stereophile
חבר משקיען
- מעורבות
- 63
- נקודות
- 28
Try the Exposure 2010s CD. I own (its predecessor) the Exposure 2010 and it is absolutely an amazing player.
מה הקשר בין ה SB לכרטיס הקול של המחשב ?
ה SB מתחבר לרשת המחשבים הביתית שלך (אלחוטית או חוטית) כמחשב לכל דבר (כולל חיבור לאינטרנט...). הוא לא מקבל "מוסיקה" מהמחשב אלא Data בדיוק כמו כל Data אחר שעובר בין מחשבים ברשת.
ההמרה של ה Data למוסיקה (או יותר נכון לסיגנל אנאלוגי שמועבר למגבר ומשם לרמקולים - ומתקבלת מוסיקה) נעשית על ידי ה SB בעצמו, ורק הוא מעורב בתהליך הזה.
לכן אין שום קשר לכרטיס הקול של המחשב ולמקיסר כזה או אחר שמותקן במחשב, או לדרייברים של סאונד שמותקנים או לא-מותקנים במחשב.
ככל שזה נוגע למחשב - הוא אפילו לא יודע שה Data שהוא מעביר היא למעשה מוסיקה.
כשהסבירו לי את הנושא של SB3 בפורום הכחול זה מה שהבנתי , שזה מזרים אודיו שעובר דרך מערכת ההפעלה כאודיו .
...
מכול מקום ממה שאני הבנתי SB3 לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה אודיופילית , מה שכן מתחרה זה הטרנספורטר של אותה חברה
והיות והוא רצה המלצה לCD המלצתי על משהו שלדעתי יכול לתת פייט לCD .
שמע ידידי,
אתה קצת שבוי בכל מיני קונספציות וניזון משמועות ולא מעובדות.
לא יודע מה זאת אומרת שה SB "לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה האודיופילית" - לדעתי הוא מתחרה מצויין.
מה אתה חושב שבכרטיסי קול יש "טריק" אחר מאשר ב SB ?
אתה חושב ש DAC שיושב בתוך קופסא שנראית מיליון דולר ומודבק עליה שם מפוצץ כזה או אחר, הוא בהכרי יותר טוב מה DAC שיש ב SB או במכשירי CD מודרניים ? אני בכלל לא בטוח (וזה אם זה בכלל לא אותו DAC בדיוק). ועוד לא דיברנו על השאלה אם יש או אין הבדל שמיע בסאונד.
לגבי הטרנספורטר - גם כאן אל תהיה כל כך בטוח שיש הבדל שמיע בסאונד מול אחיו הקטן, ה SB.
בלוק, בתחושת הגאווה ובמחיר בוודאי יש הבדל, אבל בצליל - זה ממש לא ברור (תגלוש קצת בפורום של SB ותראה מה כתבו שם חבר'ה שעשו השוואה ראש בראש - יש דעות לכאן ולכאן).