תשאל אנשים מה הם שומעים בסרטוןלא הבנתי את הסרטון .!
ולגבי שומעים כבלים ופיוזים או לא כמה מילים :
אני הייתי ב2 העולמות . בתחילה היתי תכנוקרט שהתחכם
עם כל מני נתונים מדעיים דוגמת אפס ואחד זה רק אפס ואחד ומה יכול לשנות כבל של מטר עם עד השקע החוטים בררה.......אבל גם היתה לי אז מערכת שלא מסוגלת לשקף ולא ממש ניסיתי מוצרי קצה .
כן הרגשתי שהחלפת מגבר שרת בנגן סידי משפרת אבל עדיין היה לי מקינטוש בן 40 שמן וסתום ורמקול לא משהו אבל לאט לאט השתפשפתי השתפרתי בציוד והיום במערכת שיש לי כל שינוי קטן שומעים לטוב ולרע.
פשוט ההמלצה לחדשים בלי להעליב ובלי ויכוחים תנסו ללמוד ממי שכבר עבר דרך ותחסכו המון ביזבוז .
זהו שיש שיגידו שהוא אומר יאניטבולה ראסה אני לא הבנתי כלום מהסרטון חוץ מזה שהוא קורה ללורל כמה פעמים
זהו שיש שיגידו שהוא אומר יאני
תבדוק
לאהקשבתי שוב שמעתי רק לורל
מה זה אומר? חרש ?
לא
גם אני שומע לורל
אבל הילדים שלי אמרו שהם שומעים יאני
בסרטון ההסבר שצורף כאן בהמשך השרשור הוא אומר שאם לא שאלו האם אתה שומע לורל או יאני היו כאלו ששמעו משהו אחרבעניין הויכוחים, הסרטון אכן ממחיש למה אחד אוהב רמקולים מקרטון, השני קרמיקה והשלישי אלומיניום.....אבל הסרטון ממש לא מסביר מדוע אחד טוען שהוא שומע כבלים/USB/פיוזים וכו' והשני לא.
לדעתי אין כאן בפורום שום ויכוח על "טעם וריח" ותמיד נאמרת כאן המימרה ש"איש כאוזניו יעשה" ......לעומת זאת שומע או לא הוא נושא טעון בהחלט.
לא הבנתי את הסרטון .!
ולגבי שומעים כבלים ופיוזים או לא כמה מילים :
אני הייתי ב2 העולמות . בתחילה היתי תכנוקרט שהתחכם
עם כל מני נתונים מדעיים דוגמת אפס ואחד זה רק אפס ואחד ומה יכול לשנות כבל של מטר עם עד השקע החוטים בררה.......אבל גם היתה לי אז מערכת שלא מסוגלת לשקף ולא ממש ניסיתי מוצרי קצה .
כן הרגשתי שהחלפת מגבר שרת בנגן סידי משפרת אבל עדיין היה לי מקינטוש בן 40 שמן וסתום ורמקול לא משהו אבל לאט לאט השתפשפתי השתפרתי בציוד והיום במערכת שיש לי כל שינוי קטן שומעים לטוב ולרע.
פשוט ההמלצה לחדשים בלי להעליב ובלי ויכוחים תנסו ללמוד ממי שכבר עבר דרך ותחסכו המון ביזבוז .
זהו בדיוקאני שומע משהו באמצע - YE-A-RI .
יותר מכל המבחן הזה ממחיש את ההשפעה שיש להטיות על התפיסה הפסיכואקוסטית של הצליל בתודעה.
אם לא היינו יודעים מראש מה 2 האופציות כנראה שהיינו שומעים משהו אחר.
אם יש משהו שאני לא אוהב זה מבחנים עברים למישהו...זהו בדיוק
יצא לי כמה פעמים לעשות לאחרים מבחנים עיוורים שנכשלו בהם אבל היו מוכנים להשבע לי שכאשר הם רואים את הכבל הם שומעים את ההבדל
יש דיון ארוך בשאלה למה לפעמים מבחן עיוור לא עובד
מי שלא שומע הבדלים בין כבלים איכותיים לפשוטים יש לו מערכת סתומה! לא נעים לשמוע אבל זאת האמת היחידה!