המלצה לאנטנת FM לרסיבר

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מה דעתכם, להחזיר את המגבר לספק וללכת על הפתרון הקלאסי של מערך פאסיבי?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
רונן, זו בדיוק האנטנה המתנוססת על גג ביתי...

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
מעולה!
היא בסדר גמור, עושה את העבודה.
הניחוש שלי - העבודה היפה שהיא עושה מאבדת הרבה מערכה בדרך מהדקי האנטנה להדקי הטיונר.

אגב, זה יכול להיות גם משהו פרוזאי להכעיס, כמו חוט נחושת דק מן הדק, מסיכוך הכבל הקואקסיאלי, שהשתרבב פנימה בנקודת החיבור והוא נוגע בגיד המרכזי.
והרי לך קצר מעצבן.

שווה לעבור בסבלנות ולבדוק שוב הכל.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
עדכון
החלטתי להחזיר את המגבר לספק ולהשקיע בתשתית פאסיבית
איפה אני מוצא RG11 איכותי?
כמו כן צריך עוד משהו חוץ מהאנטנה (שכבר קיימת)?

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
ראה פרטים בהודעתו של GROOPER מה-30.10 בשירשור הזה.
הוא פתר שם המון בעיות..

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
קראתי את הודעה של GROOPER
הולך להעתיק אחד לאחד

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
לרסיבר מוסיפים היצרן אנטנה FM מקופלת . מפלסטיק שקוף . זו אנטנה תקנית לפי המידות
אים יש לך אחת כזו . מתח אותה על קרש . חבר מתאם 300-75 אום ורד עם כבל RG6 תקני . עבה . מיותר RG11 כי תדר הFM הוא נמוך . ואין הפסדים בדרך

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
קרמר, אתה חושב שהאנטנה העגולה שיש לי לא מספיקה? האם היא נחותה מהפתרון שאתה מציע?
מה זה מתאם 75-300 אוהם?

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
עדכון
החלטתי להחזיר את המגבר לספק ולהשקיע בתשתית פאסיבית
איפה אני מוצא RG11 איכותי?
כמו כן צריך עוד משהו חוץ מהאנטנה (שכבר קיימת)?

כבל rg11 כפי שציינתי יש באנטנות רצון, לפי גודל הגליל ממנו חתך לי את הכבל יהיה לך מספיק
ממגדלי עזריאלי ועד לחניון התת קרקעי.
החיבור לאנטנה פשוט- גלף את הבידוד, את החלק המגולף שים בטבעת היעודית וכנל לגבי הגיד המרכזי
אין שום צורך במחבר.
לגבי החיבור לטיונר שם תתקל בבעיות כיוון שהכבל הזה עבה
יש לך צורך במתאם ומחבר (נמכר במקום) בקש מטכנאי שיעשה זאת עבורך
אני קצת הסתבכתי עם העניין כיוון שניסיתי להרכיב ללא כלים מתאימים עד שלבסוף השתמשתי
במחבר רגיל והפשוט שעולה שקלים בודדים - את הסיכוך של הכבל במקום להכניס לתוך המחבר (עבה מדי ולא נכנס)
גילפתי ופרשתי מסביב בהיקפו החיצוני של המחבר וציפיתי הכל באיזולירבנד.

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
קרמר, אתה חושב שהאנטנה העגולה שיש לי לא מספיקה? האם היא נחותה מהפתרון שאתה מציע?
מה זה מתאם 75-300 אוהם?
אנטנה :
בכול אזור בארץ הקליטה שונה . האנטנה שיש לך טובה אצלך. בנגב לא תהייה טובה . לכול אנטנה יש רגישות שונה .
אנטנה צריכה להיות ישרה . כל היו האנטנות הראשונות . ומקל ארוך מקדימה וקצר מאחורה . להם הייה GIN חזק .
פעם ביקשו מימני להתקין אנטנה FM במחסום ארז . לקליטת גלגלץ להשמיעה לחיילים במערכת סגורה בבסיס.
הזמנתי אצל היצרן אנטנה עים דייפול ומוט אחורי (מחזיר ) ו3 מוטות קדימה . הייה לאנטנה כוח יניקה חזק

ועים מד שדה קיוונתי לערוץ היעודי מקסימום עוצמה . והשידור הייה אנכי . רחב הדייפול הייה 90 ס"מ .

מה זה מתאם . אנטנה היא 300 אום בקצוות 2 יציאות . חוט קואקס הוא חד גידי 75 אום . לכן צריך סליל בתוך האנטנה שמוריד את האכבה . יכול להיות שהיצרן של האנטנה הנימכרת יש סליל בפנים . מוכן . באנטנות תוצרת הארץ היינו מוסיפים סליל יש לי אי שם כזה סליל

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
יש קישור למעלה על בניית אנטנה פשוטה יש שם הסבר על המתאם

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
קרמר, להבנתי אתה מדבר על אנטנה כיוונית שתתאים לשמוע ערוץ או שניים נבחרים
אני מבקש לכסות טווח רחב של ערוצים

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
אז רק אנטנה של רכב . האנטנות של פעם שנישלפו בצבע ניקל . היא קולטת 360 מעלות . גם האנטנה מפלסטיק המצורפת לרסיבר שמים על הגג בצורה אנכית . תיקלוט מעולה 360 מעלות . אין הכול ביחד כי
אנטנה כיוונית קולטת חזק
אנטנה 360 מעלות קולטת חלש מיסביב . אין אפשרות הכול ביחד

yakov

חבר אתר
מעורבות
7
נקודות
8
partner11 זה אנטנה שהרכבתי אצלי על גג הבניין. הצמדתי אותו לתורן ששימש פעם לאנטנה לקליטת שידורי הטלוויזיה. גם אני משתמש בטיונר יעודי (רוטל) והקליטה היא מצוינת. גר באזור השרון קרוב לים אין בעיות קליטה :).

תמונות מצורפות

• תמונות  009 (2).jpg
    תמונות 009 (2).jpg
    KB 125 · צפיות: 503

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
partner11 זה אנטנה שהרכבתי אצלי על גג הבניין. הצמדתי אותו לתורן ששימש פעם לאנטנה לקליטת שידורי הטלוויזיה. גם אני משתמש בטיונר יעודי (רוטל) והקליטה היא מצוינת. גר באזור השרון קרוב לים אין בעיות קליטה :).
זה מה שכתבתי . אנטנה שקולטת 360 מעלות . דומה לאנטנה של רכב . רוחב האנטנה כ90 ס"מ . קיטוב אנכי . ניתן גם עם הכבל השקוף שמקבלים ברסיבר לעשות דבר דומה . והקליטה תהייה יותר חזקה . כי בכבל השקוף זה מעגל .
כול הכבוד למפרסם . ללא מגבר וללא נעלים

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
רשות השידור שידרה מהימים ההם כיתוב אופקי . אבל בטוח שעברו לקיטוב אנכי . כמו רוב התחנות האזוריות .

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
yakov
מאיפה השגת את האנטנה הזאת?

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
פעם יצרו דברים טובים . בתקופת הביקוש . ביקשתי מהיצרן שיבנה לי דבר כזה בצורת דייפול בצורת U כפול . אולי לרצון יש דברים מהימים ההם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור