הם הגיעו סוף, סוף (רמקולים חדשים)

גולן זיו

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
תתחדש, איזה כיף להכניס מוצר חדש... חודש של שכרון חושים

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
להשלמת התמונה מומלץ להושיב על הסלון החדש איטלקיה לוהטת,שתמזוג לך קיינטי איכותי בזמן ההזנה למוסיקה איטלקית.:מנצח:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איזה באסה שצריך לעשות להם ברייק אין. ברייק אין להרכב הזה צפוי לקחת המוווווון זמן, אולי אפילו שנים ארוכות.
זה נורא, זוועה, צרה, כאב, סבל ובכלל מרה שחורה.
אני לא יכול לראות את הזולת, השותף לתחביב עובר יסורי איוב שכאלה.
תחזיר אותם מהר לארגזים, שלח את המשאית לפה, אעשה לך את הברייק אין וניפגש שוב ב 2058. המפתח מתחת לעציץ ויש שתיה קרה לסבלים במקרר.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
תודה רבה איציק, שוב צריך להמתין לברייק אין :rolleyes:

ללא קשר לברייק אין..... שתף אותנו. ישן מול חדש.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
להשלמת התמונה מומלץ להושיב על הסלון החדש איטלקיה לוהטת,שתמזוג לך קיינטי איכותי בזמן ההזנה למוסיקה איטלקית.:מנצח:

אומנם לא איטלקיה, אבל אי אפשר לומר שהיא לא לוהטת ;)

תמונות מצורפות

• 20141110_211921.jpg
    20141110_211921.jpg
    KB 126.7 · צפיות: 552

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
איזה באסה שצריך לעשות להם ברייק אין. ברייק אין להרכב הזה צפוי לקחת המוווווון זמן, אולי אפילו שנים ארוכות.
זה נורא, זוועה, צרה, כאב, סבל ובכלל מרה שחורה.
אני לא יכול לראות את הזולת, השותף לתחביב עובר יסורי איוב שכאלה.
תחזיר אותם מהר לארגזים, שלח את המשאית לפה, אעשה לך את הברייק אין וניפגש שוב ב 2058. המפתח מתחת לעציץ ויש שתיה קרה לסבלים במקרר.

אני כמו פולניה, נהנה לסבול חחחחחחחח:D

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
ללא קשר לברייק אין..... שתף אותנו. ישן מול חדש.

גם זה יגיע, לצערי אין לי דקה מנוחה בימים אלו.

בגדול, הכול גדול יותר, בין אם מדובר בבאס, במה, צליל מיד וצליל גבוהה.... ההבדל תהומי, מדובר בחיה שונה לגמרי למרות שמדובר באותה חברה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
קודם כל תתחדש,תהנה מהרכישה....הכל נראה אסטטי ,אהבתי.לאחי ישנם הדגמים הראשונים של החברה הזו ,מאוד אוהב אותם .
תמונת הניקניים שלך,זה אתה..?זה לא דומה להוא מהסרטון שראיתי...

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
קודם כל תתחדש,תהנה מהרכישה....הכל נראה אסטטי ,אהבתי.לאחי ישנם הדגמים הראשונים של החברה הזו ,מאוד אוהב אותם .
תמונת הניקניים שלך,זה אתה..?זה לא דומה להוא מהסרטון שראיתי...

התמונה בנייקניים זה אני, אומנם צילום פרופיל אבל עיקר השוני בגלל שהצילום צולם לפני שחליתי בסרטן (קצת יותר בריא, הרבה יותר שרירי וחטוב - גם זה בדרך לחזור)

תמונות מצורפות

• 20160114_213048.jpg
    20160114_213048.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 561

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אמן ואמן...:בעד:

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
הכן לא איטלקיה,אבל בהחלת לוהטת. ;) מאחל החלמה מהירה והגשמת כל חלומותיך. נ.ב. מוסיקה איטלקית לא מסתיימת במוסיקה קלאסית : תקשיב ל MATIA BAZAR ולא תרצה לזוז מהמערכת.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
הכן לא איטלקיה,אבל בהחלת לוהטת. ;) מאחל החלמה מהירה והגשמת כל חלומותיך. נ.ב. מוסיקה איטלקית לא מסתיימת במוסיקה קלאסית : תקשיב ל MATIA BAZAR ולא תרצה לזוז מהמערכת.

תודה על האיחולים וההמלצה (Y)

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
תתחדש גיא
התמונות לא יכולות לבטא עד כמה הרמקולים האלה מרשימים בגודלם וביופיים
לצערי כשהייתי אצל ארמה הם עמדו בפינות ולא היו מחוברים
אבל אי אפשר היה שלא להביט בהם בהתפעלות.
קנית לעצמך קישוט לסלון ונראה שגם רעייתך דיי מרוצה מהעניין :)
אני מאחל לך המון בריאות, והלוואי שמחת החיים שלך שניכרת בכל פוסט מטעמך
תימשך לאורך שנים רבות ומאושרות

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
@איציק ירקוני
רשמים ראשונים אחרי שסוף סוף הערב התאפשר לי להאזין למערכת.

א. שמח שהתעקשתי ובחרתי ב Callas כרמקולי סראונד, הפרימה היו נעלמים ליד ה Grand Callas, לא זול (בטח עבור רמקולים שמשמשים כסראונד בשעה שיכולו להיות משודכים למערכת סטריאו טובה) אבל התוצאה לא פחות ממרהיבה.

ב. למרות שהסנטר שייך לליין הנמוך יותר של אופרה הוא משתלב יפה בין שאר הרמקולים, דיאלוגים ומוסיקה נשמעים ברור וצלול (מודה שחששתי איך הסנטר ישתלב בין כל הגדולים - זה היה הימור שהשתלם)

ג. ה Grand Callas אם אתמול עוד הספקתי לשמוע דיסק או שניים בסטריאו והשינוי היה גדול בק"ב ובהקלטות רב ערוציות החוויה מטורפת. הכול גדול, חזק, צלול ודינמי יותר, לא להאמין כמה הרמקולים הללו משדרגים את החוויה.

ד. סטריאו, חוויה בפני עצמה, עומק הצליל, האווריריות , הטבעיות וחוסר המאמץ, גודל הבמה והתלת מימדיות זה סיפור שונה מה Quinta, אומנם יש את אותו בסיס של צליל אבל זה כל כך הרבה יותר מזה. כפי שרשמתי מעל מדובר בחיה אחרת שמלבד גוון הצליל לא ניתן להשוות בינהם.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
@איציק ירקוני
רשמים ראשונים אחרי שסוף סוף הערב התאפשר לי להאזין למערכת.

א. שמח שהתעקשתי ובחרתי ב Callas כרמקולי סראונד, הפרימה היו נעלמים ליד ה Grand Callas, לא זול (בטח עבור רמקולים שמשמשים כסראונד בשעה שיכולו להיות משודכים למערכת סטריאו טובה) אבל התוצאה לא פחות ממרהיבה.

ב. למרות שהסנטר שייך לליין הנמוך יותר של אופרה הוא משתלב יפה בין שאר הרמקולים, דיאלוגים ומוסיקה נשמעים ברור וצלול (מודה שחששתי איך הסנטר ישתלב בין כל הגדולים - זה היה הימור שהשתלם)

ג. ה Grand Callas אם אתמול עוד הספקתי לשמוע דיסק או שניים בסטריאו והשינוי היה גדול בק"ב ובהקלטות רב ערוציות החוויה מטורפת. הכול גדול, חזק, צלול ודינמי יותר, לא להאמין כמה הרמקולים הללו משדרגים את החוויה.

ד. סטריאו, חוויה בפני עצמה, עומק הצליל, האווריריות , הטבעיות וחוסר המאמץ, גודל הבמה והתלת מימדיות זה סיפור שונה מה Quinta, אומנם יש את אותו בסיס של צליל אבל זה כל כך הרבה יותר מזה. כפי שרשמתי מעל מדובר בחיה אחרת שמלבד גוון הצליל לא ניתן להשוות בינהם.

גיא.
נראה שסגרת את הפינה.... ?
האינטואיציה שלי אומרת. שלא תישאר עם הסנטר הנוכחי.
על כל מקרה . מאחל הנאה מסטאפ החדש שרכשת.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הרבה ברכות תהנה מהקנייה, תהיה בריא מכל הלב, כי זה הכי חשוב :).

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור