הטעיית הציבור בנוגע לרכישת מוצרי Furutech מחו"ל !

מצב
הנושא נעול.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,252
נקודות
113
זה אכן לא מעניין את החברה, אני סבור ובטוח שאף יבואן אינו מעוניין להחשב כיקרן, בין אם זה אמיר לבין אם זה טופ אודיו.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
נמר אתה צודק , אבל אז נשאלת השאלה אם לא האתר ולא החברה לא שינו טיפה את האמת ? כי הם ידעו שאמיר יעשה רעש במיוחד אם נאלץ לרכוש הרבה סחורה .
מה שאני מנסה לומר זה , שאתם חרצתם את דינו של רוי כשקרן , למרות שיש לכול אחד מהמעורבים אינטרס לא להציג את האמת המלאה ,ובמיוחד לאתר ההוא . כך שעד שלא יוכח אחרת אתם לא יכולים לשפוך את דמו של רוי . וזה למרות העובדה שהצורה שבה הוא התבטא נגד אמיר לא הייתה לחלוטין בסדר , והיה עליו להתנצל ולהודות לאמיר שחסך לו בעיות .
ואמיר , המלצה שלי ,תבדוק היטב את היחסים שלך עם החברה בחו"ל , ותנסה ליצור בדיקה אם אתה יכול למכור בזול לחו"ל דרך חנות אחרת כדי לבדוק את האכיפה שלהם (אני מניח שאתה מבין מה אני אומר בין השיטים)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,252
נקודות
113
ג'וקר.

1- אם אני צודק אז היכן הבעיה?

אין כאן עיניין של דם של אדם מותר או אסור, את זה נמשיך כבר עם הבורר {אם הוא חי עדיין אחרי הפרק האחרון}.

2- מזה דמו מותר? האם דמו של אמיר היה מותר? האם באותו הזמן שעשו עליהום על אמיר הערת? לא ... נכון?

עכשיו בוא אני אכוון לך תחנות.
1- ניכנס אדם וטען כי אמיר יקרן ורכש בחצי מחיר מוצר, אמיר טען כי זה לא יכול להיות והוכיח את זה במייל מהחנות שנטען שממנה נירכש המוצר.

כל עוד רוי לא בא עם תשובה לממצא מבחינתי הוא ירה כדור חי לעבר יבואן אך לא ידע שיוציא אותו יבואן טנק מנגד.

זה שהוא ניכנס לסיחרור אחרי המייל שאמיר כתב זו בעיה שלו, מה שרוי היה צריך לעשות הוא אך ורק להוכיח על ידי קבלה, מייל מהחנות או לחלופין תמונה.

מה מצחיק אותי.
לאחר שאמיר טען כי היה צריך לקבל כבל יחד עם הפילטר תוך פחות מ-10 דקות אירגן רוי כבל מהחנות המדוברת.

מעניין מה היה קורה אם אתה היית מתקשר וטוען כי רכשת מוצר מחנות בחול וחסר לך חלק בלי שתזדהה עם קבלה, אישור שליחת המוצר, או תמונה.

אם רוי היה אכן רוצה להוכיח כי הוא דובר אמת היה מבקש מהחנות שתשלח לו הצהרה כי אכן רכש מהם.

דמו מבחינתי אכן מותר! אדם שמנסה לפגוע בפרנסתו של אדם אחר ברוע לב שכזה בלי שום היתחשבות בזולת, בשמחה לעיל מבחילה, בפלצפנות מובהקת וכל שכן זו הייתה מטרתו היחידה מפני שלשם כך נירשם לאתר וניסה להטל בגולשים עם מידע שלא מוכח והזיק לאדם שזו פרנסתו { ולא משנה מאיזה ענף} דמו מותר מבחינתי!

לאחר הממצאים עוד מעיז רוי לכנות אותי בשמות גנאי ולקנות את אמיר כשקרן, נוכל???? איכס.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,252
נקודות
113
אה ג'וקר.

שכחתי - שבת שלום אחי.:)(ורד)

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
א. לפי האתר, המחיר הוא 460 דולר
ב. לפי פרוספקט ב-PDF, הכבל מצורף
ג. אמיר ארמה יכול לתמחר כל מוצר שהוא מביא כראות עיניו לפי מיטב הבנתו ושיקוליו
ד. כל לקוח פוטנציאלי צריך לעשות שיעורי בית צרכניים ולרברר מה עולה כמה
ה. לאחר מכן הלקוח הנ"ל צריך להחליט לפי מחיר ומרכיבים נוספים
ו. גם דיון כזה יכול להיעשות באופן ענייני
ז. חבל שלא
ח. שבת שלום

roylevinson

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר.

1- אם אני צודק אז היכן הבעיה?

אין כאן עיניין של דם של אדם מותר או אסור, את זה נמשיך כבר עם הבורר {אם הוא חי עדיין אחרי הפרק האחרון}.

2- מזה דמו מותר? האם דמו של אמיר היה מותר? האם באותו הזמן שעשו עליהום על אמיר הערת? לא ... נכון?

עכשיו בוא אני אכוון לך תחנות.
1- ניכנס אדם וטען כי אמיר יקרן ורכש בחצי מחיר מוצר, אמיר טען כי זה לא יכול להיות והוכיח את זה במייל מהחנות שנטען שממנה נירכש המוצר.

כל עוד רוי לא בא עם תשובה לממצא מבחינתי הוא ירה כדור חי לעבר יבואן אך לא ידע שיוציא אותו יבואן טנק מנגד.

זה שהוא ניכנס לסיחרור אחרי המייל שאמיר כתב זו בעיה שלו, מה שרוי היה צריך לעשות הוא אך ורק להוכיח על ידי קבלה, מייל מהחנות או לחלופין תמונה.

מה מצחיק אותי.
לאחר שאמיר טען כי היה צריך לקבל כבל יחד עם הפילטר תוך פחות מ-10 דקות אירגן רוי כבל מהחנות המדוברת.

מעניין מה היה קורה אם אתה היית מתקשר וטוען כי רכשת מוצר מחנות בחול וחסר לך חלק בלי שתזדהה עם קבלה, אישור שליחת המוצר, או תמונה.

אם רוי היה אכן רוצה להוכיח כי הוא דובר אמת היה מבקש מהחנות שתשלח לו הצהרה כי אכן רכש מהם.

דמו מבחינתי אכן מותר! אדם שמנסה לפגוע בפרנסתו של אדם אחר ברוע לב שכזה בלי שום היתחשבות בזולת, בשמחה לעיל מבחילה, בפלצפנות מובהקת וכל שכן זו הייתה מטרתו היחידה מפני שלשם כך נירשם לאתר וניסה להטל בגולשים עם מידע שלא מוכח והזיק לאדם שזו פרנסתו { ולא משנה מאיזה ענף} דמו מותר מבחינתי!

לאחר הממצאים עוד מעיז רוי לכנות אותי בשמות גנאי ולקנות את אמיר כשקרן, נוכל???? איכס.

<נערך>
זה בסדר כי לפי חלק מהתגובות מה שניסיתי להעביר עבר ועל זה אני שמח. חלק מהאנשים הן בעלי אינטרסים ולכן התגובות שלהם. מובן.
אין לי קבלה, חיפשתי ולא מוצא. שבוע הבא אנסה במשרד שוב. מי שרוצה לחשוב שאני שקרן גם קבלה לא תעזור לו. ותמונה של הבית שלי אני לא אפרסם.
<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה משתמש בשפה מכפישה ולא אתן לזה יד כאן.
כפי שאמרתי קודם, אם יש לך עובדות, תביא אותן.
אם תמשיך בשפה המכפישה, לא תכתוב כאן יותר.

roylevinson

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אתה משתמש בשפה מכפישה ולא אתן לזה יד כאן.
כפי שאמרתי קודם, אם יש לך עובדות, תביא אותן.
אם תמשיך בשפה המכפישה, לא תכתוב כאן יותר.

תגיד לי אתה בסדר? מי נתן לך את הרשות לערוך לי הודעה ולהוציא את מה שאני רושם מההקשר?
מרגע זה אני לא אכנס יותר לפה, אל דאגה. אני גם אעשה את המקסימום כדי שמי שאני מכיר גם לא יגיע לפה.

פשוט בושה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מנהל האתר ואחראי עליו משפטית. נקודה.
ואתה צודק, מרגע זה לא תכתוב כאן.

ar1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מחירים בארץ

המחיר המקסימלי שיבואן הגון היה גובה הוא מחיר חו"ל + מע"מ, אבל המחיר בארץ הוא מחיר ארה"ב שהוא 1660 ₪ (אפילו לא מחיר יפן שהיא ארץ הייצור) + 1190 ₪ שהם 68%. בהחלט מחיר מוגזם לכל הדעות.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
המחיר המקסימלי שיבואן הגון היה גובה הוא מחיר חו"ל + מע"מ, אבל המחיר בארץ הוא מחיר ארה"ב שהוא 1660 ₪ (אפילו לא מחיר יפן שהיא ארץ הייצור) + 1190 ₪ שהם 68%. בהחלט מחיר מוגזם לכל הדעות.

ומה עם משלוח?
ביטוח?
חלקי חילוף?

תמיכה?
אחזקת חדר תצוגה?
וכו..
אהה וגם טיפה רווח שיהיה אפשר לקנות לחם אחיד ומרגרינה ולחפש בפח עגבניה לעשות סנדוויץ'.

mati

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אורי_ו - טיעון לא רלוונטי

ומה עם משלוח?
ביטוח?
חלקי חילוף?

תמיכה?
אחזקת חדר תצוגה?
וכו..
אהה וגם טיפה רווח שיהיה אפשר לקנות לחם אחיד ומרגרינה ולחפש בפח עגבניה לעשות סנדוויץ'.

מבלי להיכנס לסיפור הספציפי...
וליבואן בחו"ל אין חלקי חילוף, תמיכה, ולחם ומרגרינה?
ההבדל היחידי - אם בכלל -צריך להיות בעלויות שילוח ומיסוי! ויש יבואנים בארץ שמוכרים אפילו נמוך ממחיר חו"ל.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
mati, זו עדיין זכותו - אם זה נראה לך יקר, אל תקנה ממנו.

אני לא מכיר את ארמה או את רועי אישית, אין לי שום אינטרסים, אבל לי זה נראה כמו מסע "נקמה" של רועי, רק ממה שראיתי פה...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מאטי אתה ניסית פעם לייבא?
כי אני כן.
כמה פעמים. וזה סיפור מההפטרה.
אתה מבין משהו בעסקים גלובליים? בנתח שוק אפשרי? בדברים כאלו?

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
אז ככה
אני רואה שזה לא ניגמר , אבל רק למען ההבנה הכללית , ככה זה עובד:

למחיר חו"ל מוסיפים כ 60$ דמי מישלוח + 460$ מפצל = 520$ .
לזה כאשר מגיעים לדואר ויש חשבונית ע"ס 520$ משלמים מע"מ של 15% ואז הגענו ל 601$ .
601$ זה כמעט 2,200 שח .

אז למה בארץ זה יותר יקר? מאחר וההובלה מיפן מאד יקרה , מאחר וכיבואן המביא כמות מסחרית,
יש לשלם מע"מ, עמילות מכס לכל משלוח +אחסנת ממן + אגרת מחשב וכו שמגיעים ל מאות שקלים,ובסוף לתת ללקוח תעודת אחריות לשנה.

תעודת אחריות מתומכרת עיי היבואן מכוון שבמחיר היצרן ליבואן האחריות על המוצר מוטלת על היבואן!
ולכן מאחר ועל היבואן מוטלת האחריות עליו להוסיף מראש סך X למחיר המוצר.

כמו כן יבואן ארצי אננו יכול לרכוש פריט אחד אלא כמות שעולה לא מעט כסף ששוכב בצורת מלאי , וזו השקעה!

לעסק יש גם הוצאות כגון : אתר ואחזקתו, רכב, רואה חשבון ,טלפון וכו.. וכל זה מתומכר בחשבון הסופי.

וחוץ מזה , כאשר מישהוא מעוניין לרכוש באמת! הוא יוצר קשר, מדברים , פה ושם הנחה, ומגיעים לעמק השווה!
זה נדיר מאד ( אצלי לפחות ) שלא הסתדרתי עם לקוח רציני זה או אחר .

בכל מקרה , הנושא ניטחן ו כבר עבר את הטעם הטוב ולדעתי הגיע למיצוי.

שבת שלום

נערך לאחרונה ב:

ALMA

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
האם על מוצר כזה משלמים גם מס קניה
או רק מע"מ?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
עלמה הדין ליבוא לשם מסחר שונה מההגדרות שאתה מכיר ליבוא אישי.
תכנס לאתר המכס ותתחיל לקרוא הכל יש שם כמה עשרות דפים.

הבעיה פה שאנשים מקבילים את המושגים שלהם של יבוא עצמי ליבוא מסחרי
אלו שני דברים שונים בעליל.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
הדיון לא רלוונטי לכלום. מצד אחד, יבואן רוכש את המוצר מהיצרן במחיר נמוך בהרבה מהמחיר לצרכן בארה"ב וכל השוואות המחירים הנ"ל והמיסוי עליהם פגום. מנגד, מכיוון שהמחיר באתר של ארמה מפורסם ומכיוון שהאיש נגיש אפשר לדבר אתו ולנסות לסגור עניין. טוב? טוב. לא טוב? לאתר בחו"ל. מר ארמה מחזיק עסק, והתמחור שלו אמור להיות לפי שיקול דעתו הענייני והעסקי. אם התוצאה הסופית אינה מוצאת חן בעיני מישהו - כל העולם פתוח בפניו.
התייחסות אישית לתמחור ולמתמחר פשוט לא שייכת לנושא.

mati

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אורי, שוב טיעונים לא רלוונטים

מאטי אתה ניסית פעם לייבא?
כי אני כן.
כמה פעמים. וזה סיפור מההפטרה.
אתה מבין משהו בעסקים גלובליים? בנתח שוק אפשרי? בדברים כאלו?

א. אני לא נכנס לאנשים לכיס
ב. במידה ואנשים רוצים לערוך עמי את החשבון, הייתי רוצה שהוא יהיה מדויק.
ג. לא כל אחד חייב להפוך ליבואן - אם זה קשה לו.

זכותו של אמיר לתמחר כרצונו, ויתכן שהוא אפילו הגון, לאור מה ששמעתי על מוצרים אחרים (כדוגמת יוניסון או אופרה)
אני לא מקבל את הכנסת העלויות הנלוות כתקורות ל MRSP.
עלויות נלוות יש לכל יבואן, והן מצטרפות לעלויות האמיתיות שלו! אותי כצרכן זה לא מעניין!

תסתכל על מוצרים של שמי משיח או אייל פור, והשווה את תמחורם לעומת חו"ל - למרות המיסים בארץ. מה שאני מנסה לומר הוא, שליבואן יש לפעמים השפעה על המחיר בו המוצרים נמכרים לו. השפעה זו מגולגלת ללקוח ומתבטאת במחיר נמוך יותר. אני בטוח שגם אמיר מצדד בזה.

לסיכום אני לא תומך במה שרוי עשה, אבל עניינית לא מעניין אותי כמה זה עולה ליבואן...

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור