המלצה לסידי

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

Av1

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
16
לא המקום והזמן למשפטים כאלו של ללא מו"מ.
אגב זה פשוט יבריח ממך לקוחות .

1. לקוח שמעוניין במוצר לא בורח
זה מה שרבים אמרו וטענו לגבי העמלה עבור ההשמעה
אך הלקוחות למדו לכבד ולהבין ואף היבואנים למדו לעשות כן

2 אני עשיתי נסיון לראות האם המחיר הסופי יביא ל "פיק"במכירות ובגישה הישירה
מסתבר שהלקוחות לא כלכך רצו להבין, להסכים, ולזרום עם הרעיון ולכן הוא בוטל.

ערב טוב

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
1. לקוח שמעוניין במוצר לא בורח
זה מה שרבים אמרו וטענו לגבי העמלה עבור ההשמעה
אך הלקוחות למדו לכבד ולהבין ואף היבואנים למדו לעשות כן

2 אני עשיתי נסיון לראות האם המחיר הסופי יביא ל "פיק"במכירות ובגישה הישירה
מסתבר שהלקוחות לא כלכך רצו להבין, להסכים, ולזרום עם הרעיון ולכן הוא בוטל.

ערב טוב

מעניין, אני ברחתי. אני ב99 אחוז הייתי קונה אפילו היה לי את המזומן אבל הגישה הבריחה אותי. (מעניין אם תזכור)
בסוף קניתי במקום אחר. לא חסר אפשרויות.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
באילו מקרים אתה גובה עמלה ?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מדיניות הדגמה בבית הלקוח הקונה {המוצר מגיע אליכם}:
· ההדגמה הזו לא כרוחה בתשלום כל עוד מתבצעת בסופה רכישה.
· במידה ואין רכישה עלויות ההדגמה:
300 ₪ במזומן לכל מוצר, * תשלום לפני ההדגמה.
* זמן ההדגמה שעה.
* מוצר מעל 10.000 ₪ או מעל 30 ק"ג, מחיר הדגמה 500 ₪

Av1

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
16
מעניין, אני ברחתי. אני ב99 אחוז הייתי קונה אפילו היה לי את המזומן אבל הגישה הבריחה אותי. (מעניין אם תזכור)
בסוף קניתי במקום אחר. לא חסר אפשרויות.

"גישה"

אנא: פרט, נמק, והבא דוגמאות בבקשה.

נערך לאחרונה ב:

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש,לטעמי קנייה מעולה!מצטרף להמלצה לדופו

()
אדם - אני יכול לחזור על ההמלצות שלי:
MICROMEGA חדש עולה פחות מ 5000 ש"ח - כמו שאתה יודע, אני רכשתי אחד :)
כמו כן ESOUND מתצוגה יש כעת במחיר סוף שנה אצל לוני.
"מתצוגה נגן השנה לשנת 2006 ESOUND E5 signature edition במחיר 4500 ש"ח והכסוף ב-4000 ש"ח"
כמו כן תנסה לברר עם איל פור לגבי נגן של AUDIO ANALOGUE

נ.ב. אנא שתף אותנו בהתרשמותך מהמכשיר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בנסון - תודה, אשכול על כך בקרוב

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דופו , אני עדיין לא קניתי את הכרטיס קול שלי (בעיות תקציביות ), ולכן אני לא יכול לומר לך איך הוא לעומת הנגן הנוכחי . אבל אני במקום לשדרג את הנוכחי (זה היה עולה לי בערך את אותו תקציב שלך ), בחרתי לעבור לPC . כי לדעתי כך אני מקבל טרנספורט טוב עם DAC טוב , כשארצה לשדרג , תמיד אוכל להשתיק יותר את הPC מערכת קירור מיים עולה כ1200 ש"ח ), אוכל לקנות DAC אודיופילי במחירים של עד 5000$ . והכי חשוב הטרנספורט הזה יכול להכיל ספריית מוסיקה הרבה יותר גדולה ממה שיש לי
בנוסף לכך , אפשר להעתיק למחשב את התקליטים הנדירים , וכשלא מתחשק לך לשמוע בפטיפון אתה יכול לשמוע את התקליט באיכות יותר גדולה מהCD . (הרי כשאתה מקליט מבחוץ אתה יכול לבקש מהDAC הפנימי שידגום ב24/96 במקום 16/44 שזה התקן של CD רגיל ).
לדעתי האישית מי שהולך היום , וקונה נגן זורק כסף .

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אז למה לא לקנות סטירמר ב 750 שקל מבזק ולחבר כבר עכשיו למחשב?

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כי סטרימר מחייב נתב אלחוטי , ולי יש XP בלי סרביס פאק 2 עם תוכנת NET . כך שאני לא בטוח שזה יעבוד . וחוץ מזה גם אם זה יעבוד זה עדיין יעבוד על התוכנה של הXP עם המקסר שלה . כך שזה לא בר השוואה לCD .

ולקנות סטרימר ב750 ונתב ב250 ואולי העסק לא יעבוד , וגם אם יעבוד יעבוד פחות טוב מכרטיס שעולה 2000 , אני מעדיף להמתין טיפה ולקנות ישר משהו טוב

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
truejoker - מי אמר שסטרימר מחייב נתב אלחוטי? מה אין לו אפשרות של חיבור רשת קווית?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ה-Squeezebox מגיע עם תוכנת סרבר משלו וניתן לחיבור ברשת חוטית או אלחוטית.

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
Dupo

Try Opera CD-120 Linear(Sabo Audio,4000sh). Truly surprising sound. I bought one for my son system and listened to it in mine too. It's most undigital sound I heard in all my life. Ilan and Eldar will hate it for sure-good sign​

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לליאור ולקורן כשדיברתי עם בזק הם אמרו שאי אפשר לקנות את הSB3 בלי נתב . זה בכול אופן מה שאמרו שהם לא מוכרים בלי כי אי אפשר לחבר . אני לא איש טכני ברמה של אלקטרונאי או מומחה מחשבים , ולכן קיבלתי מה שהם אומרים
יאיר זה נקרא XMIXSER וזה משהו שמערכת ההפעלה XP מפעילה כשיש סאונד במחשב . ע"מ להמנע מזה צריך דרייבר שמנטרל את זה ומוציא ישר לכרטיס הקול .
הרי כול התוכנות משתמשות בDLL , וכך כולן קוראות לפיצ'רים מסוימים כלליים של המערכת , אתה צריך כרטיס קול שיש לו תמיכה בASIO (זה תקן דה פקטו של חברה בשם סטיינברג אאל"ט ) שלמעשה קורה את הדאטה בלי לעבור דרך הDLL של מערכת ההפעלה והXMIXSER שלה

ודרך אגב דופו , קראתי היום תרד מעניין באודיוגון ששם הוא חיבר DAC של וייבלנט , והשווה אותו לנגן של כמה אלפי דולר , והמחשב היה יותר טוב . אז נכון שהDAC עולה 1500 דולר משומש באודיוגון (לא יודע את המחיר לחדש ), אבל זה הכיוון

כמו כן ראיתי מודעה לDAC USB של וואדיה , ולמערכת מלאה של מחשב של וואדיה . אז זה עולה בהתאם , אבל נראה שהכתובת היא כבר בקיר

נערך לאחרונה ב:

dupo

חבר משקיען
מעורבות
24
נקודות
28
mmhifi , תודה שהחלטת להתייחס למה ששאלתי , ובכלל.

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא מבין על מה אתה מדבר

מה הקשר בין ה SB לכרטיס הקול של המחשב ?
ה SB מתחבר לרשת המחשבים הביתית שלך (אלחוטית או חוטית) כמחשב לכל דבר (כולל חיבור לאינטרנט...). הוא לא מקבל "מוסיקה" מהמחשב אלא Data בדיוק כמו כל Data אחר שעובר בין מחשבים ברשת.
ההמרה של ה Data למוסיקה (או יותר נכון לסיגנל אנאלוגי שמועבר למגבר ומשם לרמקולים - ומתקבלת מוסיקה) נעשית על ידי ה SB בעצמו, ורק הוא מעורב בתהליך הזה.
לכן אין שום קשר לכרטיס הקול של המחשב ולמקיסר כזה או אחר שמותקן במחשב, או לדרייברים של סאונד שמותקנים או לא-מותקנים במחשב.
ככל שזה נוגע למחשב - הוא אפילו לא יודע שה Data שהוא מעביר היא למעשה מוסיקה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מה הקשר בין ה SB לכרטיס הקול של המחשב ?
ה SB מתחבר לרשת המחשבים הביתית שלך (אלחוטית או חוטית) כמחשב לכל דבר (כולל חיבור לאינטרנט...). הוא לא מקבל "מוסיקה" מהמחשב אלא Data בדיוק כמו כל Data אחר שעובר בין מחשבים ברשת.
ההמרה של ה Data למוסיקה (או יותר נכון לסיגנל אנאלוגי שמועבר למגבר ומשם לרמקולים - ומתקבלת מוסיקה) נעשית על ידי ה SB בעצמו, ורק הוא מעורב בתהליך הזה.
לכן אין שום קשר לכרטיס הקול של המחשב ולמקיסר כזה או אחר שמותקן במחשב, או לדרייברים של סאונד שמותקנים או לא-מותקנים במחשב.
ככל שזה נוגע למחשב - הוא אפילו לא יודע שה Data שהוא מעביר היא למעשה מוסיקה.

(Y)

ההבדל בין הבנה קריאה מעמיקה וחוסר התנשאות וחיפוש בנרות היכן הלכניס בקטנות.
יש פה הרבה אנשים לצערי שצריכים ללמוד את זה וזריז.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
DUPO מה עם זה:
http://www.aviyaffe.com/store/main/product.aspx?id_prod=1200
יכול להתאים לך?
אני לא סגור עליו לגמריי מה הוא נותן..עדיין מרידיאן..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור