היום שמעתי את הרמקול החדש של גיא לנדאו WOW !

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
שמעתי את ה6 אצל אבנר עוד כשהיה הVT200 מחובר לסוניק פרונטירס LINE 3 עם הEAR ACCUT כמקור,
אני יכול לומר שעד היום לאחר ששמעתי לא מעט סטאפים הוא היה השילוב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע אי פעם.
גם אני בעבר חשבתי שוילסון זה יותר עניין של שיווק ושמעתי את ה-6 בעבר בכמה הזדמנויות וזה לא היה לטעמי
אך אני חושב שצריך לדעת להגביר אותו נכון.גם אצל אלברט למרות החלל שם הוא לא התערב יותר מדי ונתן תוצאה טובה מאוד למרות שלא הוגבר נכון.

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
וילסון זה לא רק שיווק, מדובר ברמקולים טובים (אפילו מאוד! :O).

(שמעתי סט-אפ דומה/זהה לשל שוני, ASR + Sofia 3 ובאמת תוצאה מעולה).

לא הייתי מגדיר אותם כ VFM אולטימטיבי בתחום מחירם או אפילו בפחות (כלומר מתומחרים וממוצבים בכוח קצת גבוה מדי) אבל מצד שני, קהל היעד שוילסון מכוונים אליו, הוא לא כזה שמעניין אותו VFM מראש, אז כך שהכל בסדר :) - המיצוב הוא של מוצר בוטיק מהשורה הראשונה.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
דווקא הVFM שלו גבוה מאוד יחסית לרמת ההשקעה במוצר- אם אתה תנסה לייצר את זה לבד לא תוכל ואם כן הוא יעלה לך אותו הסכום אם לא יותר

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
דווקא הVFM שלו גבוה מאוד יחסית לרמת ההשקעה במוצר- אם אתה תנסה לייצר את זה לבד לא תוכל ואם כן הוא יעלה לך אותו הסכום אם לא יותר

יכול להיות, אבל באודיו נהוג לדבר על VFM בהקשר לאיך הוא נשמע ביחס לתחרות במחיר שלו והרבה פחות ביחס לאיך הוא בנוי (שזו אגב, "מלכודת" קלאסית למהנדסים/טכנוקראטים)

כמה יעלה לייצר אותו, לשווק אותו וכו' זה לא אמור לעניין, התוצאה הסופית הסונית היא החשובה.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא כולם מחפשים VFM. תפנימו.

אם הייתם אוליגרכים וכו', VFM היה מעניין לכם את הסבתא.

ואם בכל זאת אתם מחפשים VFM, אז ה- D7 עונה על ההגדרה בצורה הטובה ביותר. בעצם, הוא פשוט מעולה גם ללא קשר לזה.

נערך לאחרונה ב:

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
מה המחיר כאן?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
הבהרה קטנה
לרגע לא אמרתי שהוילסון לא היה טוב !
נהפוך הוא : הפעם היחידה ששמעתי וילסון זה היה אצל גיא ובהחלט היה מדובר באחת התוצאות הטובות ששמעתי .
מפה ניתן להבין שהספנדור רמתו גבוהה מאוד . היו לו יתרונות רבים על הוילסון בחדר של גיא והיו דברים שהוילסון היה יותר טוב בהם .
בתוצאה הכללית אהבתי יותר את הספנדור . אבל זה אני

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
במה הצטיין הספנדור לעומת הוילסון ולהיפך?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
במה הצטיין הספנדור לעומת הוילסון ולהיפך?[/QUO

ציינתי את זה בהתחלה ! מה זה נמר עם הפרעת קשב ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כנראה. אני חייב לבדוק את זה. :)

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
לא כולם מחפשים VFM. תפנימו.

אם הייתם אוליגרכים וכו', VFM היה מעניין לכם את הסבתא.

וכמה מאיתנו אוליגרכים?
גם אלו ש"קרובים" לכך, מחפשים VFM כל הזמן.
זה טבעי וזה אצל כולם, אין כאן מישהו שבונה מערכת cost no object באמת.

תפנים!

:משתומם:
לש-ון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור