הסבר אודיופילי המוצג בקיצוניות הפוכה

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
תודה על מה?

נתקעת על נקודה שולית, לגבי שיפור שבפועל אין בו צורך, ניפחת אותה באופן אבסורדי לכדי חרפה, וההצעה שלך אינה הטובה ביותר ואינה נכונה בכל המקרים. אז מה אתה קופץ? :(

אפשר היה להקליט במקומות קודמים לטרמינלים של הרמקולים ולנטרל השפעות של רכיבים נוספים שמכניסים רעשים, פרט למקרה של כבל הרמקולים, שאת ההשפעה עליו חייבים להקליט דרך מיקרופונים.

לא הבנת את זה למרות שהסברתי את זה כמה פעמים.

בקיצור, מספיק עם הקישקושים והכישכושים בזנב של עצמך.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
תודה על מה?

נתקעת על נקודה שולית, לגבי שיפור שבפועל אין בו צורך, ניפחת אותה באופן אבסורדי לכדי חרפה, וההצעה שלך אינה הטובה ביותר ואינה נכונה בכל המקרים. אז מה אתה קופץ? :(

אפשר היה להקליט במקומות קודמים לטרמינלים של הרמקולים ולנטרל השפעות של רכיבים נוספים שמכניסים רעשים, פרט למקרה של כבל הרמקולים, שאת ההשפעה עליו חייבים להקליט דרך מיקרופונים.

לא הבנת את זה למרות שהסברתי את זה כמה פעמים.

בקיצור, מספיק עם הקישקושים והכישכושים בזנב של עצמך.
שבוע טוב עמיר (ורד)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
שבוע טוב עמיר (ורד)
שבועטוף וחקסמח! (ורד)

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
גלי צה"ל, כפרון, גלי צה"ל.......עכשיו אני "כשר" מבחינתך?:)

ברוח טובה ארז..... הוכחה שאתה לא קורא את שאני כותב......... אני כותב 25 שנה מילואים ואתה משייך אותי לקול ישראל......אתה מכיר מישהו שעושה מילואים בקול ישראל?

שוב אתה נטפל לעניין שולי (גלי צהל במקום קול ישראל, מה זה בכלל משנה...) ומזה אתה גם מסיק שלא קראתי וזאת ההתיחסות "העניינית" שלך לכל מה שכתבתי ?
תגובה שלמה קודמת לא ראית אבל את זה תפסת.

אתה מוכיח פעם אחר פעם שדיאלוג ענייני איתך הוא בזבוז זמן משום שאתה תמיד מוצא פרט שולי וסוטה מהעיקר.

טוב, מיציתי את הנושא הזה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
שוב אתה נטפל לעניין שולי (גלי צהל במקום קול ישראל, מה זה בכלל משנה...) ומזה אתה גם מסיק שלא קראתי וזאת ההתיחסות "העניינית" שלך לכל מה שכתבתי ?
תגובה שלמה קודמת לא ראית אבל את זה תפסת.

אתה מוכיח פעם אחר פעם שדיאלוג ענייני איתך הוא בזבוז זמן משום שאתה תמיד מוצא פרט שולי וסוטה מהעיקר.

טוב, מיציתי את הנושא הזה.
(ורד).....ארז כפרון, נתחיל את השבוע בפרחים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור