הכבלים של zs- הפרויקט נגמר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ולזה בדיוק התכוונתי.
מהיכרותי עם סילטק למשל, כדי שכבל כמו ה KING ישב לך טוב - צריך מערכת מצויינת בחדר עם אקוסטיקה טובה מאוד.
אחרת זה יישמע נפוח מעט ואיטי.
תשים באותה מערכת כבל כמו ה PRINCE (שתי רמות מתחת ל KING), ותראה שהוא מתיישב יותר טוב מה KING.

שים את ה KING למערכת ממש טובה בחדר ממש טוב ואז תשווה אותו לכבלים אחרים.
אותו דבר נכון לגבי כבלים אחרים, שהם בעלי סאונד מלא.
לכן, בקביעה מהו כבל טוב, צריך לקחת עוד פרמטרים נוספים חוץ מהתוצאה הנקודתית במערכת כזאת או אחרת

קסם הריבון[/U
הריבון שלנו נשמע יותר טוב מכל ריבון אחר עלי אדמות ,בגלל שעוביו כמה עשיריות מילימטר ככל שהריבון דק יותר הצליל שלו טוב יותר ,
מעבר לזה - רוחבו 34 סמ ,כלומר לכל סמ אורך של כבל יש לאלקטרונים שטח של 68סמ רוחב לכל פאזה ,זה בערך כמו שחיברת 2 כבלים עגולים בעובי של 4 צול נחושת לפלוס ועוד 2 צינורות נחושת 4 צול למינוס וכך גם לצד השני , על סקין אפקט ,כלומר שהאלקטרונים זורמים על פני השטח בלבד ודאי שמעת,ולכן הריבון הדק בגלל המיבנה שלו משנה לגמרי את ההתנהגות יחסית לכבל עם גידים עגולים ואפילו יהיה סילטק או רחמנא לצלן סטילט טרספרנט ודומים ,הכבלים הללו יהרגו מערכת לא טובה בגלל השקיפות ,המהירות שיעבירו כל שמץ של *** שיש במערכת ,לעומתם הכבלים כמו הקינג יעגלו יעבו וייפו הצליל ,כעין פילטר כנגד עיין הרע,אני חושב הפוך ממך.
אתה מוזמן לשמוע כמובן לעומת מבחר כבלים ,נכון זה משהו אחר ,לא כולם יאהבו ,אבל אם יש לך זהב במערכת ,הוא יוציא את זה בגדול ,וככה גם יעשה לחלודה ,אגב ,אני לא מכיר מערכת יותר טובה משל דורון בארץ (חוץ משלי :).

נערך לאחרונה ב:

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
שניצל, אני מניח של'אלגרי' מתאים הפרקטל ולא הכבל נשוא האשכול, נכון ?
או אולי מה שכתבת אז כבר לא תקף ?

עריכה: מקריאה שניה אני מבין שלא מדובר באינטרקונקט כך ששאלתי איננה במקומה....

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
קסם הריבון[/U
הריבון שלנו נשמע יותר טוב מכל ריבון אחר עלי אדמות ,בגלל שעוביו כמה עשיריות מילימטר ככל שהריבון דק יותר הצליל שלו טוב יותר ,
מעבר לזה - רוחבו 34 סמ ,כלומר לכל סמ אורך של כבל יש לאלקטרונים שטח של 68סמ רוחב לכל פאזה ,זה בערך כמו שחיברת 2 כבלים עגולים בעובי של 4 צול נחושת לפלוס ועוד 2 צינורות נחושת 4 צול למינוס וכך גם לצד השני , על סקין אפקט ,כלומר שהאלקטרונים זורמים על פני השטח בלבד ודאי שמעת,ולכן הריבון הדק בגלל המיבנה שלו משנה לגמרי את ההתנהגות יחסית לכבל עם גידים עגולים ואפילו יהיה סילטק או רחמנא לצלן סטילט טרספרנט ודומים ,הכבלים הללו יהרגו מערכת לא טובה בגלל השקיפות ,המהירות שיעבירו כל שמץ של *** שיש במערכת ,לעומתם הכבלים כמו הקינג יעגלו יעבו וייפו הצליל ,כעין פילטר כנגד עיין הרע,אני חושב הפוך ממך.
אתה מוזמן לשמוע כמובן לעומת מבחר כבלים ,נכון זה משהו אחר ,לא כולם יאהבו ,אבל אם יש לך זהב במערכת ,הוא יוציא את זה בגדול ,וככה גם יעשה לחלודה ,אגב ,אני לא מכיר מערכת יותר טובה משל דורון בארץ (חוץ משלי :).

שניצל, תהייה רציני...
מצד אחד אתה אומר שעם הסילטק הרבה דברים מוסתרים ומצד שני אתה אומר שזאת המערכת הכי טובה בארץ....
הסילטק קינג במערכת המתאימה, תשמיע את כל מה שנסתר ותשמיע את זה יפה.
זה כמו שתשים גרנד אוטופיה בחדר קטן,ועל סמך הבדיקה הזאת תחליט שהם *** של רמקולים.

לא יכול להתייחס לכל הפרמטרים והנתונים הטכנים, פשוט לא מבין בזה, ומזמן גם לא מאמין לזה.
מאמין רק לאוזניים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שניצל, תהייה רציני...
מצד אחד אתה אומר שעם הסילטק הרבה דברים מוסתרים ומצד שני אתה אומר שזאת המערכת הכי טובה בארץ....
הסילטק קינג במערכת המתאימה, תשמיע את כל מה שנסתר ותשמיע את זה יפה.
זה כמו שתשים גרנד אוטופיה בחדר קטן,ועל סמך הבדיקה הזאת תחליט שהם *** של רמקולים.

לא יכול להתייחס לכל הפרמטרים והנתונים הטכנים, פשוט לא מבין בזה, ומזמן גם לא מאמין לזה.
מאמין רק לאוזניים.

תבוא נלך לדורון ! תכיר את ה"אח הגדול".

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
יהיה מעניין להשוות לכבלים החדשים/ישנים שלי. סילטק ערוצים ללא כל מיני סיכוכים/בידודים. הכבל הכי שקוף ומאוזן שהיה אצלי.

מכיר כמה מערכות "הכי טובות בארץ". תמיד אחרי ששומע אחת כזו, אני שמח לחזור הביתה למערכת הכי טובה בשבילי.:)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יהיה מעניין להשוות לכבלים החדשים/ישנים שלי. סילטק ערוצים ללא כל מיני סיכוכים/בידודים. הכבל הכי שקוף ומאוזן שהיה אצלי.

מכיר כמה מערכות "הכי טובות בארץ". תמיד אחרי ששומע אחת כזו, אני שמח לחזור הביתה למערכת הכי טובה בשבילי.:)

בסדר ! יש גם כאלו נשואים לדוגמניות שהחברים שלהם שמחים לחזור הביתה לכוניפה שלהם .

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
ויש דם את אלה שלמרות שנשואים לדוגמנית, תמיד יפזלו לכוניפות של אותם אחרים. עניין של אופי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תאורטית, יש כנראה את הכבל הכי טוב,
אך במציאות אין באמת דבר כזה.

בכל מערכת כבל אחר נשמע הכי טוב.
כמובן, שבין " בעלי" המערכות הטובות נוצר קונצנזוס לגבי הכבלים הטובים יותר הקיימים בשוק, כאשר
עדיין בכל מערכת יש את הכבלים המתאימים יותר והמתאימים פחות.

מעולם לא טענתי שזה הכבל הטוב ביותר.רשמתי מול אילו כבלים בוצעו השוואות. ומה אני שמעתי.
בהזדמנות אחרת רשמתי את התרשמותו של דורון מול הכבל diy .
אני לא יבואן לא סוחר ואין לי מכולת.אני שמח בחלקי ותו לא.
רק שאני לעומת רבים מבין את ההתלהבות של שניצל לאחר כלכך הרבה שנים של נסיונות והוצאות כספים.כניראה אני מאופק יותר.
לא מיתחרה עם אף אחד,כולם בוגרים וכל אחד אחראי לבחירות שלו.(ורד)

נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אלדר
אני גם חושב שצריך לבצע השוואה כזו לאינטרקונקט ונגלה דמיון מפתיע לתוצאה שקיבלתם עם הכבל רמקול !
יש מקום לגאווה !!

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שניצל פירגון ממילא לא תקבל ,מקסימום יכולים לשאול את דורון ואפילו את עופר ....
ולא צריך להסביר ממה ואיך עשוי,מה זה משנה בחיאת...?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
שניצל פירגון ממילא לא תקבל ,מקסימום יכולים לשאול את דורון ואפילו את עופר ....
ולא צריך להסביר ממה ואיך עשוי,מה זה משנה בחיאת...?
שלמה, לא צריך לקחת את זה למקומות האילו.
אין לי ספק שכבל הרמקול שבניתם הוא מצוין.
רק שלדעתי, אי אפשר לקבוע שכבל מסוים הוא הכי טוב שיש, כיוון שאיך הוא נשמע תלוי במערכת הספציפית שהכבל
נבדק בה.
אני באמת לא מאמין, שחברה כמו סילטק או כל חברה רצינית אחרת, תייצר כבל ברמות המחיר האילו, שנשמע כפי שתואר.
ספציפית, מההיכרות שלי עם הרבה כבלים של סילטק, אני בטוח שאם אני שם את סילטק קינג במערכת שלי, הוא לא יישב טוב , ולא בגלל שאינו טוב מהכבל הנוכחי.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
שלמה למה אתה חושב שלא מקבלים פירגון ? בשרשור הזה אני רק רואה התעניינות סקרנות וגם שאלות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור