ביקור אצל ניר
נתחיל שלא היה לנו הרבה זמן לצערי לשמוע בהדיקות ובאופן מקיף כיאה לביקורים מסוג זה, אך מהשעה פלוס שיצא לנו להיות מול המערכת, נהניתי מאוד ובמיוחד מהחברה
תמיד כיף לי להתארח אצל חברי היקר.
נמשיך עם מילה או שניים על הרמקולים ורמת הגימור,
ניראים נהדר ומשתלבים בהחלט בלוק ובאסטטיות כיאה לחדר המושקע והמטופל אצלו, נהדר
סאונד
לרוב שמענו קטעים מאוסף סטוקפיש, לצערי אני כבר לא זוכר את התוצאה שהייתה אצלו עם YG כך שאין לי כל אפשרות להשוות "לפני ואחרי", באופן כללי התוצאה הייתה משביעת רצון, הרגשתי שהתוצאה הכללית - פתוחה, מהירה ודינמית מאוד ופירוט שממש אהבתי, הנמוכים בהחלט הפתיעו אותי (בהחלט לטובה ) במיוחד מזוג וופרים של 6.25 אינץ, פרזנטציה שכלל לא קשורה לגודל הפיסי שלהם , אמנם מידי פעם היתה לי הרגשה לעיתים של מעט over ומעט מפוזר, אני מניח שצריך עוד לא מעט לשחק עם המיקום של הרמקולים וכמובן וראוי לציין ובמיוחד שהרמקולים יום אצל ניר, שמעו פנטסטי ונזכרתי למה מאוווד התחברתי להם בתערוכה האחרונה.
כאשר ניר יביא את אחיאם הגדולים, בהחלט יהיה מעניין לשמוע את השוני בין שתי הפרזנטציות.
שמחתי מאוד לשמוע ולהתרשם.
ח ח
באתי גם בשל עניין שלי פרטי
ורציתי לשמוע זוג רמקולים שניר התחדש גם בהם לאחרונה לתחום הקולנוע (שמאוד חשוב לי גם)
ניר התחדש ב JBL 8330a (בהמלצתי) - רמקולים של "בתי הקולנוע"
חייב לציין ששמעו קולנוע נהדר איתם ומפתיע מאוד במיוחד שהם היו "כל" החזית הפרונטלית (ללא סנטר)
ונתן לי באופן אישי את ה OK האחרון לאחר ששמעתי אצל ניר אותם להביא רביעיית סראוונדים כאילו.
אז תתחדש פעמיים ושבעתיים כאשר תביא את ה Big Brothers.