וואלה לא מבין למה מוחק אותי ומקלל אותי למה אסור לשאול שאלות הגיוני לא קיללתי אף בחור רק שאלות הגיוני אני עכשיו גם לא מקלל שאלתי למה בחור
לא שולח תמונות רגילות הכל זוויות מוזרות וחושך מצרים למה לא רואים בתמונות סלון 15 מטר הכל תמונות זוויות כאילו סלון גדול למה חשש למה לא רואים איפה ספה איפה קיר מאחורה איפה קיר מקדימה איפה קיר צד איפה רמוקלים סווראוונד איפה רמקולים תקרה אטמוס איפה ויטרינה זכוכיות איפה טלויזיה ענק איפה סאב וופר לתת מכות באס הכל נעלם זוויות מוזרות רק רואים
רצפה קשה קשה בלי שטיח וכל התמונות זה וילון ענק שחור חושך וילון כמו תיאתרון הבימה אמרו לי בחור מעצב פנימי משרדים אז למה תמונות מוזרות חושך מצרים עם זוויות שאלתי שאלה קללה
צריך למחוק אותי בגלל שאלתי למה בחור בחר רמקול ותיק
ווילסון אודיו יואסאיי שחברה אומר לשים רמקול ענק בסלון 50 מטר 60 מטר ולא 15 מטר למה אומרת ככה ווילסון יואסאיי בגלל שיהיה לסאונד
לאן ללכת לאן הולך סאונד בחלל 15 מטר אז אומרים כל יום ווילסון אודיו יואסאיי חברה הכי גדולה בעולם ווילסון יואסאיי ווילסון יואסאיי ווילסון יואסאיי ואז לא מקשיבים מה אומרת חברה לשים רמקולים בחדר 50 מטר על ספייק ולא לשים רמקול
בחדר 15 מטר ולהזיז כל היום עם גלגלים הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב כמו
עגלה שמים על ספייק בחדר 50 מטר ואז יש לסאונד לאן ללכת ואין הידהוד פתאום חברה לא מבינה פתאום ווילסון יואסאיי חברה פח אז עדיף קונים רמקול
קטנציק של ווילסון יואסאיי או פוקאל או חברה אחרת מתאים ל 15 מטר ואז שמים ספייק ולא גלגלים עגלה ואין בום בום ואין וילון ענק שחור מצריים כמו הבימה תיאתרון זה קללה? קיללתי מישהו ושאלתי למה להחליף
מגבר ותיק asr ולקנות מגבר הגברה דיגיטלי D ממש ישן טכנולוגיה ישנה למה לא לקנות מגבר פחות כסף בלי שם MBLL אבל טכנולוגיה מודרני ושאלתי למה
להשתמש ברמקול מרכז סנטר דגם watch צפייה שזה רמקול ממש קטן של ווילסון יואסאיי טוב לחלל 15 מטר אבל לא בן זוג של רמקול ענקיים אז להבין
הגיון מתחיל סרט אודיו
מגיע לרמקול קטן ואז עובר לרמקול גדול ואז עובר לרמקול קטן ואז עובר לרמקול גדול שואל מה הגיון בכלל זה רמקול ענק לסלון 50 מטר ורמקול סנטר צפייה מאוד קטן לא בני זוג וואלה לא קיללתי רק שאלות הגיון אולי מותר
בפורום רק להגיד וואוו מדהים פצצה שומע פצצה דרך טלפון שלי אבל לא לשאול שאלה כי אם אתה שואל שאלה מוחקים אותך מחיקה וישר מקללים אותך לא רוצים לתת תשובה
שמע. השאלות הללו לא תמימות, ולמה בכלל זה אכפת לך? לא קיללו אותך כאן. הקטע הוא שגם אני יודע בדיוק מי אתה, מה לעשות שהמערכת של האתר חכמה מספיק בשביל לאתר.
גם כמה אתה משקיע בשביל "לשאול שאלה תמימה" ששנינו יודעים היטב מה המטרה כאן.
אם בא לו להכניס את הרמקול הזה לחלל של 6 מטר זה גם לא אמור לעניין אותך עד כדי שתבוא לפה, אחרי שנחסמת בעבר, ועוד הפעם ועוד ועוד וכל מ שמעניין אותך זה לאן הוא, דווקא הוא, הכניס את הוילסונים שלו. זו לא שאלה תמימה אם כי נסיון להקטין ולא מעבר. לא סובל את זה, לא סובל אנשים כאלה, ומכיוון שזה האתר שלי ואני מחליט, אז אתה מבחינתי, עד שלא תיכנס בשמך האמיתי, לא תמים.
בפורום השכן בו אתה גולש, היה אדם מאוד מנוסה שהכניס מפלצות לחדר קטן יותר, כמה קטן? קטן מספיק שבקושי כורסא תיכנס לשם, מילה אחת לא הוצאת. למה? כי זה אישי.
אני חוסם אותך שוב, בפעם הבאה שתנסה לערער את האווירה בפורום שלי, אני אחסום לך כל אפשרות לראות את הפורום גם כאורח.