ונמר, באמת לא ציפיתי ממך לאיזו תגובה מי יודע מה, הרי מי סופר רמקול ב 10k$, זול מדי, הא?
ובקשר למקס, באמת אין שום קשר ביניהם, חוץ מהמכנה המשותף ששניהם רמקולים.
על איכותם ועל מה שהם נותנים ביחס למחיר ניתן להתדיין.
אני שמעתי כמה וילסונים בחיי, יכול לומר לך שהם סה"כ מקולים טובים, את הסופיה 3 שמעתי כמה פעמים אצל איתן וה Zu בוודאות לא נופל ממנו וזה אם להיות דיפלומטי כאן.
גם נדרש היה סאב גדול של JL Audio, על מנת לשפר אצל איתן את התחום הנמוך של הוילסון ואת הרוקפורט על מנת שייתקרב למה שה Zu יכול לתת ללא עזרים נוספים.
עלה כאן בדיון נושא של רמקולים גדולים וחללים גדולים, אז נתתי את ה Zu כהמלצה לאחד מהרמקולים היחידים שאני מכיר, שמסוגל להתמודד עם חללים גדולים באמת ולתת סאונד פול-ריינג' עם תחום תחתון אמיתי (עם סאב מובנה בכל רמקול) ועדיין לנגן את שאר התדרים באופן מאוד מאוד טוב ואיכותי.
עם הפלצנות שממנה סובל תחום ההיי-אנד היום ועם המחירים מרקיעי השחקים, תראה לי רמקול במחיר כזה, שיינגן טוב בחדרים גדולים.
יש רמקולים טובים מאוד ששמעתי, אמנם עדיין יקרים באופן די משמעותי מה Zu שיש אצלי:
Audio Physic Avanti, Devore Silverbacks, Piega Coax 70.2 כולם סופר-מעולים ואת שלושתם מאוד אהבתי. אבל בטח לא היו טובים בכל פרמטר מה Zu, במיוחד בתחום הלינאריות בכל תחום התדרים והבאס של ה Zu ואין טעם אפילו לנסות למקמם בחלל כמו של שניצל כי הם לא ימלאו אותו כמו שצריך.