המורלים הגיעו בדיוק עם סיום שידרוג במגבר הטרנזיסטורי שלי, היתה בעיה קטנה במגבר בגלל ששכחו להרכיב קבל קטן ,והמגבר לא היה במיטבו בעוצמות גבוהות ,
בינתיים תוקנה הבעיה והכל חזר לאיתנו ,
אז שמעתי היום כל היום עם המורלים ,הרמקול מהיר מדויק ומאוד מוזיקלי ,במיוחד בעוצמות נמוכות ובינוניות , הבעיה מתחילה כאשר נותנים קצת לחיצה ,ואל תשכחו שאני יושב 4 מטר מהרמקולים בחלל של כ 80 מטר רבוע ,ושמה בדיוק מגיע ההבדל בין הרמקולים שלי ללידי ,
לא סתם פירסמתי את השרשור של ההבדל בגודל הרמקול והנינוחות שלו ,המורלים פשוט אינם מתאימים להרגלי השמיעה שלי ,
ואני רגיל לשמוע בעוצמה שדי מקבילה לעוצמה שההרכב היה שר בLIVE ,בקיצור לא שומע חלש בלילה בקליק הראשון של הקדם ,
מעבר לזה הרמקול שלי נציל הרבה יותר מהפאט ליידי ,כך שהמגברים עובדים בנקודה אחרת לגמרי ,יעני עובדים בהילוך שישי בעליה ,ואילו במורל יש להביא המגבר להילוך שלישי בכדי שימלא חדר כמו שלי ,
והדבר הכי משפיע ,זה כמובן ההרגל ,כמה שאני לא סובל את הרמקולים שלי ,אני כנראה מורגל לצליל שלהם ,אין להם טויטרים פתוחים כמו של המורל ,יש להם וופרים גדולים יותר בתיבה גדולה פי כמה ,ואפילו הפורטים שדרכם נושם הרמקול (זוג פורטים 4 צול) הרבה יותר יותר free flaw מאשר הפורט הקטן של הליידי ומשום מה אני שומע לצערי את הפורטים ,או את זרימת האויר שם ,
האמת היא שבאזנה שקטה עם כיסא יותר קדימה הפט ליידי נשמעים מדהים ,אבל אם אני חוזר לספה המרוחקת ומגביר יותר יש פשוט צורך הרמקול אחר ,
האמת היא שאני הסתבכתי ,אני קיוותי שאוכל סוף סוף לכווץ קצת הגודל של המערכת ,רציתי רמקולים קטנים יותר שעדיין עושים את העבודה ,ומגבר הגיוני יותר ,למה כולם יכולים לשמוע עם אינטגרייטד בגודל של DVD ואני לא?
אבל הנה ,לא מצליח לצערי ,
די מבאס אותי לכתוב את אשר אני כותב ,לא משהו, הא? אבל האמת שאני לא מצליח לכתוב איזה פוסט מגומגם עם מילים כלליות כמו "-נחמד-מוזיקלי -לא פחות ממדהים - מהיר - מפורט - טיזי ,אני לא ככה ,הפאט ליידי לא מתאים אצלי וגם לא לי ,
מודה מאוד לאודיו קלאב שהיו מדהימים בשרות ,ובמיוחד לחברת מורל שהואילו לשלוח את הרמקול לדפוק כמוני ,וכמובן לנמר שטרח ותאם בין כולם מעבר לכללים הרגילים בכדי שאוכל לקבל את הרמקול .