המלצה לסידי

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
Try the Exposure 2010s CD. I own (its predecessor) the Exposure 2010 and it is absolutely an amazing player.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מה הקשר בין ה SB לכרטיס הקול של המחשב ?
ה SB מתחבר לרשת המחשבים הביתית שלך (אלחוטית או חוטית) כמחשב לכל דבר (כולל חיבור לאינטרנט...). הוא לא מקבל "מוסיקה" מהמחשב אלא Data בדיוק כמו כל Data אחר שעובר בין מחשבים ברשת.
ההמרה של ה Data למוסיקה (או יותר נכון לסיגנל אנאלוגי שמועבר למגבר ומשם לרמקולים - ומתקבלת מוסיקה) נעשית על ידי ה SB בעצמו, ורק הוא מעורב בתהליך הזה.
לכן אין שום קשר לכרטיס הקול של המחשב ולמקיסר כזה או אחר שמותקן במחשב, או לדרייברים של סאונד שמותקנים או לא-מותקנים במחשב.
ככל שזה נוגע למחשב - הוא אפילו לא יודע שה Data שהוא מעביר היא למעשה מוסיקה.

כשהסבירו לי את הנושא של SB3 בפורום הכחול זה מה שהבנתי , שזה מזרים אודיו שעובר דרך מערכת ההפעלה כאודיו . אם הוא עובר דרכה ומשתמש בDLL של מערכת ההפעלה , הוא יאלץ או ליצור דרייבר שלא משתמש בDLL אלא בASIO או כול פורמאט אחר של מוסיקאיים מקצועיים , או שהוא יקבל את העריכה של הXMIXSER כי זה נמצא במערכת הפעלה .

אם אתה אומר שזה אינו משתמש בכרטיס קול או בכול קריאה למערכת שעוסקת באודיו , אז אתה צודק . ומה שהבנתי על הSB 3 מוטעה .

מכול מקום ממה שאני הבנתי SB3 לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה אודיופילית , מה שכן מתחרה זה הטרנספורטר של אותה חברה
והיות והוא רצה המלצה לCD המלצתי על משהו שלדעתי יכול לתת פייט לCD .

דרך אגב אם מדברים על הנושא . דיינאודיו הוציאה סט של מוניטורים מוגברים שישמשו כרמקולי מולטימידיה למחשב , המחיר הוא 1000 דולר בלי סאב ו1500 עם . אז רציתי לדעת אם יש להם ביקורות ברשת , כי זה צריך להיות משהו מעולה . אז באתר אוזניות סנגאפורי היה מישהו שקנה ונתן סקירה , הוא משתמש בCDP יקר (לא ממש זוכר את מחירו ) ובDAC של בנצ'מארק שמחירו הוא 750 דולר . אני לא אומר מי ניצח .
6אז אולי הוא לא אמין ואחר לא אמין , אבל התמונה המצטיירת היא שהיום לקנות CDP זה לעשות שטות .
אבל נעזוב את הנושא הזה אתם כולכם צודקים תקנו CDP (צריך לגמור את המלאים )

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אתה עסוק יותר מדי בשמועות

כשהסבירו לי את הנושא של SB3 בפורום הכחול זה מה שהבנתי , שזה מזרים אודיו שעובר דרך מערכת ההפעלה כאודיו .
...
מכול מקום ממה שאני הבנתי SB3 לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה אודיופילית , מה שכן מתחרה זה הטרנספורטר של אותה חברה
והיות והוא רצה המלצה לCD המלצתי על משהו שלדעתי יכול לתת פייט לCD .

שמע ידידי,
אתה קצת שבוי בכל מיני קונספציות וניזון משמועות ולא מעובדות.
לא יודע מה זאת אומרת שה SB "לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה האודיופילית" - לדעתי הוא מתחרה מצויין.
מה אתה חושב שבכרטיסי קול יש "טריק" אחר מאשר ב SB ?
אתה חושב ש DAC שיושב בתוך קופסא שנראית מיליון דולר ומודבק עליה שם מפוצץ כזה או אחר, הוא בהכרי יותר טוב מה DAC שיש ב SB או במכשירי CD מודרניים ? אני בכלל לא בטוח (וזה אם זה בכלל לא אותו DAC בדיוק). ועוד לא דיברנו על השאלה אם יש או אין הבדל שמיע בסאונד.
לגבי הטרנספורטר - גם כאן אל תהיה כל כך בטוח שיש הבדל שמיע בסאונד מול אחיו הקטן, ה SB.
בלוק, בתחושת הגאווה ובמחיר בוודאי יש הבדל, אבל בצליל - זה ממש לא ברור (תגלוש קצת בפורום של SB ותראה מה כתבו שם חבר'ה שעשו השוואה ראש בראש - יש דעות לכאן ולכאן).

ron_a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמע ידידי,
אתה קצת שבוי בכל מיני קונספציות וניזון משמועות ולא מעובדות.
לא יודע מה זאת אומרת שה SB "לא ממש מתחרה בכרטיסי קול מבחינה האודיופילית" - לדעתי הוא מתחרה מצויין.
מה אתה חושב שבכרטיסי קול יש "טריק" אחר מאשר ב SB ?
אתה חושב ש DAC שיושב בתוך קופסא שנראית מיליון דולר ומודבק עליה שם מפוצץ כזה או אחר, הוא בהכרי יותר טוב מה DAC שיש ב SB או במכשירי CD מודרניים ? אני בכלל לא בטוח (וזה אם זה בכלל לא אותו DAC בדיוק). ועוד לא דיברנו על השאלה אם יש או אין הבדל שמיע בסאונד.
לגבי הטרנספורטר - גם כאן אל תהיה כל כך בטוח שיש הבדל שמיע בסאונד מול אחיו הקטן, ה SB.
בלוק, בתחושת הגאווה ובמחיר בוודאי יש הבדל, אבל בצליל - זה ממש לא ברור (תגלוש קצת בפורום של SB ותראה מה כתבו שם חבר'ה שעשו השוואה ראש בראש - יש דעות לכאן ולכאן).

הי יאיר,
אני גם מתלבט בין כרטיס קול מקצועי לבין SB, האם יצא לך לבצע השוואה מול כרטיס מסויים ?

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
השוואה לכרטיס קול

רון,
אין לי "כרטיס קול מקצועי" ולכן אינני יכול לספר לך על השוואות שעשיתי מול כרטיס קול.
אני כן יכול לספר לך שמול מספר מכשירי CDP ייעודיים - לא חשתי בשום הבדל. (גילוי נאות: השוויתי מול CDP שמחירים כ 1,000$ וקצת יותר, אך לא מול נגנים יקרים).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור