DUPO סליחה על החוצפה , כי כבר אמרתי לך את זה בעבר , ואני לא רוצה להיות קוץ בתחת , אבל חשבת על הרעיון של מחשב בתור נגן ? זה יעלה פחות וישמע יותר טוב לעניות דעתי
אתה מכיר את דעתי בנושא ג'וקר ובלי קשר תודה שהתיחסת להודעה , אישית לא בדקתי מחשב כנגד נגנים רציניים ואשמח לדעת מול איזה נגנים ביצעת אתה את מבחן ההשוואה?
הוא לא קורא צרובים ויש לי שלושה כאלה שאני מאוד אוהב אותם אבל לא נראה לי שזה יעצור בעדי.
מפחיד אותי נגן בן 10 שאין לי מושג מה מצבו ובמיוחד לגבי העיין שלו או מתי היא תחליט להתפגר לי.
לא הבנתי כלום.
שניה בוא נתאפס
הצעתי לך שניים ב 7 ו 8 אלף כל אחד, אצל מור יוסף. מה הקשר ל12?
הוא יתן לך בטח בפחות כל אחד מהם.
מקום שהייתי ממליץ לבדוק זה לפני גשר גלילות יש שם מקום שמוכר אלקטרוניקה ודברים מבתים של דיפלומטים.
אלו הרי זורקים כסף בלי למצמץ, אולי תמצא שם מציאה..
אדם - אני יכול לחזור על ההמלצות שלי:
MICROMEGA חדש עולה פחות מ 5000 ש"ח - כמו שאתה יודע, אני רכשתי אחד
כמו כן ESOUND מתצוגה יש כעת במחיר סוף שנה אצל לוני.
"מתצוגה נגן השנה לשנת 2006 ESOUND E5 signature edition במחיר 4500 ש"ח והכסוף ב-4000 ש"ח"
כמו כן תנסה לברר עם איל פור לגבי נגן של AUDIO ANALOGUE
אתה נוסע מכיוון ת"א לגלילות, אחרי צומת קק"ל ,לפני הגשר יש עליה ימינה, להאנגר שכותב שיש להם מותרים מקניה מבתי קונסולים.
פעם אני זוכר שהייתי בתחנה המרכזית וכמעט קניתי מגבר וינטאז' מטורף של סנסואי מכזה דבר ב 1500 שקל.
תסתכל מה יכול להיות רע.
12000 זה הרבה. למה אתה לא יכול מצוע משהו חדש זול יותר?
אני יכול לעבור על הלוחות אך צריך המלצות.
אורי תודה על ההסבר , בטח שאני יכול למצוא משהו אך התקציב הוא מסויים ודעתי היא שביד שניה אצליח למצוא מקור רציני יותר מאשר בקניית חדש אך ישנה בעיתיות ביד שניה והמצב נהיה עדין אף יותר שמדובר בסידי.
התקציב הוא כמו שאמרתי סביב ה-5 .
כבר הייתי מזמין מחו"ל DAC.
בכלל הייתי פשוט קונה DAC רציני. משהו מקצועי של אולפנים למשל, שאפשר למצוא ב 5K בלי בעיה באיכות מאוד גבוהה, ומחבר לCD הקיים שכזכור לי הוא מאוד טוב.