לנסות להוציא סאונד אולטימטיבי ממחשב נייד זה כמו להוציא סאונד אולטימטיבי מרסיבר וזוג של וורדפייל דיאמונד.שלום חברים,
היתיי מעוניין לגעת האם יש מדרך בנושא או האם מישהו יכל לחלוק מידע הכיצד להוציא סאונד אולטימטיבי ממחשב נייד עם וינדאוס 7 64 ביט. סטאפ אוזניו הכולל: מגבר, דאק ובקרוב הייפייס.
תודה לעונים
דופו
צריך להתקין פלאגין של WASAPI.תודה, האם התקנת FOOBAR לכשעצמה מספיקה או שיש להגדיר בתוכה דברים נוספים?
תודה על התגובות מנחם ואורי, תגובות קיצוניות עלולות להרחיק חובבי אודיו ששוקלים כניסה לתחום זה ולטעמי תגובתכם מעבר לסיוע באופן אישי חשובה באופן כללי. אז כן הכיוון הוא להוסיף את ה M2TECH. בעניין ה- WASAPI הוספתי התקן זה ל FOOBAR2000, ובהאזנה קצרצרה נראה שהסאונד הפך להיות קצת מוגדר יותר אבל עם זאת פחות אוורירי, אשחק עם זה עוד קצת. מנחם, בתגובה שלך אתה עוסק יותר ברכיבים שמשמשים אותך, האם מעבר לרכיבים ביצעת קינפוג כלשהו, שינת הגדרות כלשהן במחשב?, הייתי רוצה להגיע למצב שהמחשב מכוייל מה שיותר טוב לצרכי אודיו (ואולי לא צריך לשנות ולקנפג ואני סתם מקשקש, אז תקנו אותי בבקשה)
חברים,
גם אני מאד נהניתי עם מחשב דסקטופ רגיל עד לפני שנה. לא היה בו כלום מלבד תוכנת ניגון עם תמיכה ב WASAPI.
ואז החלפתי מחשב והסאונד השתדרג פלאים.
בשנות ה- 70 מאד נהנו ממערכות סטראו, גם לפני שהבינו את הצורך בספייקים לרמקולים ובכבלים טובים יותר. אז מה?
זמנים משתנים והטכנולוגיה מתקדמת. או אם לא טכנולוגיה, אז השוק.
אורי, לפני 3 שנים השוק הזה היה במקום אחר לגמרי מבחינת היצע הרכיבים, גם דאקים וגם מחשבים. השוואה ללפני 3 שנים כמוהה להשוות טרנספורט אופטי משנת 83 לאחד משנת 2003.
מנחם, אני שמח בשמחתך שאתה נהנה. גם אני נהנה מסט-אפ אוזניות לא רע בכלל ומחשב לפטופ קצת יותר חדש משלך (מה של אומר שום דבר על איכות הסאונד הבוקע ממנו) אבל זה לא אומר שאי אפשר לשפר אותו מאד.
אורי, הזלזול שלך מתחיל לעלות לי על העצבים. לי אין שום ידע, מוקדם או מאוחר. אני לא מבסס את ההנחות שלי על סמך לימודי הנדסת מחשבים אלא על סמך מה שאני שומע בבית. לעומת זאת, שתי העובדות - האחת שאתה עובד ב- SANDISK ומבין בחומרה של דיסקים והשניה היא נסיעה או שתיים למינכן - לא הופכות אותך ליותר מבין מכל אחד אחר אוטומטית פה בנוגע לאודיו, וגם לא באודיו ממוחשב. אם כל הודעה שלך אלי תהיה בטון מזלזל כזה, אני אפסיק לענות לך.מעניין אותי לדעת מהיכן אתה מגיע למסקנות שלך.
האם רק ע"י ניסוי ותהיה הוא האם בעזרת ידע מוקדם שעליו אתה מבסס את ההנחות האלו?
מתן, על ראש הגנב בוער הכובע.
לא זלזלתי, אלא שאלתי שאלה לגיטימית ביותר.
והיא, על מה אתה מבסס את ההנחות שלך .
אני מציע לך להרגע ולהתחיל לחשוב 2 דק' לפני שאתה רושם הודעות לגופו של אדם.
בנתיים המזלזל הוא אתה. אז נכון , אני לא טחון כמו חצי מהפורום, מצד שני המערכת שלי כמה שהיא פשוטה נשמעת נפלא.
כמו כן עד שאתה נולדת בכלל לעולם הסאונד אני כבר מזמן הייתי עמוק בפנים. אז ממליץ לך קודם לבדוק קצת עובדות .
ואגב, אני לא מהנדס מחשבים כי אם מהנדס אלק' עם התמחות בתקשורת מחשבים ומתעסק ב SW ו HW של SSDים.
זהו.
אבי לאבי, הנה מפרט המחשב כמו שחשבתם משמש להאזנה למוסיקה בין השאר, שימושים כמו גלישה בראינטרנט וכתיבה גם כן לוקחים חלק.
.
מנחם, אכן כן, נטרול האנטי וירוס משפר את ההאזנה באופן מיידי. אשחק עם ההגדרות הנוספות שהצעת, נטרול האינטרנט פחות בא בחשבון כי בזמן הגלישה אני אוהב להנות ממוסיקה אך אם ארצה לבצע האזנה קריטית אעשה זאת, וכמו תמיד, תודה על המענה המקצועי שאתה מספק, תודה גם לאורי ומתנוש, אינני מסכם רק מודה לכם ועובר לשאלה הבאה, אם תרצו להוסיף עוד מהניסיון שלכם, לגבי הדברים שנדונו אשמח מאוד להמשיך ולהעזר בכם.
כעת עליי לבחור כבל קואקסיאלי, ישנו הכבל הבא שיש באפשרותי לרכוש אותו, האם מישהו מכיר?
Harmonic Technology 1m RCA coaxial Cable
http://www.doublehelixcables.com/store/
.
.
שם הכבל הוא: DHC BNC-TRRS OCC Silver 75ohm coax cable with high quality furutech BNC plug
עשוב תודה לעונים.
1. לא טענתי שאתה מהנדס מחשבים. השכלתך לא מעניינת אותי ואינה רלוונטית לשיחות פה.
2. אם "ניסוי ותהיה" לא נכנסת אצלך לקטגוריה של אמרה מזלזלת, אז משהו בהבעיה בכתב שלך לוקה בחסר.
3. אני בשמחתך על המערכת שלך. אין לה שום קשר לדיון פה, וגם לא למערכת שלי.
4. למי יש איבר יותר גדול אני משאיר לך לבדוק עם חברים שלך מסביב למסך טלויזיה עם אתר הפורנו החביב עליכם. אני לא משווה פה גודל איבר ולא שנות ניסיון כי גם הן לא רלוונטיות.
מה שרלוונטי הוא ניסיון האזנתי. ולמרות שלך ולמנחם נראה לא חשוב להשקיע בספקי מחשב ורכיבים בלי מאווררים, לי נראה שזה כן חשוב. ואני לא היחיד.