גם ברמקוליםווליום גבוה מדי באוזניות = נזק בלתי הפיך לאוזניים.
מי זה "להם" כאן? איבדתי את ההקשר...עמיר,
תן להם פרוט קטן על הדלת שבכניסה לחדר.. שהחברה יתעלפו
אתה לא היחידי בענייןגם ברמקולים
יש לי ירידה ניכרת בשמיעה
בלי אוזניות
לא יודע אם זה בעיקר בגלל שדפקתי אותה עם ווליומים גבוהים, או שזה הייה קורה ממילא עם הגיל (מתקרב ל-61, אוקטובר).
גם לאבא שלי ז"ל הייתה ירידה בשמיעה, אבל אני לא יודע מאיזה גיל. בדי-הרבה משנותיו האחרונות הייה לו מכשיר שמיעה.
עמיר
מה?? לא שמעתי מה אמרת!! אתה יכול לחזור בבקשה? מה??!אתה לא היחידי בעניין
שמעתי על הרבה מקרים של אנשים שמתקינים שקעים אמריקאיים או אירופאיים (גרמניים -- שוקו) בקיר.תוכל לפרט לגבי "השקעים המיועדים למערכת == 32 אמפר (תקניים לחלוטין -- אין בעייה ביטוחית)"?
באילו שקעים מדובר ?
גם ברמקולים
יש לי ירידה ניכרת בשמיעה
בלי אוזניות
לא יודע אם זה בעיקר בגלל שדפקתי אותה עם ווליומים גבוהים, או שזה הייה קורה ממילא עם הגיל (מתקרב ל-61, אוקטובר).
גם לאבא שלי ז"ל הייתה ירידה בשמיעה, אבל אני לא יודע מאיזה גיל. בדי-הרבה משנותיו האחרונות הייה לו מכשיר שמיעה.
עמיר
באוזניות, להערכתי במיוחד מסוג In ear כמו שלי יש, ההשפעה השלילית של ווליום גבוה מדי, עבורי, גדולה בהרבה מההשפעה השלילית של ווליום גבוה מדי עם רמקולים.
גם לי יש ירידה בשמיעה לאורך השנים.
לא חושב שזה קשור לווליומים גבוהים.
את רוב ההאזנה שלי לאורך השנים ביצעתי בווליום סביר מאוד, תוך התחשבות בשאר בני הבית.
כנראה גנטיקה בלבד, מכיוון שגם חלק מאחיי סובלים מאותה תסמונת בדיוק
בקצב הזה בעוד 5 שנים אתחיל לחפש רמקולים בלי טוויטר
איך בדיוק שומעים את המכשיר בתוך האוזן ??בצורה אודיופילית יש כאלה מכשירים סופר ?\{שואל ברצינות רבה }אני מכיר אודיופילים של ממש, ובטח חובבי מוסיקה, עם מכשירי שמיעה.
עמיר
עמיר,
תן להם פרוט קטן על הדלת שבכניסה לחדר.. שהחברה יתעלפו
מי זה "להם" כאן? איבדתי את ההקשר...
עמיר
אני עדיין לא מבין -- מצטער -- אז אנסה לפרט מה לא מובן ליאתה צודק, ניסוח לא טוב מצידי..
הניסוח צריך להיות "תן פרוט קטן על הדלת שבכניסה......
אני פשוט מכיר אבל חשבתי שחברי הפורום יכולים ללמוד דבר או שניים אודות דלתות אקוסטיות שלא מהעולם הזה..
אני לא יודע -- ייתכן שאאלץ לברר. בינתיים מבאס אותי לחשוב על זה.איך בדיוק שומעים את המכשיר בתוך האוזן ??בצורה אודיופילית יש כאלה מכשירים סופר ?\{שואל ברצינות רבה }
למשל מנצח גורג פרארט שניצח על קונצרט ראש השנה של וינה 2008/2010
יש לו מכשירי שמיעה בתוך האוזניים
אני לא יודע -- ייתכן שאאלץ לברר. בינתיים מבאס אותי לחשוב על זה.
אם מעניין אותך, תוכל אולי לחפש בגוגל דברים כמו audiophile hearing aids, אבל אל תדווח לנו על זה כאן בבקשה! בעסה!
ההיגוי הוא ז'ורז' פְּרֶטְר (Georges Prêtre), והייתי מאוד מופתע אם היו לו מכשירי שמיעה בתוך האף
עמיר
התכוונת אוזניות מגן, לא סתם אוזניות.אזניות טובות זה חובה להחזיק בבית...
כיום גם שאני דופק מסמר אני מרכיב אותם.
http://www.magenopticshop.co.il/Product/3m-peltor-x-series-x4a-ear-muffs-xa007706931
תענוג.