רמקולים המלצות לרמקולים גדולים ובריאים

• פותח הנושא Syd
  • פורסם בתאריך

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
הכוונה לעיוות בווליום גבוה לא לקילקול ברמקול

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
אה אוקי.
אגב, כשזה קורה....תמיד חשבתי שזה בגין המגבר דווקא.
ולא הרמקול.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
"רמקולים גדולים וטובים יש מעט מאוד במיוחד כאשר מדובר על כאלה שינגנו בקול רם וישארו מאוזנים"

המשפט הזה ממש לא נכון , יש הרבה יותר סיכוי שרמקול גדול לא ישנה את הטונליות שלו בעוצמה גבוהה מאשר רמקול קטן ,ומעבר לזה ,רמקול מעצם היותו גדול הוא כבר יותר טוב מרמקול קטן ,וכל זאת בגלל סיבות שאין לי האנרגיה לחזור ולמנות אותם ,זה לא אומר כמובן שאין רמקולים קטנים מצוינים ,וכמובן שלא כל רמקול גדול טוב !

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
טוב די לריב :)
תנו שם, דגם, משהו...תזרקו עצם לחבר במצוקה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
לא יודע (אני) אם ישנם רמקולים והדגש על טובים ,לחלל כזה במחיר כזה.
ואתה אומר שהנך צריך לשבת רחוק מהרמקול.
חוששני שאין.אלא אם תיפול על פוקס,בלשון העם.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב
מה הנצילות של רמקול זה?? אקוסטיק אנרגי AE5

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
ואתה אומר שהנך צריך לשבת רחוק מהרמקול.
חוששני שאין.אלא אם תיפול על פוקס,בלשון העם.

ובתקציב יותר גדול על מה הייתה ממליץ? מה המינימום לעניות דעתך?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
שלחתי לך הודעה בפרטי

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני הייתי הולך לשמוע dynaudio.

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
אני תוהה (בקול רם ובשיתופכם) לאחר כמה מפגשי האזנה לדגמים שונים האם לדעתכם יש איזהשהוא מינימום גודל/מפרט/דרייברים/נפח שאני זקוק לו על מנת למלא חלל כמו שלי.
ברוב החדרים שביקרתי החלל קטן משמעותית כמו גם מרחק הישיבה מהרמקולים, לא יודע כמה זה מייצג משהו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

ספנדור D7 בדיוק בתקציב של 25 אלף ש"ח, מאוד מומלצים לחדר של 50 מטר, לך להאזין לפני הקנייה.
קרא: http://www.dtown.co.il/articles/3425.html

תומר

נערך לאחרונה ב:

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
אתה שואל אותי או ממליץ?
בכל מקרה השאלה המקורית נותרת, קיבלתי הרבה תגובות על דגמים מסוימים כן/לא יחזיקו. על מה אני אמור להסתמך מהנתונים היבשים?

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
ספנדור קטן בחדר של 50מ"ר עם כל הכבוד.
רמקול פחות ממטר עם וופר אחד 7 אינץ'
בחדר כזה צריך רמקול גדול.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רמקולים גדולים וטובים יש מעט מאוד במיוחד כאשר מדובר על כאלה שינגנו בקול רם וישארו מאוזנים

זה חדש לי.
רמקול שמנגן בווליום גבוה, סיכוי גדול שיצא מאיזון לאחר זמן?
מעניין.
במידה וזה קורה או יקרה, ניתן לכמת (בערך כמובן), על כמה שעות עבודה מדובר?

ציטטת חלק ממה שכתבתי ולכן לא הצלחת להבין. כתבתי לפני המשפט המצוטט המודגש, שבתקציב שלו (25000), רמקולים גדולים וטובים יש מעט מאוד במיוחד כאשר מדובר על כאלה שינגנו בקול רם וישארו מאוזנים. לא מדובר על שעות עבודה אם כי מדובר על אותו רגע שהוא מנגן יצירה מורכבת בקול רם. בין אם זה לאורך זמן או זמן מועט, אפילו רגע אחד מספיק בשביל שיצאו מאיזון, הקופסא תתחיל להתערב והדינמיות לא תהיה מי יודע כמה. מדוע? משום שרמקול גדול, שימלא חלל כזה, בעוצמות גבוהות, עולה לפחות פי 3 מהתקציב שלו. וגם אז, עדיין תהיה פשרה. רמקול רצפה גדול וטוב, מרובה יחידות, מתחיל ב-100,000 ש״ח ומוכרח להכיל יחידה של לפחות 8 אינטש לבס.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תודה נמר, אנסה לענות.
המקור בעיקר אנלוגי, LP12 שעושה עבודה טובה. אני לא בהכרח מחפש הרבה בס אבל כן תחושה של צליל גדול שלא שלא "מתאמץ", ברמקולים קטנים יותר הרגשתי שסוחטים אותם על מנת להגיע לתוצאה.
שמעתי הרבה דברים טובים, חלקם לא רלוונטים או משיקולי תקציב או משיקולי עיצוב. שמעתי וילסונים שהיו נהדרים (ויקרים), JBL L300 שלא יעברו משיקולי אסטתיקה, VS VR4, פיאגה שגם לא נכנסים בתקציב ועוד.
שמעתי לא מעט מערכות בביקורים פה ושם, לא יודע להצביע ממש על מה עושה לי את זה, כן אומר שמכיוון שאני מאזין בעיקר לרוק, רמות פירוט שחשובה אולי במוסיקה קלאסית/קאמרית פחות חשובה לי. זה לא אומר שאני מחפש צליל אטום מן הסתם...
אצל חבר יש מערכת נהדרת שמורכבת מ B&W 800 שמחוברים למונובלוקים ופרה של PASS, תוצאה מדהימה בתקציב פי 10 :)

תודה

תבדוק את הרמקולים של chario. למרות שבתקציב שלך הייתי הולך על יד שניה.

Roy

חבר משקיען
מעורבות
32
נקודות
28
מודעה ביד2 (לא שלי ולא מכיר את המוכר):

רמקולים של חברת audio physic רמקולים סטיראו למבני שמע לבית רמקולים ברמה מאוד גבוהה

דגם הרמקולים Scorpio 25 צבע Ebony רמקולים שנימכרים כ 5000 לישט Height 1100 mm / 43.3" Width 214 mm / 8.5" Depth 390 mm / 15.4" Required Space Width x Depth 290x530 mm / 11.4x20.9" Weight 27 kg Re

מחיר:
18,000 ₪

אזור מכירה: פתח תקווה והסביבה
ישוב: פתח תקווה
טלפון:050-3777071
איש קשר: רותם

innerDetails_icon_camera.png
תמונות
3_0_1_184631_20140827100830-m.jpg

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור