הטעיית הציבור בנוגע לרכישת מוצרי Furutech מחו"ל !

מצב
הנושא נעול.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נכתב ע"י mati:
תסתכל על מוצרים של שמי משיח או אייל פור, והשווה את תמחורם לעומת חו"ל - למרות המיסים בארץ. מה שאני מנסה לומר הוא, שליבואן יש לפעמים השפעה על המחיר בו המוצרים נמכרים לו. השפעה זו מגולגלת ללקוח ומתבטאת במחיר נמוך יותר. אני בטוח שגם אמיר מצדד בזה.

המשפט הזה מגעיל. תסלח לי .
אתה יודע מה אל תסלח לי , לעשות השוואה בין ארמה לבינהם זה פשוט לא פייר.
זה לא במקום. בעצם אתה מכפיש אותו ואומר : ארמה גנב, השאר לא.

לא יפה , לא במקום, לא טוב לך? אל תקנה.

אולי השניים האחרים יש להם קומבינה במכס? אין לי מושג ירוק. כל עוד המחירים לא גובלים בהכפלות מחיר (למשל היה פה סקירה של אונקיו שהמחיר שלו היה 250% מהמחיר בחו"ל זה חוצפה ) עד אז אין לי סיבה ורצון להכפיש אף אחד.

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

למען גילוי נאות לא פגשתי אף אחד מהיבואנים הנ"ל ואין לי מוצר אחד שהם מייבאים בבית.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
קומבינות?

שדקה דולדולדלד

נערך לאחרונה ב:

mati

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנת הנקרא...

המשפט הזה מגעיל. תסלח לי .
אתה יודע מה אל תסלח לי , לעשות השוואה בין ארמה לבינהם זה פשוט לא פייר.
זה לא במקום. בעצם אתה מכפיש אותו ואומר : ארמה גנב, השאר לא.

לא יפה , לא במקום, לא טוב לך? אל תקנה.

סלחתי.

תקרא שוב את מה שכתבתי. הפעם ל א ט ! ! במיוחד את מה שכתבתי לגבי אופרה...
נתתי עוד דוגמאות כדי להראות לך, מחירים שכוללים הובלה ומיסוי הזולים מחו"ל.
זה לא אומר שזה תמיד, ולא אומר שזה בכל המוצרים.

אם יש יבואן שמשיג מיצרן מחיר טוב -> זה טוב ליבואן -> זה טוב לצרכן.
זה גם מה שקורה עם מוצרים אחרים של אמיר (נתתי דוגמא).

אם בחרת להבין שאני מכפיש את אמיר, כנראה שלא הסברתי מספיק ברור. אני בפירוש לא!

אתה נתת חישובי עלויות, וזה לא לעניין!
אותי זה לא מעניין, אבל אם אתה נכנס לזה, אני עומד על זה שתדייק.
לקחת MRSP ולהוסיף עליו עלויות הובלה ומיסוי זו בדיחה.
עד כמה אתה בקיא בנושא תמחור, וחישובי תקורות? עשית די סלט קודם? :)

רק כדי להבהיר: מעולם לא פגשתי לא את אייל, לא את שמי, ולא את אמיר.
ממה ששמעתי, הרשמים משלושתם חיוביים.
הויכוח שלי אתך הוא ברמה העקרונית של הנושא, ולא לגופו של איש.

שבוע טוב
מתי

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
תומר

ואני מתאפק לכתוב מה אני חושב על זה שאתה בכלל מגיב.

המחירים שלי הגיוניים, ולא בגלל קומבינות, ואני לא מוכן שאף אחד יגיד שאולי יש לי "אחות ****".

לכן אני מצפה לתיקון מיידי של מה שנכתב על ידי אורי. כשהוא ימחוק את זה, אני אמחוק גם את ההודעה שלי.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אורי הגזמת.

אין לי קומבינות במכס, ואפילו העלאת רמז כזה ליד השם שלי בפורום גורם לי נזק.

אני דורש שתמחוק את המשפט הזה מייד.

<נערך>.

אייל חס ושלום שיש לך קומבינות.
אין אפילו רמיזה לזה, זה סתם דוגמא לכמה הוויכוח וההשוואות בין היבואנים היא בדיחה עצובה.

אני ממש לא חושב ככה והנה אני מבהיר זאת שוב. זו סתם הייתה דוגמא.

מה שאני כן מתרשם ממכם היבואנים מהקריאה בימים האחרונים שאתם ממש לא מחוברים לכל מה שקשור בשרשורים אלא להודעות ומילים מסויימות, קוראים חלקית וישר עושים בלאגן.

וזה חבל כי אם היית קורא את שני השרשורים הייתי רואה באיזה חירוף נפש אני מנסה להגן עליכם .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איל,

אני מתאפק לא לכתוב מה אני חושב על מה שכתבת.

מה שתומר מתכוון, ואני מצטרף אליו בכך, שאתה יכול להגיב עניינית לדברי הנכתב, לא צריך לדחוף תמיד בכוח משפט פרסומי.

אבקש ממך לערוך את זה, זה לא במקום כאן ולא קשור לנכתב.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ערכתי.

מסיבה אחת בלבד - אין לי כח לדיון בנושא.

אני מבין שאורי לא התכוון לרמז כל שהוא, יחד עם זאת אבקש שיערך המשפט שהוא כתב.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ואני מתאפק לכתוב מה אני חושב על זה שאתה בכלל מגיב.
המחירים שלי הגיוניים, ולא בגלל קומבינות, ואני לא מוכן שאף אחד יגיד שאולי יש לי "אחות ****".
לכן אני מצפה לתיקון מיידי של מה שנכתב על ידי אורי. כשהוא ימחוק את זה, אני אמחוק גם את ההודעה שלי.

איל,

אתה מכיר את כללי ההשתתפות עבור עוסקים מסחריים בתחום (שאלה רטורית)?
אתה מגזים בכמות הפעמים שאתה עובר מהתחום האפור לשחור.
אתה יודע שזה לא אישי נגדך.

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
תומר

הנימה הפטרונית הזאת לא במקום.

אתה לא מבעלי האתר, עד כמה שאני יודע (ואולי אני לא מעודכן) אז שמור בבקשה את הערותיך לעצמך.

אם אתה רוצה שאסביר למה אני כן צריך לפרט את המחירים של מייצבי חשמל שאני מוכר, הייתי עושה זאת, אבל כאמור, אין לי כוח לדיון הזה.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מבין בהחלט את השקפתו של תומר שמעוניין כחבר פורום לשמור על הפורום ענייני ולא פרסומי.
אין כאן כל ענין אישי.
אבקש לנהוג כך גם בעתיד.
תודה ושבוע טוב לכולם.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר.

1- אם אני צודק אז היכן הבעיה?
אתה צודק בכך ששום יבואן אינו רוצה להראות כיקרן

2- מזה דמו מותר? האם דמו של אמיר היה מותר? האם באותו הזמן שעשו עליהום על אמיר הערת? לא ... נכון?

על אמיר לא הערתי , כי כאן היה וויכוח האם המחיר של אמיר הוא זול או לא . אף אחד לא נכנס לדמו , ומה שהחברים בתחילת השירשור אמרו , זה שניתן לקנות במחיר יותר טוב . כאתר שאמור לשרת אודיופילים , שכמו שחתימה של אחד החברים בפורום הכחול אומרת יפה "המגבלות שלי הן גודל הארנק שלי " , יש עניין לאודיופילים לדעת על היכולת לרכוש במחיר נמוך יותר . מאוד יתכן וזה אנו מתאים לכול אחד , כמו הוויכוח שנעשה כאן בין אורי ועוד כמה , אבל אני חושב שזו זכותו של כול אחד להיות מודע לאפשרות ושיחליט לגבי עצמו . ולכן לתת את הידיעה הזו זה לא לשפוך את דמו של יבואן

עכשיו בוא אני אכוון לך תחנות.
1- ניכנס אדם וטען כי אמיר יקרן ורכש בחצי מחיר מוצר, אמיר טען כי זה לא יכול להיות והוכיח את זה במייל מהחנות שנטען שממנה נירכש המוצר.

כל עוד רוי לא בא עם תשובה לממצא מבחינתי הוא ירה כדור חי לעבר יבואן אך לא ידע שיוציא אותו יבואן טנק מנגד.
תיקון טעות קטנה , אמיר הביא מייל מהחנות לאחר ששלח מייל ליצרן . כולם יודעים מה זה יבוא אפור וכולם יודעים שיש את זה , ומאידך עדיף לבעל החנות אם הוא נתפס לא להודות בזה , כי אחרת הוא יסבול קשות מבחינת יכולת המכירה שלו

מה מצחיק אותי.
לאחר שאמיר טען כי היה צריך לקבל כבל יחד עם הפילטר תוך פחות מ-10 דקות אירגן רוי כבל מהחנות המדוברת.

מעניין מה היה קורה אם אתה היית מתקשר וטוען כי רכשת מוצר מחנות בחול וחסר לך חלק בלי שתזדהה עם קבלה, אישור שליחת המוצר, או תמונה.
יש מספיק חנויות ששומרות על אינטגריטי כי הן יודעות שאם השמועה שהן מרמות , ונותנות בלי כבל תופעי בפורומים , הם לא יודעים כמה מכירות הם יפסידו . יש בפורומים מסוימים בחו"ל חלק מהאתר שנועד לבדיקה של מוכרים ברשת . אז אם הם ידעו שהם שלחו אליו , והוא אמר להם שנודע לו על הכבל מאוד יתכן ושלחו לכתובת המופיעה אצלהם . לי בזמנו זה קרה עם תוכנה מיוחדת שאחרי שנים ביקשתי מהיצרן והוא נתן לי בלי שום בעיה (ולא לא היה לי חשבונית כי אני לא שומר אותן )

אם רוי היה אכן רוצה להוכיח כי הוא דובר אמת היה מבקש מהחנות שתשלח לו הצהרה כי אכן רכש מהם.
אם אתה חולם שהחנות תסתבך עם היצרן , וכך עם יבואן בחו"ל ו/או סיטונאי גדול כדי לחלץ את רוי , ע"י שתודה שהוא קנה שם ? אז זה ........

דמו מבחינתי אכן מותר! אדם שמנסה לפגוע בפרנסתו של אדם אחר ברוע לב שכזה בלי שום היתחשבות בזולת, בשמחה לעיל מבחילה, בפלצפנות מובהקת וכל שכן זו הייתה מטרתו היחידה מפני שלשם כך נירשם לאתר וניסה להטל בגולשים עם מידע שלא מוכח והזיק לאדם שזו פרנסתו { ולא משנה מאיזה ענף} דמו מותר מבחינתי!

לאחר הממצאים עוד מעיז רוי לכנות אותי בשמות גנאי ולקנות את אמיר כשקרן, נוכל???? איכס.
לגבי הטענות האלו , זו לא הייתה התרשמותי ממה שרוי כתב , אבל יתכן ואתה יודע אחרת .
מה שכן לדעתי עליתם עליו וירדתם עליו רק כי הוא תיאר שהוא קנה בזול , ועזרתם לאמיר .

ואני אומר את זה כך . אני לא מכיר את אמיר חוץ מאשר מהאתר , אין לי שום דבר נגדו (וגם לא בעדו כי אני לא מכיר אותו ) , אבל מבחינתי יבואן צריך לדעת איך להגיע לכך שהוא יתן לי במחירים שנותנים חנויות בחו"ל . החנות בחו"ל היא שניה בשרשרת (יבואן-חנות )ואולי שלישית , כאן זה רק יבואן . אם הוא לא יכול אז יש לו בעיה אבל לחפות עליו באתר שמוקדש לאודיופילים לא ממש נראה לי
וכן הבדל של בין 2900 ו2200 הוא הבדל שמצדיק שיקול האם לקנות אצלו או לקנות מחו"ל . האם אקנה בחו"ל בהפרשים כאלו אולי לא , אבל יש כאלו שכן ולכן להגן על יבואן בתואנה ששפכו את דמו , לא ממש נראה לי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,251
נקודות
113
ג'וקר.

אין לי בעיה שהוא הוכיח שמוכרים בזול יותר בחו"ל. הבעיה היא אחרת, אותו אדם נירשם לפורום במטרה אחת בלבד, להיכנס באדם אחר. לא מעניין אותי אם זה אמיר או אתה.

כולנו יודעים כי ניתן להשיג המון מוצרים בחו"ל ביותר זול - האמן לי שאם הייתי מבצע את כל הרכישות שלי בחו"ל הייתי סוגר את המערכת בהרבה יותר זול. נניח שהייתי עושה זאת ואכן רוכש הכל בחו"ל מהחנות הזולה ביותר הייתי אכן מעדכן את הציבור על כך אחרי הכל זה לטובתינו הצרכנים ולטובת חברי הפורום שירכשו בכמה שיותר זול. אבל אם לעומת זאת הייתי מתאמץ כל כך להוציא אדם יקרן ומשתמש במילים {שנערכו כמובן} כמו נוכל, רמאי, גנבה זה אומר שמטרתי היא אינה לסייע לציבור אלא להזיק לאדם אחר. איך שאני רואה את התמונה הייתה כאן תחושה {ולא רק שלי} שהמידע הטוב והרלוונטי שהביא היה עטוף בעטיפה רעה, חסרת טקט שממש ממש הרגיזה אותי בהיסתכלות מהצד.

אם תשים לב ניסיתי בכל מאודי להחזיר את הדיון לתחום האודיו אך מילותיו של רוי כלפי אדם אחר {לא משנה אם הוא יבואן} היו פשוט פוגעות, חריפות וגרמו לאדם נזק. אני לא אתן יד לפגיעה בפרנסה של אדם בשום אופן במיוחד כאשר הפוגע בא במטרה לפגוע!

אין לי דבר נגד רוי, אינני מכיר אותו ומעולם לא ראיתי אותו רוכב בפורומים השונים, אבל בוא רגע נעצור ותגיד לי מה אתה חושב על אדם שהודעתו הראשונה בפורום היא "אני רכשתי בזול יותר, היבואן הזה יקרן, זו גנבה ועוד"

לא מחשיד קצת שמדובר באדם שבא לסגור חשבון? אם אז לא כאן.

LiveSound

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
חברים,

לאן אתם בדיוק רוצים להגיע ? מה זה פורום צרכנות? פורום של החברה להגנת הצרכן?
מעניין , כשגינס דיזל עולה בארה"ב 100$ ובארץ כ 1000 שח מישהוא הרים גבה , שרף תחנות , עשה מישפט שדה ליבואן?
כשמקרר שעולה בארה"ב 800$ ובארץ 15,000 שח מישהוא עשה חרם על היבואן?

מישהוא הפסיק לנסוע על מכונית שעולה פי 3 מחו"ל ?

הדיון הזה הגיע לרמה , שבית מישפט לערעורים כבר היה גומר אותו מזמן !

תסלחו לי , אבל מדובר בפורום סטראו , חויות , מאמרים , העשרת ידע , ודיונים מקצועיים , ולא מי מוכר ב 400 שח יותר או פחות מכשיר מסויים.

מהו שכתב הבחור מ VH AUDIO על זה שאין לאנשים מה לעשות בחיים משיעמום פשוט נכון ! אך כאן זה לא המקום ולא מעניין את אף אחד,
מי מוכר מה ובכמה , כל אחד שיעשה את החשבונות שלו לעצמו.

אני רק רוצה להגיד שמי שרוצה לרכוש משהוא לא כותב כאן פוסטים שלא ניגמרים אלא בודק איפא הכי משתלם וקונה נקודה!

"If you're gonna shoot, shoot! Don't talk!"

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
גוקר

ברגע שהבחור "רוי" כתב שלא קיבל כבל חשמל (שמגיע אורגינל בקופסא), ומהסיגנון החריף שלו הבנתי שהוא כאן רק בשביל מטרה אחת , להשמיץ!

למה ?, בהתחלה לא היה לי מושג ,אנני מאשים אף אחד אבל ניראה לי שיכול מאד להיות שאולי מישהוא ממתחרי
הכניס אותו לכאן למטרה זו, אנני יודע כבר מה לחשוב (הכל יכול להיות= מתחזה ).

ואתה יכול להיות רגוע , אין כאן שום עניין של הסוואת העניין עיי החנות בחו"ל מכוון שכל מה שהיה צריך לעשות
ה"רוי" הזה היה (כשמאשימים אותו בדבר שכזה ) לצלם ב20 שניות את המפצל ולהוכיח שיש לו דבר שכזה ,
או לחילופין , אם יצר קשר עם החנות( יום למחרת לדבריו) לקבל את כבל החשמל , לעשות העתק\הדבק לתיכתובת בינו לבין החנות ולהוכיח שהוא דובר אמת כמו שאני עשיתי.......

אך בחירתו ותגובותיו היו :" אני לא מצלם את הבית שלי " מי ביקש ממנו לצלם את הבית והגינה? צלם את המפצל על בלטה
אחת מטווח אפס.....ותוכיח! או סרוק את הקבלה ותוכיח! או העתק\הדבק את המייל עם החנות ותוכיח! ,במקום זה ,התחיל לקלל , ולגדף אותי ואת נמר.....איזה מן דבר זה ?

ועוד דבר שמחזק את חשדותי שמדובר במתחזה : מי שהיה חשוב לו להשאר בפורום שרק עכשיו נכנס אליו והוא
חובב אודיו, בטח שלא היה מתחיל להשמיץ ולקלל בהודעה ריאשונה ושנייה , ובסוף (מאחר והוא מתחזה לדעתי )
אומר : אתם יודעים מה? לא אכתוב כאן יותר אני הולך.........

זה יותר מידי שקוף , מר גוקר!

ואגב המפצל עולה 2690 ולא 2900 כמו שציינת .

אמיר

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
היות וצד אחד כבר לא כותב כאן, לא יהיה זה לעניין לדבר עליו שלא בנוכחותו.
מבחינתי, העניין הזה כבר מוצה ונותח מכל צדדיו ופינותיו.
תודה.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור