נגיד שכל מרצפה אחת בסלון הגדול שלך היא בגודל 60X60 מה המרחק בין הרמקולים 120-140 ס"מ, ממש לא מובן למה, מוזר, או שפשוט אתה אוהב לשמוע near field כמו באולפן.
זה החגים שצמודים לסופש”ים עושה לי חררה.הבוקר אתה מלא בביקורת כרימון (יד).
יש גם דרך להעביר ביקורת, לא חייבים כל הזמן להתנהג כמו עדר פילים בחנות חרסינה.זה החגים שצמודים לסופש”ים עושה לי חררה.
וגם צריך לפעמים גם להעביר ביקורת שיש לה מקום ולא רק תתחדש, מדהים, סוף...
שנה טובה.יש גם דרך להעביר ביקורת, לא חייבים כל הזמן להתנהג כמו עדר פילים בחנות חרסינה.
שנה טובה.
חפש ברשת את הדגם הכי מוצלח NAIM NAT2 בעיקר באתרים אנגליים לציוד יש 2וואלה , גירית אותי...עשית לי חשק לשמוע. אל תשכח, ציור ישלים את...התמונה!
מגרה לשמוע, מעניין הגישה שלהם לסאונד ברדיו. אני יש לי את הרדיואים שלי, נדמה לי שאקזוטיים לא פחות... אני עם האסכולה הגרמנית ( ימ"שו) טלפונקן, סאבא, גרונדיג, קליין והמל ועוד. זולים או יקרים נדמה שלכולם יש סטנדרט גבוהה וצליל מלא ובריא. תמיד שמח לטעום עוד טעם... בכל מקרה, מרוצה מזה שיש אנשים שעדיין מוצאים עניין בצליל המיוחד שרדיו יכול עדיין לנפק. והוא יודע. קט סטיבנס ברדיו...חוויהחפש ברשת את הדגם הכי מוצלח NAIM NAT2 בעיקר באתרים אנגליים לציוד יד 2
מי לא יודע?אתם לא יודעים כמה חשמל בבית ותכנונו, תוספת כבלים יעודיים ושקעים מחברות ידועות, משנה מקצה לקצה את הצליל הסופי.
אני עוצר את עצמי (קשה לי מאוד) מלקנות מיגאל כבל חשמל יותר טוב של טרה לאבס.
מי לא יודע?
ואיפה הפילטר חשמל והארקה למכשירים, שלדעתי יותר חשובים אפילי מכבלים ושקעים.
עזוב את כבל החשמל היותר טוב, קודם תאריק.
יש לי חבר שעשה את מה שרשמת בנוגע להארכה ולא חסך באמצעים, רק עשה זאת בביתו הפרטי ולא בבניין משותףפילטרים\קונדישנרים בד"כ אכן גורעים. שנאי מבדל אולפני ברמה גבוהה זה כל מה שצריך אבל זה עניין יקר. אפשר להתיידד עם מישהו בחב' גנרטורים\שנאים שיעשה עבורך אחד בשליש מחיר.
אם יש דרך להוריד חוט הארקה פרטי לחצר, כזה שהשכנים לא יראו ויתלוננו, ולקבע אותו עם יתד מגולוונת לאדמה פטרת את עצמך מכל בעיה שנגרמת מהארקת הבניין המשותפת.
כיוון שמדובר בהליך שטומן בחובו סיכון משמעותי אני מתריע לא!!! לעשות זאת לבד כי יש אספקטים חשמליים שרק איש מקצוע יודע מהם כמו הפרשי פוטנציאלים, לולאות אדמה וכו' ויש סכנה ממשית להתחשמלות ללא ציוד מדידה מתאים.יש לי חבר שעשה את מה שרשמת בנוגע להארכה ולא חסך באמצעים, רק עשה זאת בביתו הפרטי ולא בבניין משותף
התוצאה של הסאונד היתה הפוכה ממה שציפה, חזר להארכה הקונבנציונלית של ביתו.
יצאה לך לנסות מפצל של אוידה? (די מתבקש בסטאפ שלך...)שלום,
אני לא מאמין בפילטר חשמל, כל אלו שהיו לי גרעו ולא הוסיפו ואין אחד שהוא טוב לכולם. יש לי מפצל חשמל של SINE:
http://sineworld.com/html/power_distributor/megaX_force.html
לגבי הארקות בכל הבית, אני גר בקומה חמישית ולא חשמלאי! בקרוב יגיע חשמלאי מוסמך לבדוק את הנושא בצורה יסודית ומה ניתן לשיפור.
זה בסדר, האיש מהנדס הבונה בניינים, ידע בדיוק מה הוא עושה ואיזה אנשי מקצוע להעסיק.כיוון שמדובר בהליך שטומן בחובו סיכון משמעותי אני מתריע לא!!! לעשות זאת לבד כי יש אספקטים חשמליים שרק איש מקצוע יודע מהם כמו הפרשי פוטנציאלים, לולאות אדמה וכו' ויש סכנה ממשית להתחשמלות ללא ציוד מדידה מתאים.
יצאה לך לנסות מפצל של אוידה? (די מתבקש בסטאפ שלך...)