הכבלים של zs- הפרויקט נגמר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
שלמה,תעגן טוב את הרמקולים לרצפה,שמא חלילה יעופו....
תהנה ידידי.

:cool: כניראה שרק כבלים לא יספיקו ונצטרך להוסיף חובב טיסנים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מוכן גם לקבל הדרכה
ולבצע לבד,במידה ואין לכם(חשק,זמן,סבלנות)
ואולי גם לבצע עבור אחרים,
לי יש זמן וסבלנות.

נניח שסט כזה עולה 2000$ ,עם קונקטורים טובים , האם עדיין היית שוקל לרכוש אחרי ששמעת את שלנו על המערכת שלך והתעלפת ? או לחליפין היית חושב שמדובר בזוג גנבים?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הייתי אצל שלמה אתמול ,וזה לא סוד גדול שהרמקולים של רוקפורט קצת מנומסים מדי לטעמי,ככה שקצת קשה "לחשמל" אותם באמת ,
אבל אצל שלמה ,למרות שיש לו את המודל הצנוע "מירה" ,זה בכל זאת משהו אחר ,הבן אדם מלקט ציוד כבר שנים ,בודק ומחליף רק לדברים שמקדמים אותו ,וככה הפך את הצליל הטבעי של המירה שלו למשהו אחר ,האמת ,מכת המוות הגיע בדיוק מהכבל המדובר ,לפניו היתה טונליות יפה ,מעטפת נחמדה של בס ,ומן צליל מוזיקלי נחמד ולא מעייף ,
אבל מה שהכבל הביא איתו הוא פרץ של ניקיון ,הפרדה גבוהה ,וצילצול מופרד בגבוהים ,אבל בלי לגרד את המוח מהטוויטר המנומס של הרוקפורט ,
ועם כל זה הגיעה "התרחשות "שמאפיינת בדרך כלל רמקולים קרמים טובים אבל בשלוב החמימות המופלאה שיש לאודיו טכנולוגי שמורכבים שם ,
האמת שחיברנו גם כבלים אחרים וטובים בכדי לדעת מהייכן משתין בדג ,ליד הריבון שלנו הכבלים הללו נשמעים גרוע ,קצת מרוחים קצת מעובים קצת לא מפורטים ,אם להרחיב קצת הנושא ,גם באינטרקונקטים מאותו ריבון התופעה חוזרת על עצמה ,רק שהאפקט פחות ,פעם שמעתי מאודיופיל ותיק את המשפט "השידרוג הזול והגדול ביותר שתעשה לעצמך הוא כבל רמקול טוב" , וזה בדיוק מה שהכבל הזה יודע לעשות כמי שהתנסה בהמון שכאלו ,הוא מביא נקיון ומהירות ומובנות בלי לפגוע בעושר כמו כל מיני כבלים דקיקים ומהירים אבל אנמים למדי ,,
חבל שקשה לנו למצוא עוד מהנחושת הזו ,אבל לדעתי כל ריבון טוב שנמכר ברשת יעשה את העבודה .

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
שלמה, אם יש לך כבלים שאתה לא זקוק להם,,,אני מוכן להשאיל :p

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
שוקל,ועוד איך שוקל לרכוש.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
וחוץ מזה אתם נראים אנשים ישרים,
אין סיבה להטיל ספק באמינותכם.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הייתי אצל שלמה אתמול ,וזה לא סוד גדול שהרמקולים של רוקפורט קצת מנומסים מדי לטעמי,ככה שקצת קשה "לחשמל" אותם באמת ,
אבל אצל שלמה ,למרות שיש לו את המודל הצנוע "מירה" ,זה בכל זאת משהו אחר ,הבן אדם מלקט ציוד כבר שנים ,בודק ומחליף רק לדברים שמקדמים אותו ,וככה הפך את הצליל הטבעי של המירה שלו למשהו אחר ,האמת ,מכת המוות הגיע בדיוק מהכבל המדובר ,לפניו היתה טונליות יפה ,מעטפת נחמדה של בס ,ומן צליל מוזיקלי נחמד ולא מעייף ,
אבל מה שהכבל הביא איתו הוא פרץ של ניקיון ,הפרדה גבוהה ,וצילצול מופרד בגבוהים ,אבל בלי לגרד את המוח מהטוויטר המנומס של הרוקפורט ,
ועם כל זה הגיעה "התרחשות "שמאפיינת בדרך כלל רמקולים קרמים טובים אבל בשלוב החמימות המופלאה שיש לאודיו טכנולוגי שמורכבים שם ,
האמת שחיברנו גם כבלים אחרים וטובים בכדי לדעת מהייכן משתין בדג ,ליד הריבון שלנו הכבלים הללו נשמעים גרוע ,קצת מרוחים קצת מעובים קצת לא מפורטים ,אם להרחיב קצת הנושא ,גם באינטרקונקטים מאותו ריבון התופעה חוזרת על עצמה ,רק שהאפקט פחות ,פעם שמעתי מאודיופיל ותיק את המשפט "השידרוג הזול והגדול ביותר שתעשה לעצמך הוא כבל רמקול טוב" , וזה בדיוק מה שהכבל הזה יודע לעשות כמי שהתנסה בהמון שכאלו ,הוא מביא נקיון ומהירות ומובנות בלי לפגוע בעושר כמו כל מיני כבלים דקיקים ומהירים אבל אנמים למדי ,,
חבל שקשה לנו למצוא עוד מהנחושת הזו ,אבל לדעתי כל ריבון טוב שנמכר ברשת יעשה את העבודה .
אז מה יישמע אם נחבר את הכבלים האילו לרמקול קרמי ( שכבר״ יש בו את ההתרחשות״)?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא יודע ,אולי טוב ,אולי יותר מדי ,? צריך לנסות , אני אנסה אצל האיזופון ערבה ואספר לך.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
QUOTE=רוזי1;255659]אז מה יישמע אם נחבר את הכבלים האילו לרמקול קרמי ( שכבר״ יש בו את ההתרחשות״)?[/QUOTE]

אני אנסה להסביר מה אני חושב.
אני יוצא מתוך נקודת הנחה שרמקול יודע לתת את מה שהוא יכול.
הוא לא יודע לתת את מה שאינו יכול.
לצוררך הענין אם ניקח טוויטר כמו שלי סקאן ספיק רווליטור ,הוא יהיה מפורט עד לאן שהוא יכול להגיע לפי כל הפרמטרים שלפיו הוא מכויל.אבל לעולם לא יהיה מפורט כמו טוויטר יהלום .
אך אם נחבר לאותו יהלום אלק' כולל כבלים שלא יודעים להעביר את החומר שעל המדיה ,לא יהיה מפורט כמו אותו סקאן ספיק שמקבל מ"כל טוב הטכנולוגיה"...
ההיתרחשות מגיעה בהתאם ליכולת המע' ולא בהתאם למוצר.
לאותו יהלום נחבר כבל שיודע להעביר אינפורמציה בצורה טובה ומאוזנת ,נישמע את יכולות המוצר.
ואם נעביר לו אינפורמציה בחסר לא תהיה היתרחשות כי /בגלל שזה רמקול קרמי...
לדעתי הכבל יכול להעצים את יכולות רמקול קרמי ובאותה מידה להוציא החוצה מיגרעות אלק'.
הכבל למשל מאוד מפורט בבס,יחידה שתוכל לעמוד בדינמיות של הבס נישמע מיתרים מנגנים ולא תדר של בס.
כך שאם נחווה התרחשיות זה בגלל יכולות הציוד ולא מעצם היותו מה שהוא.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
כבל יכול להעצים ו\או למקסם את היכולות של הרמקול?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אני קראתי פעם משפט מענין
הפרה הטוב בעולם טוב רק עד רמת האינטרקונקט שמחובר עליו

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אם היית יודע כמה , לא הייתי מצטייר כליצן שכל מעיניו כבלים , האמת זה אפילו לא נוח לי לספר על דברים כאלו.
מזל שצחי שהוא היחידי שגרד כבל מבין את המשמעות האמיתית .

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113

ההפך כנראה נכון.
כבל יכול לפגוע פחות או לפגוע יותר ביכולות של הרמקול

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אצלי זה לא פחות ממהפכה !!
בנוסף יצר איתי קשר בחור בשם מאור שבנה כבל כזה מחומר של מונדוף . השוק שהוא קיבל מרמת השיפור גולמה בפחד מתקלה !
הכל היה לו יותר צלול ודינאמי והוא חשש שאולי זה יפגע לו ברמקול

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
השבוע קיבלנו פידבק מאוד חיובי מאחד האנשים המשפיעים ביותר בתחום האודיו העולמי.
לדבריו לאחר ששמע הכבל כינה אותו "בין הטובים בעולם ששמעתי''.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
השבוע קיבלנו פידבק מאוד חיובי מאחד האנשים המשפיעים ביותר בתחום האודיו העולמי.
לדבריו לאחר ששמע הכבל כינה אותו "בין הטובים בעולם ששמעתי''.

אני רואה התעוררת שמח ! אולי סתם עשה קולות של שטיח לקבל הנחה על הקונוורגנט?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אני רואה התעוררת שמח ! אולי סתם עשה קולות של שטיח לקבל הנחה על הקונוורגנט?

אין מצב לקולות של שטיח,הנחה זה משהוא אחר :גאה:
החדש נשמע גם פצצה,אין לו 5 שע'.
איך אמך היתה אומרת....יום בהיר מתחיל בבוקר.(ורד)
יש לך עוד כבלים ,תחליף.

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
תתחדש יא שלמה (ורד)
נבוא לשמוע מעניין . . .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תתחדש יא שלמה (ורד)
נבוא לשמוע מעניין . . .

אוהו אתה אורח מיוחד ורצוי ,שבוע הבא בלי נדר אצלי.:בעד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור