איתי.
האם האקיופייז היה משודך לקדמיים שלך?
במידה וכן. איך הוא לעומת ה MBL
מה על הפרק מבחינת פרוססינג והגברה ? זרוק עצם ...
האם יצא לך להשוות את הסאב שיש לך לעומת SVS סדרה 16 sealed /ported ? או לעומת PSA שבתערוכה הבנתי שיש להם ייבוא מסודר ?JL-AUDIO ?
תודה על השיתוף
אהלן איתי
מהו גודל החדר /סלון
אח שלו, תקופה קשה, תהיה פוזיטיבי, תן לשחק קצת.נהנתי מאוד לראות את המערכות של חברי האתר, סיפק יצר סקרנות ומציצנות כאחד.
תודה רבה לכל מי שהעלה סרטונים גם כאן וגם ב hifimusic
ותודה לשניצל על היוזמה.
הרבה ציוד רציני, סחתיין, אבל זה מצחיק שאנשים מתייחסים לסאונד שהוקלט בטלפון כאילו ניתן ללמוד ממנו על יכולות הסט-אפ.
אפשר מן הסתם לשמוע הדהוד קיצוני, או תדרים גבוהים מאוד חריפים, אבל בשום אופן לא ניתן להקיש מההקלטה של המערכת בפלאפון על העומק של הצליל, על האיזון, וכולי וכולי. אפשר אולי בלחץ ללמוד טיפה על הסגנון של הסט-אפ, חמים, קר, בס הדוק או רך יותר אבל גם זה בערבון מוגבל ורק ביצירות שמוכרות לנו היטב והן מגוונות בטווחי התדרים שלהן, הכלים, הקולות וכולי ולא ניתן להקיש על רמת הסט-אפ.
בקיצור נגטיב של היצירות שנוגנו בשרשור הזה.
אפשר ליצור הקלטה שתהיה טובה בהרבה מההקלטות שנוגנו בשרשור הזה עם סט-אפ שעולה 5% מהסט-אפים היקרים כאן וזה אומר הכל.
שלא יובן לא נכון, אין לי ספק שהמערכות של איתי ושל הרבה אחרים שהעלו סרטונים, נשמעות טוב, אני רק לא חושב שיש לנו היכולת להעריך זאת דרך הטלפון.
אנחנו מאוד רוצים לפרגן ותכלס זה הכי מוערך שיש כבני אדם, אבל כאודיופילים שמשכיבים מאות אלפי שח ויותר על ציוד,
אני רק אומר, בחייאת דינאק.
תתן מידות במלימטרים/תמדוד עם קליבר.החלל האזנה הינו סלון ארוח.
גובה תקרה 2.67
חלל האזנה שהוקצע ו-נקבע לפי המימדים הקיימים ושנדרשו עומד על כ-18 מ"ר ,
במידות מדוייקות של 4.18×4.29 (קצה תיבת הבאס ברמקול הימיני בהטייה בנק הקיצונית ביותר).
ומעבר
החלל נפתח מצד ימין לרמקול הימין
לחלל פתוח של כ1.8 מ נוספים על 5.8
אשר הינו חלל משותף שמוביל לאזור המטבח/מבואת הכניסה ולמסדרון ל-חדרי השינה.
סהכ החלל המרכזי (ללא חלל המטבח וחלל מבואת הכניסה) סביב 30 מר (דיי סטנדרטי).
שכאמור מתוכם הוקצע 18מר לטובת התחביב.
בין הרמקולים
3.16 מ' (ציר מרכז טוויטר לטוויטר)
הרמקול השמאלי מרוחק בכ- 55 ס"מ מקיר הצידי
הרמקולים מרוחקים מקיר אחורי ב 1.03 מ ב-ציר מרכז גב של הרמקול ובהטייה אחורית נמדדת של 1.10 ו 0.96 ב toe הפנימי.
הרמקולים במרחק של כ 2.45 מ' מה sweetspot.
מערכת מטורפת שנשמעת כמו הדבר האמיתי.
קשה להאמין שזה הוקלט מסמרטפון. איתי, זה אכן מסמרטפון? או שחיברת מקרופון חיצוני?
מושלם....
נהנתי מאוד לראות את המערכות של חברי האתר, סיפק יצר סקרנות ומציצנות כאחד.
תודה רבה לכל מי שהעלה סרטונים גם כאן וגם ב hifimusic
ותודה לשניצל על היוזמה.
הרבה ציוד רציני, סחתיין, אבל זה מצחיק שאנשים מתייחסים לסאונד שהוקלט בטלפון כאילו ניתן ללמוד ממנו על יכולות הסט-אפ.
אפשר מן הסתם לשמוע הדהוד קיצוני, או תדרים גבוהים מאוד חריפים, אבל בשום אופן לא ניתן להקיש מההקלטה של המערכת בפלאפון על העומק של הצליל, על האיזון, וכולי וכולי. אפשר אולי בלחץ ללמוד טיפה על הסגנון של הסט-אפ, חמים, קר, בס הדוק או רך יותר אבל גם זה בערבון מוגבל ורק ביצירות שמוכרות לנו היטב והן מגוונות בטווחי התדרים שלהן, הכלים, הקולות וכולי ולא ניתן להקיש על רמת הסט-אפ.
בקיצור נגטיב של היצירות שנוגנו בשרשור הזה.
אפשר ליצור הקלטה שתהיה טובה בהרבה מההקלטות שנוגנו בשרשור הזה עם סט-אפ שעולה 5% מהסט-אפים היקרים כאן וזה אומר הכל.
שלא יובן לא נכון, אין לי ספק שהמערכות של איתי ושל הרבה אחרים שהעלו סרטונים, נשמעות טוב, אני רק לא חושב שיש לנו היכולת להעריך זאת דרך הטלפון.
אנחנו מאוד רוצים לפרגן ותכלס זה הכי מוערך שיש כבני אדם, אבל כאודיופילים שמשכיבים מאות אלפי שח ויותר על ציוד,
אני רק אומר, בחייאת דינאק.