הם הגיעו סוף, סוף (רמקולים חדשים)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
גיא.
נראה שסגרת את הפינה.... ?
האינטואיציה שלי אומרת. שלא תישאר עם הסנטר הנוכחי.
על כל מקרה . מאחל הנאה מסטאפ החדש שרכשת.

תשמע, לפחות עד למחר סגרתי את הפינה חחחחחח
עכשיו ברצינות, נראה שהגעתי לנחלה.
לגבי הסנטר, אם אמיר היה מסכים למכור Callas בודד..... מי יודע, אולי.
בהתחלה עברה בי המחשבה לחבר את שני ה Prima שהשארתי אצלי (מכין את הקרקע לאטמוס או מערכת 7 ערוצים) כסנטר.
בסוף החלטתי להזמין את הסנטר של אופרה ובינתיים יש לי רק תשבוחות לומר עליו - בהחלט הפתעה לטובה.

תודה רבה על האיחולים :)

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
בריאות איתנה!

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
@gtr תודה רבה לך, אני כמעט שם :)

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
בהתחלה עברה בי המחשבה לחבר את שני ה Prima שהשארתי אצלי (מכין את הקרקע לאטמוס או מערכת 7 ערוצים) כסנטר.
בסוף החלטתי להזמין את הסנטר של אופרה ובינתיים יש לי רק תשבוחות לומר עליו - בהחלט הפתעה לטובה.

תודה רבה על האיחולים :)

לגבי מערכת שמע 7 ערוצים. לפי התמונות של חלל האזנה שלך. אין מצב להשלים מערכת שמע בתצורה של 7.1.
חייבים מרחק סביר של 1.20 ומעלה, בין רמקולי הסראונד, לסראונד אחורי, כדי לקבל הפרדה ראויה. אחרת עדיף לא להתעסק עם זה כלל.

אני מבין שאתה בכיוון של רמקולי אטמוס. ואתה רוצה ליהנות מהפורמט המצוין הזה.
מכוון שלא ניתן לבנות אצלך מערכת שמע בתצורה של 7.1. המלצתי היא, לבנות מערכת שמע בתצורה של 5.1.4 משמע, התקנת 4 רמקולים בתקרה. יש המון אופציות להתקין רמקולי אטמוס, כך, שאינך מחויב לרכוש רמקולים מהמותג של מערכת השמע שברשותך.
בנוסף, במידה וישנה מגבלה כל שהיא בהתקנת 4 רמקולים בתקרה? אפשר להתחיל עם זוג אחד, שיותקן באזור הישיבה שלך. M.T

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
לגבי מערכת שמע 7 ערוצים. לפי התמונות של חלל האזנה שלך. אין מצב להשלים מערכת שמע בתצורה של 7.1.
חייבים מרחק סביר של 1.20 ומעלה, בין רמקולי הסראונד, לסראונד אחורי, כדי לקבל הפרדה ראויה. אחרת עדיף לא להתעסק עם זה כלל.

אני מבין שאתה בכיוון של רמקולי אטמוס. ואתה רוצה ליהנות מהפורמט המצוין הזה.
מכוון שלא ניתן לבנות אצלך מערכת שמע בתצורה של 7.1. המלצתי היא, לבנות מערכת שמע בתצורה של 5.1.4 משמע, התקנת 4 רמקולים בתקרה. יש המון אופציות להתקין רמקולי אטמוס, כך, שאינך מחויב לרכוש רמקולים מהמותג של מערכת השמע שברשותך.
בנוסף, במידה וישנה מגבלה כל שהיא בהתקנת 4 רמקולים בתקרה? אפשר להתחיל עם זוג אחד, שיותקן באזור הישיבה שלך. M.T

איציק, ברור לי שבדירה הנוכחית אין אפשרות למערכת 7.1 (בגלל המבנה), בתוכניות שלי לשנה הבאה מעבר לדירה/בית גדול בהרבה מהנוכחי, המחשבות הם משאלה (שתוגשם) לעתיד.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
איציק, ברור לי שבדירה הנוכחית אין אפשרות למערכת 7.1 (בגלל המבנה), בתוכניות שלי לשנה הבאה מעבר לדירה/בית גדול בהרבה מהנוכחי, המחשבות הם משאלה (שתוגשם) לעתיד.

בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור