המור(ע)לים הגיעו

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא התכוונתי לרגע שלא יכולים להישמע טוב בפוטנציאל. בטוח שכן.
אבל להחליף בחדר הזה שני רמקולים עם תיבות ענקיות וכל היתרונות והשיפורים של ה VR7......
זקן ה7 כפרה ,נראה כאילו בנו אותו הרוסים בתקופת מסך הברזל ,רוצים אדום קטן ומעוצב ,האמת השחור של הליידי גם מבאס ,שונא רמקול שחור !!!!!

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
........אז אולי כדאי לך לבדוק חזרה לאמאטי, אדום ומעוצב. לש-ון
אגב, שמעתי ממישהו שבדק את הפוטורה בחו"ל שנשמע נהדר.
ועדיין, אני בטוח שאין סיכוי שייתן לך את מה שה 7 האלה מסוגלים לתת בחדר שלך.
אתה צריך תיבות גדולות.
בקיצור, בשביל להתעלות עליהם תצטרך לטפס עוד (הרבה) למעלה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדד. אל תזלזל בגברת הזו. מבחינת דינמיות הגברת השמנה היא בעצם מכונית מירוץ מדופלמת.
היחידות הללו מסוגלות לעמוד בעומסים קיצוניים והתיבה הזו חזקה בטירוף.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
שניצל, קצת רקע - מה אנחנו רואים שם, למה וגו'?

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אלדד. אל תזלזל בגברת הזו. מבחינת דינמיות הגברת השמנה היא בעצם מכונית מירוץ מדופלמת.
היחידות הללו מסוגלות לעמוד בעומסים קיצוניים והתיבה הזו חזקה בטירוף.

ממש לא מזלזל!!!!
מורל חברה מעולה. והרמקול הזה מצוין.
אבל להשוות רמקול בנפח תיבה קטן בערך בחצי מרמקול אחר (ועוד אחד טוב ומשופר) ובאותו החלל....סורי. לא מאמין שזו השוואה הוגנת. גם האמאטי שהצעתי בחיוך, כמו גם עוד המון רמקולים בנפח דומה, לא נכנסים לתחרות כאן. שניצל יחווה אולי עם ההגברות שלו רמקול מהיר, מפורט, דינמי, שבכל מצב אחר יכול היה אולי גם להתאים לו. אבל אני מתקשה להאמין שהוא יקבל את הגודל ואת הבמה שיש לו היום. אין מצב. אני מהמר מרחוק שהוא יאהב ויפרגן לשמנה. ואני גם מאמין שאם יעשה כך זה יהיה בצדק.
אבל זה טוב כבדיקה/בחינה/התרשמות כללית.
בשביל להחליף את מה שיש לו הוא צריך לחפש תיבות גדולות שמסוגלות לתת, בנוסף למהירות וכד', גם את הצליל הגדול שיש לו היום. אולם קונצרטים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
המורלים הגיעו בדיוק עם סיום שידרוג במגבר הטרנזיסטורי שלי, היתה בעיה קטנה במגבר בגלל ששכחו להרכיב קבל קטן ,והמגבר לא היה במיטבו בעוצמות גבוהות ,
בינתיים תוקנה הבעיה והכל חזר לאיתנו ,
אז שמעתי היום כל היום עם המורלים ,הרמקול מהיר מדויק ומאוד מוזיקלי ,במיוחד בעוצמות נמוכות ובינוניות , הבעיה מתחילה כאשר נותנים קצת לחיצה ,ואל תשכחו שאני יושב 4 מטר מהרמקולים בחלל של כ 80 מטר רבוע ,ושמה בדיוק מגיע ההבדל בין הרמקולים שלי ללידי ,
לא סתם פירסמתי את השרשור של ההבדל בגודל הרמקול והנינוחות שלו ,המורלים פשוט אינם מתאימים להרגלי השמיעה שלי ,
ואני רגיל לשמוע בעוצמה שדי מקבילה לעוצמה שההרכב היה שר בLIVE ,בקיצור לא שומע חלש בלילה בקליק הראשון של הקדם ,
מעבר לזה הרמקול שלי נציל הרבה יותר מהפאט ליידי ,כך שהמגברים עובדים בנקודה אחרת לגמרי ,יעני עובדים בהילוך שישי בעליה ,ואילו במורל יש להביא המגבר להילוך שלישי בכדי שימלא חדר כמו שלי ,
והדבר הכי משפיע ,זה כמובן ההרגל ,כמה שאני לא סובל את הרמקולים שלי ,אני כנראה מורגל לצליל שלהם ,אין להם טויטרים פתוחים כמו של המורל ,יש להם וופרים גדולים יותר בתיבה גדולה פי כמה ,ואפילו הפורטים שדרכם נושם הרמקול (זוג פורטים 4 צול) הרבה יותר יותר free flaw מאשר הפורט הקטן של הליידי ומשום מה אני שומע לצערי את הפורטים ,או את זרימת האויר שם ,
האמת היא שבאזנה שקטה עם כיסא יותר קדימה הפט ליידי נשמעים מדהים ,אבל אם אני חוזר לספה המרוחקת ומגביר יותר יש פשוט צורך הרמקול אחר ,
האמת היא שאני הסתבכתי ,אני קיוותי שאוכל סוף סוף לכווץ קצת הגודל של המערכת ,רציתי רמקולים קטנים יותר שעדיין עושים את העבודה ,ומגבר הגיוני יותר ,למה כולם יכולים לשמוע עם אינטגרייטד בגודל של DVD ואני לא?
אבל הנה ,לא מצליח לצערי ,
די מבאס אותי לכתוב את אשר אני כותב ,לא משהו, הא? אבל האמת שאני לא מצליח לכתוב איזה פוסט מגומגם עם מילים כלליות כמו "-נחמד-מוזיקלי -לא פחות ממדהים - מהיר - מפורט - טיזי ,אני לא ככה ,הפאט ליידי לא מתאים אצלי וגם לא לי ,
מודה מאוד לאודיו קלאב שהיו מדהימים בשרות ,ובמיוחד לחברת מורל שהואילו לשלוח את הרמקול לדפוק כמוני ,וכמובן לנמר שטרח ותאם בין כולם מעבר לכללים הרגילים בכדי שאוכל לקבל את הרמקול .

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
לא נורא שניצל,
כל כך רציתה
ולבסוף נסיתה,
לפחות בסיפור הזה,
אתה שלם עם עצמך,
אפשר לומר,
תם אבל לא נשלם.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
[h=2]נראה אלה מתאימים לחלל 80 מטר ריבוע,
מה אתה אומר ? B&W BAUTILUS.jpg[/h]

תמונות מצורפות

• B&W BAUTILUS.jpg
    B&W BAUTILUS.jpg
    KB 14.7 · צפיות: 506

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
שניץ
תודה על המידע :בעד:
בין השורות קלטתי את התמונה.
עם מגברים כמו שיש לך השמנות היו צריכות לעוףףףףף.
ובחלל הגדול שלך היה צריך להיות יתרון,ולא חסרון.
צריך לקרוא מה מכתב ב
http://www.theabsolutesound.com/articles/morel-fat-lady-loudspeaker-tas-209/
ולצערי שמה ששמענו בתערוכות קרוב לאמת.

נערך לאחרונה ב:

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
לא הליידי ועוד הרבה מאד רמקולים יצליחו לגבור על הרמקול שלך, לא שהליידי לא טוב,
הרמקול שלך מאד מיוחד ובעיקר בקלות שהוא מפיק סאונד גדול והכי מיוחד בו זה הסאונד אמיתי והטבעי
שנשפך בנינוחות בחדר כולו , ולא רק באזור הרמקולים.
נכון, יש השפעה של כל הצ׳וד כולו, מקור, חשמל, כבלים,אבל כל זה גם השמיע את הליידי. שנשמע טוב מאד
אבל לא כוחות מול פירמידות גיזה שלך.

אני למד מהעניין שציוד ״כבד ״ צריך להישמע/ להשמיע בבית הלקוח.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא הליידי ועוד הרבה מאד רמקולים יצליחו לגבור על הרמקול שלך, לא שהליידי לא טוב,
הרמקול שלך מאד מיוחד ובעיקר בקלות שהוא מפיק סאונד גדול והכי מיוחד בו זה הסאונד אמיתי והטבעי
שנשפך בנינוחות בחדר כולו , ולא רק באזור הרמקולים.
נכון, יש השפעה של כל הצ׳וד כולו, מקור, חשמל, כבלים,אבל כל זה גם השמיע את הליידי. שנשמע טוב מאד
אבל לא כוחות מול פירמידות גיזה שלך.

אני למד מהעניין שציוד ״כבד ״ צריך להישמע/ להשמיע בבית הלקוח.
האמת ששוני היה היחידי ששמע איתי.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
שניצל, אם השדרגת מדגדגת ואתה בכל מקרה רוצה להחליף ארונות קיר,הכיוון צריך להיות רמקולים ג ד ו ל י ם.
אני חוסך כאן את הפירוט כי מניח שאתה יודע בדיוק למה הכוונה.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
שניצל, אולי שווה לך לחשוב על פרויקט DIY
אתה אוהב את התעסקות מסביב ויש המון תכנונים מדהימים שיתנו לך מה שאתה מחפש

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא אוהב רמקולים תוצרת בית , תמיד יש להם משהו דפוק, צריך אמצעים לתכנן רמקול , מכשירי מדידה , אבי טיפוס , חדרים, רק חבל שלפעמים חברות קטנות לא משקיעות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדר.

אני מבין לליבך בנוגע לגודל. השאלה היא אם הוא מצליח לשחזר פרטים מעבר למה שהרמקול שלך מצליח.
האם הוא מהיר יותר? מדויק יותר?
האם הגודל והיכולת למלא את החלל בעוצמות מציאותיות זה החסרון היחיד?

נ.ב
אחלה שירשור

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אלדר.

אני מבין לליבך בנוגע לגודל. השאלה היא אם הוא מצליח לשחזר פרטים מעבר למה שהרמקול שלך מצליח.
האם הוא מהיר יותר? מדויק יותר?
ר
אולי קודם תסביר לנשאל, מה זה פרטים.

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
אלדר
להוסיף למה ששאלו לפני :
אם היית צריך רמקול לחלל של 20-25 מ"ר , סלון ישראלי ממוצע, אז לגברת השמנה כן היה סיכוי להישאר אצלך ?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אלדר
להוסיף למה ששאלו לפני :
אם היית צריך רמקול לחלל של 20-25 מ"ר , סלון ישראלי ממוצע, אז לגברת השמנה כן היה סיכוי להישאר אצלך ?

תרשה לי לקשקש במקומו (אני מניח שהוא לא יכעס).
לא ניראה לי שיש לו תשובה בשבילך כי הוא לא מכיר חדר כזה.
אבל לחדר שלו לדעתי ישנם שלושה יבואנים שאיתם היה ,אולי מדבר ברצינות.
ולרמקולים כאלה היה מסכים .

http://www.hansenaudio.com/EMPEROR/

https://www.google.co.il/search?q=r...ockport-technologies-madrid-espana%2F;500;381

https://www.google.co.il/search?q=i...id%3D100678%26p_lid%3D100%26next%3D10;550;367

אתה יכול להוסיף לרשימה את הווילסון החדש.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
סינייה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור