בוא נודה על האמת: סאונד משובח והשתלבות אסתטית בסלון מתקשים קצת לעבוד יחד בסלון ישראלי טיפוסי.בלי לפגוע לך בפרנסה, אבל וואלה, המפלצות האלה כבר לא עושות לי את זה…
לא עדיף מינימליזם? שני מכשירים על המדף וזהו…?
בימינו אפשר למצוא אחלה מכשירים בשמינית הגודל שלא מתחממים לטמפ׳ הזויות (class A/B) ושמשתלבים ויזואלית יפה בסלון
לא מסכיםובעצם, ההתנגשות בין סאונד משובח למראה אסתטי מתחילה לפני המערכת. היא מתחילה באקוסטיקה טובה בסלון, וזה בכלל כמעט בלתי אפשרי בסלון ביתי. כך שהרעיון של שני מכשירים בלתי נראים וזוג רמקולים צמודים לקיר הוא הבל פרסומי בלבד שאין לו הרבה קשר למה שלשמו התכנסנו כאן: סאונד משובח.
יופי לך, תיהנה, אבל אל תמהר להסיק על הכלל מהמקרה הספציפי שלך. לרוב זה לא המצב. יש מעט מאוד אודיופילים בארץ (וכנראה גם בעולם) שיש להם חלל האזנה מטופל היטב מבחינה אקוסטית, וכזה שהוא מספיק מרווח כדי לאפשר מרחק בריא של הרמקולים מהקירות.לא מסכים
אני לקראת סיום שיפוץ
שיפרתי את האקוסטיקה בצורה מדהימה והאשה מרוצה יותר ממני מאיך זה נראה
למעשה היא עיצבה
אעלה פוסט עם תמונות בקרוב
אז זהו שזה לא מדעים מדוייקיםיופי לך, תיהנה, אבל אל תמהר להסיק על הכלל מהמקרה הספציפי שלך. לרוב זה לא המצב. יש מעט מאוד אודיופילים בארץ (וכנראה גם בעולם) שיש להם חלל האזנה מטופל היטב מבחינה אקוסטית, וכזה שהוא מספיק מרווח כדי לאפשר מרחק בריא של הרמקולים מהקירות.
זו פשוט עובדה יבשה שאני נתקל בה כמעט אצל כל חבר ו/או לקוח.
ודרך אגב, מי שחושב ש-RC יכול לפתור לו את המצב - שוגה באשליות.
גם עם 60-70 ס״מ אפשר להגיע לתוצאה טובה מאוד (עם בס ריפלקס קדמי), אבל מסכים איתך שהייאנד אמיתי מתגלה כשהרמקולים רחוקים מקירות אחוריים וצדדיים מטר-שניים וגם כשהספה רחוקה מהקיר האחורי וכשאין שום חפץ בין הרמקולים (מזנון, טלוויזיה, סטנד) גם לא מאחורי הקו שמחבר בין הרמקולים. בבתים פרטיים (או בדירות ענקיות) עם ליבינג רום גדול בהחלט אפשרי להעמיד כך את המערכתבוא נודה על האמת: סאונד משובח והשתלבות אסתטית בסלון מתקשים קצת לעבוד יחד בסלון ישראלי טיפוסי.
וזה מתחיל בכלל מהרמקולים, לא מהאלקטרוניקה.
כמה שותפות לחיים מוכנות לרמקולים שיעמדו לפחות מטר מהקיר האחורי והצדי - מה שאלמנטרי כמעט לכל זוג רמקולים?
מי שכבר מסכימה לזה, תסכים מן הסתם לבהמה או שתיים מאחוריהם...
אישה מרוצה והרשתה טיפול באקוסטיקה - הרווחתה כפלייםלא מסכים
אני לקראת סיום שיפוץ
שיפרתי את האקוסטיקה בצורה מדהימה והאשה מרוצה יותר ממני מאיך זה נראה
למעשה היא עיצבה
אעלה פוסט עם תמונות בקרוב
נשארו כמה השלמותאישה מרוצה והרשתה טיפול באקוסטיקה - הרווחתה כפליים
מת לראות מה עשיתה - אני אולי אלמד מה שהוא ולך תידע...
קיצר - אפשר תמונות בבקשה?
בהצלחה עופר!
למרות שלא הייתי חוזר לשם אחרי שהיו לי שני מונובלוקים של 180 ק"ג בסלון...
מעניין כמה היו עולים אם היו מיוצרים היום.