דאגוסטינו זה לא אותה רמה בכלל...בדיוק צפיתי בקליף מתערוכת ה- Munich Hi-End, שם הוצג המגבר. אתה צודק - זה כנראה (אחד) מהמגברים הטובים בעולם. (למעט, אולי , אלו של Dan D'agostino...
ממש לא מתקרב לגריפון
דאגוסטינו זה לא אותה רמה בכלל...בדיוק צפיתי בקליף מתערוכת ה- Munich Hi-End, שם הוצג המגבר. אתה צודק - זה כנראה (אחד) מהמגברים הטובים בעולם. (למעט, אולי , אלו של Dan D'agostino...
דאגוסטינו זה לא אותה רמה בכלל
ממש לא מתקרב לגריפון
אבל חבר'ה... זאת לא עונת האבוקדו....שלא לדבר על אננס או אפרסקים
במקום כלשהו על הגלובוס זו עונת האבקדו, ואחר שיארז בקפידה וישלח בטיסה לאירופה, מחירו בסופרמרקט יהיה זול מאבוקדו שגודל ונמכר בארץ במחיר מופקע (בעונה או שלא בעונה).אבל חבר'ה... זאת לא עונת האבוקדו....
(בניגוד לאננס?)
למי המגבר הזה חסר?לראשונה הגיע לארץ מגבר הקלאס A הטרנזיסטורי הטוב בעולם, לפי כל הדעות , Gryphon Mephisto
יחד עם קדם מגבר תואם Pandora, כולל מעמד מיוחד וסט כבילה VANTA של גריפון.
ההגברה כולה בנויה דואל-מונו מלא עם הזנות מתח כפולות. המגבר ממש ענק, שוקל מעל 100 ק"ג.
הסט כולו עדיין בהקמה ולא מוצב במיקומו הסופי.
אפשר להנות מהתמונות.
צפה בקובץ המצורף 59429צפה בקובץ המצורף 59430צפה בקובץ המצורף 59431צפה בקובץ המצורף 59432
לי!!למי המגבר הזה חסר?
גם לי. יש מחיר מיוחד לרכישת זוג?לי!!
רוצים לעשות שלישיה ?גם לי. יש מחיר מיוחד לרכישת זוג?
יאללה.רוצים לעשות שלישיה ?
שמא יואיל נא אדוני להסביר על סמך מה כתב את שכתב..דאגוסטינו זה לא אותה רמה בכלל
ממש לא מתקרב לגריפון
המגבר הזה הוזמן עבורך?לי!!
סחתייןלי!!
לאומת הגברה - אננס לא ניתן לרכוש בלי לקחת משכנתאשלא לדבר על אננס או אפרסקים
היה מת (וגם אני)המגבר הזה הוזמן עבורך?
?תמיד מפתיע . כל הכבוד עופר
בדיוק. הייתי מת.היה מת (וגם אני)
מתנוש, תמיד ניתן לתרום כליה (יש לך 2)...לפי הקישור מ 2009 הרווח כ 20K USD, במונחי 2022, כנראה ישאר לך גם סכום נכבד עבור אינטקרונקטים, כבל חשמל וכו....בדיוק. הייתי מת.
אני בינתיים זומם על ה- MPD8.
בלי לפגוע לך בפרנסה, אבל וואלה, המפלצות האלה כבר לא עושות לי את זה…
לא עדיף מינימליזם? שני מכשירים על המדף וזהו…?
בימינו אפשר למצוא אחלה מכשירים בשמינית הגודל שלא מתחממים לטמפ׳ הזויות (class A/B) ושמשתלבים ויזואלית יפה בסלון