ג'וקר.
1- אם אני צודק אז היכן הבעיה?
אתה צודק בכך ששום יבואן אינו רוצה להראות כיקרן
2- מזה דמו מותר? האם דמו של אמיר היה מותר? האם באותו הזמן שעשו עליהום על אמיר הערת? לא ... נכון?
על אמיר לא הערתי , כי כאן היה וויכוח האם המחיר של אמיר הוא זול או לא . אף אחד לא נכנס לדמו , ומה שהחברים בתחילת השירשור אמרו , זה שניתן לקנות במחיר יותר טוב . כאתר שאמור לשרת אודיופילים , שכמו שחתימה של אחד החברים בפורום הכחול אומרת יפה "המגבלות שלי הן גודל הארנק שלי " , יש עניין לאודיופילים לדעת על היכולת לרכוש במחיר נמוך יותר . מאוד יתכן וזה אנו מתאים לכול אחד , כמו הוויכוח שנעשה כאן בין אורי ועוד כמה , אבל אני חושב שזו זכותו של כול אחד להיות מודע לאפשרות ושיחליט לגבי עצמו . ולכן לתת את הידיעה הזו זה לא לשפוך את דמו של יבואן
עכשיו בוא אני אכוון לך תחנות.
1- ניכנס אדם וטען כי אמיר יקרן ורכש בחצי מחיר מוצר, אמיר טען כי זה לא יכול להיות והוכיח את זה במייל מהחנות שנטען שממנה נירכש המוצר.
כל עוד רוי לא בא עם תשובה לממצא מבחינתי הוא ירה כדור חי לעבר יבואן אך לא ידע שיוציא אותו יבואן טנק מנגד.
תיקון טעות קטנה , אמיר הביא מייל מהחנות לאחר ששלח מייל ליצרן . כולם יודעים מה זה יבוא אפור וכולם יודעים שיש את זה , ומאידך עדיף לבעל החנות אם הוא נתפס לא להודות בזה , כי אחרת הוא יסבול קשות מבחינת יכולת המכירה שלו
מה מצחיק אותי.
לאחר שאמיר טען כי היה צריך לקבל כבל יחד עם הפילטר תוך פחות מ-10 דקות אירגן רוי כבל מהחנות המדוברת.
מעניין מה היה קורה אם אתה היית מתקשר וטוען כי רכשת מוצר מחנות בחול וחסר לך חלק בלי שתזדהה עם קבלה, אישור שליחת המוצר, או תמונה.
יש מספיק חנויות ששומרות על אינטגריטי כי הן יודעות שאם השמועה שהן מרמות , ונותנות בלי כבל תופעי בפורומים , הם לא יודעים כמה מכירות הם יפסידו . יש בפורומים מסוימים בחו"ל חלק מהאתר שנועד לבדיקה של מוכרים ברשת . אז אם הם ידעו שהם שלחו אליו , והוא אמר להם שנודע לו על הכבל מאוד יתכן ושלחו לכתובת המופיעה אצלהם . לי בזמנו זה קרה עם תוכנה מיוחדת שאחרי שנים ביקשתי מהיצרן והוא נתן לי בלי שום בעיה (ולא לא היה לי חשבונית כי אני לא שומר אותן )
אם רוי היה אכן רוצה להוכיח כי הוא דובר אמת היה מבקש מהחנות שתשלח לו הצהרה כי אכן רכש מהם.
אם אתה חולם שהחנות תסתבך עם היצרן , וכך עם יבואן בחו"ל ו/או סיטונאי גדול כדי לחלץ את רוי , ע"י שתודה שהוא קנה שם ? אז זה ........
דמו מבחינתי אכן מותר! אדם שמנסה לפגוע בפרנסתו של אדם אחר ברוע לב שכזה בלי שום היתחשבות בזולת, בשמחה לעיל מבחילה, בפלצפנות מובהקת וכל שכן זו הייתה מטרתו היחידה מפני שלשם כך נירשם לאתר וניסה להטל בגולשים עם מידע שלא מוכח והזיק לאדם שזו פרנסתו { ולא משנה מאיזה ענף} דמו מותר מבחינתי!
לאחר הממצאים עוד מעיז רוי לכנות אותי בשמות גנאי ולקנות את אמיר כשקרן, נוכל???? איכס.
לגבי הטענות האלו , זו לא הייתה התרשמותי ממה שרוי כתב , אבל יתכן ואתה יודע אחרת .
מה שכן לדעתי עליתם עליו וירדתם עליו רק כי הוא תיאר שהוא קנה בזול , ועזרתם לאמיר .
ואני אומר את זה כך . אני לא מכיר את אמיר חוץ מאשר מהאתר , אין לי שום דבר נגדו (וגם לא בעדו כי אני לא מכיר אותו ) , אבל מבחינתי יבואן צריך לדעת איך להגיע לכך שהוא יתן לי במחירים שנותנים חנויות בחו"ל . החנות בחו"ל היא שניה בשרשרת (יבואן-חנות )ואולי שלישית , כאן זה רק יבואן . אם הוא לא יכול אז יש לו בעיה אבל לחפות עליו באתר שמוקדש לאודיופילים לא ממש נראה לי
וכן הבדל של בין 2900 ו2200 הוא הבדל שמצדיק שיקול האם לקנות אצלו או לקנות מחו"ל . האם אקנה בחו"ל בהפרשים כאלו אולי לא , אבל יש כאלו שכן ולכן להגן על יבואן בתואנה ששפכו את דמו , לא ממש נראה לי