zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,606
- נקודות
- 113
שלמה,תעגן טוב את הרמקולים לרצפה,שמא חלילה יעופו....
תהנה ידידי.
כניראה שרק כבלים לא יספיקו ונצטרך להוסיף חובב טיסנים.
שלמה,תעגן טוב את הרמקולים לרצפה,שמא חלילה יעופו....
תהנה ידידי.
מוכן גם לקבל הדרכה
ולבצע לבד,במידה ואין לכם(חשק,זמן,סבלנות)
ואולי גם לבצע עבור אחרים,
לי יש זמן וסבלנות.
וחוץ מזה אתם נראים אנשים ישרים,
אין סיבה להטיל ספק באמינותכם.
אז מה יישמע אם נחבר את הכבלים האילו לרמקול קרמי ( שכבר״ יש בו את ההתרחשות״)?הייתי אצל שלמה אתמול ,וזה לא סוד גדול שהרמקולים של רוקפורט קצת מנומסים מדי לטעמי,ככה שקצת קשה "לחשמל" אותם באמת ,
אבל אצל שלמה ,למרות שיש לו את המודל הצנוע "מירה" ,זה בכל זאת משהו אחר ,הבן אדם מלקט ציוד כבר שנים ,בודק ומחליף רק לדברים שמקדמים אותו ,וככה הפך את הצליל הטבעי של המירה שלו למשהו אחר ,האמת ,מכת המוות הגיע בדיוק מהכבל המדובר ,לפניו היתה טונליות יפה ,מעטפת נחמדה של בס ,ומן צליל מוזיקלי נחמד ולא מעייף ,
אבל מה שהכבל הביא איתו הוא פרץ של ניקיון ,הפרדה גבוהה ,וצילצול מופרד בגבוהים ,אבל בלי לגרד את המוח מהטוויטר המנומס של הרוקפורט ,
ועם כל זה הגיעה "התרחשות "שמאפיינת בדרך כלל רמקולים קרמים טובים אבל בשלוב החמימות המופלאה שיש לאודיו טכנולוגי שמורכבים שם ,
האמת שחיברנו גם כבלים אחרים וטובים בכדי לדעת מהייכן משתין בדג ,ליד הריבון שלנו הכבלים הללו נשמעים גרוע ,קצת מרוחים קצת מעובים קצת לא מפורטים ,אם להרחיב קצת הנושא ,גם באינטרקונקטים מאותו ריבון התופעה חוזרת על עצמה ,רק שהאפקט פחות ,פעם שמעתי מאודיופיל ותיק את המשפט "השידרוג הזול והגדול ביותר שתעשה לעצמך הוא כבל רמקול טוב" , וזה בדיוק מה שהכבל הזה יודע לעשות כמי שהתנסה בהמון שכאלו ,הוא מביא נקיון ומהירות ומובנות בלי לפגוע בעושר כמו כל מיני כבלים דקיקים ומהירים אבל אנמים למדי ,,
חבל שקשה לנו למצוא עוד מהנחושת הזו ,אבל לדעתי כל ריבון טוב שנמכר ברשת יעשה את העבודה .
אם היית יודע כמה , לא הייתי מצטייר כליצן שכל מעיניו כבלים , האמת זה אפילו לא נוח לי לספר על דברים כאלו.כבל יכול להעצים ו\או למקסם את היכולות של הרמקול?
כבל יכול להעצים ו\או למקסם את היכולות של הרמקול?
השבוע קיבלנו פידבק מאוד חיובי מאחד האנשים המשפיעים ביותר בתחום האודיו העולמי.
לדבריו לאחר ששמע הכבל כינה אותו "בין הטובים בעולם ששמעתי''.
אני רואה התעוררת שמח ! אולי סתם עשה קולות של שטיח לקבל הנחה על הקונוורגנט?
תתחדש יא שלמה
נבוא לשמוע מעניין . . .