שלום לכולם!
כמה דברים ותשובות, אבל ראשית משהו כללי כל מה שכתבתי התייחס ליכולות של מערכות ששמעתי לשחזר את מה שאני מחפש, מה שמישהו אחר מחפש יכול להיות שהמערכת שלו עושה מצויין.
take one: אני קורא נלהב של הפורום כדי ללמוד מנסיונם של אחרים, זה לא אומר שנסיונם הביא אותם לתוצאות טובות בעיניי, אולי אני אצליח עם הידע הזה ליישם את מה שאני מחפש, שנית כל אחד מחפש תוצאה שונה אבל הטענה שלי הייתה שהקהילה האודיופילית מחפשת תוצאה שלדעתי לא נכונה ומושפעת מהרבה שיווק ויתר אינטרסים.
לגבי סימני הפיסוק צודק ואני מודה שלא הייתי בשיעור אז סלחו לי מראש, לגבי העברית שלי אני אפילו לא אתייחס כי העברית שלי ברמה יותר גבוהה משלך בטוח ולשלוח אותי למנהל הקזינו? מה קרה? נעלבת? אמרתי משהו שבסתר ליבך אתה יודע שאני צודק? המערכת שלך באמת מחרחרת בווליום גבוה? מה אתה קופץ? אתה ילד בן 4? תשתה מים יעבור לך.
stereophile: קודם כל תודה על תשובתך העניינית לדעתי (זו רק דעתי וממש לא בטוח שאני צודק) רמקול מדף לא מוציא מוסיקה זו דעתי. לגבי vfm הכותרת לשרשור זה הייתה "הרמקול הבא שלכם" והאנשים כאן "חלמו" בקול על מה היו רוצים.
itzik: גם לך תודה על הרוגע והקבלה של דבריי גם אם אתה לא מסכים ויפה שהבנת את הערכתי לאנשים שלא בהכרח מחפשים אותה תוצאה כמוני.
take one: לתגובתך השנייה אני אחדד: לדעתי!!!!! רק רמקול ענקי מוציא את התוצאה שאני חושב שהיא הנכונה!!!!
דמינישט: לא התייחסתי לתקציבים אלא לרמקולים שאני "נפלתי" מהם ולצערי הם מעטים ביותר. לגבי ההגברה אתה צודק אבל... בקונסטלציה נכונה אפשר להגיע להגברה מצויינת בתקציב יחסית סביר.
שניצל: דבר ראשון אני לא נזהר מאף אחד בשום מקום. אני מכבד את רוב האנשים אבל יגיד את דעתי תמיד, ולא אתה ולא אף אחד אחר לא מסוגל לא לפגוע בי ואפילו לא להפחיד אותי. לגבי המערכות אני לא מזלזל בשום מערכת אבל התוצאה שאני מחפש כנראה שונה מהכלל, ולכן רוב המערכות גם הגדולות בעיניי (שוב זו רק דעתי) לא משהו בכלל!!
ak1:
אני לא מבין בזה כלום יחסית אבל אני כן יודע בדיוק מה אני מחפש ורוב המערכות לא מסוגלות לבצע את המשימה.
"
איכות של צליל אמורים לבדוק באותו ווליום שמגיע לאוזן כמו שהייה שומע מאזין בעת ההקלטה המקורית" תעשה פעם בדיקת דציבל בפאב או בהופעה ותראה שטענתי שרוב המערכות לא מסוגלות לשחזר את החוויה היא נכונה.
כמו שכתבת רוב החברות בדגמים הכי טובים שלהם הרמקולים ענקיים האם סתם? בלי סיבה? או שאולי טענתי שוב נכונה ופשוט לרוב האנשים אין את היכולת או החלל לאפשר את זה?
לגבי המערכת שלי: בקרוב אסיים עוד שלב קריטי בבנייתה ואז נראה אם אני מבין משהו או שאני סתם אידיוט....(בתקווה שאעבור בהרבה את הwestern electric.
אני לא בא ללמד אלא רק ללמוד ולעיתים להביע דעתי גם אם היא לא פופולרית.
אני לא מזלזל באף אחד ולא מתכוון להתחיל וסליחה אם בטעות זה היה נשמע מזלזל או פוגע.
לסיום: לא הייתה כוונה לפגוע באיש אבל בהחלט הייתה כוונה לומר את שעל ליבי