בסטאפ שלך...)

השתמשתי בשקע לקיר:

Screenshot_2022-09-21-13-37-17-012_com.android.chrome.jpg

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור