הוצאת סאונד אופטימלי ממקור שהוא מחשב נייד

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
שלום חברים,

היתיי מעוניין לגעת האם יש מדרך בנושא או האם מישהו יכל לחלוק מידע הכיצד להוציא סאונד אולטימטיבי ממחשב נייד עם וינדאוס 7 64 ביט. סטאפ אוזניו הכולל: מגבר, דאק ובקרוב הייפייס.

תודה לעונים

דופו

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שלום חברים,

היתיי מעוניין לגעת האם יש מדרך בנושא או האם מישהו יכל לחלוק מידע הכיצד להוציא סאונד אולטימטיבי ממחשב נייד עם וינדאוס 7 64 ביט. סטאפ אוזניו הכולל: מגבר, דאק ובקרוב הייפייס.

תודה לעונים

דופו
לנסות להוציא סאונד אולטימטיבי ממחשב נייד זה כמו להוציא סאונד אולטימטיבי מרסיבר וזוג של וורדפייל דיאמונד.

מחשב נייד הוא לא טרנספורט אופטימלי לקבצים מהרבה סיבות, שתי העיקריות שביניהן הן נושא ספק הכוח המלוכלך, וככל הנראה שימוש במחשב לדברים אחרים.

כדי לשפר נגינה ממחשב נייד עם Windows 7, לכל הפחות התקן תוכנות שתומכות בניגון ב- WASAPI כמו FOOBAR או JRIVER. אני ממליץ על התוכנה של אלוני מהפורום השכן, אגב.
מעבר לזה אין הרבה שאתה יכול לעשות.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
תודה, האם התקנת FOOBAR לכשעצמה מספיקה או שיש להגדיר בתוכה דברים נוספים?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תודה, האם התקנת FOOBAR לכשעצמה מספיקה או שיש להגדיר בתוכה דברים נוספים?
צריך להתקין פלאגין של WASAPI.
http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_wasapi

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
dupo,

קראתי את הפוסט שלך וגם את התגובות. ממש "בא" לכתוב פה תשובה כל כך משתלחת - מהסוג שתגרום לליאור קורן לחשוב,וברצינות, להרחיק אותי מהאתר לתקופת צינון :(

ואחרי שנרגעתי מלהביע את תחושת הקבס שלי...- הינה התשובה שלי:

נתחיל מהסוף: אפשר להריץ חלונות 7 64 ביט על מחשב נייד ולהינות מהתוצאה ואפילו באיכות טובה או למעלה מזה.

לפני כמה חודשים הייתה פגישה עם תדי פרדו בכפר המכביה. המקור,בחלק לא קטן מההרצאה,היה מחשבו הנייד של טדי. סתם מחשב נייד שאפילו נתקע והיה צריך לאתחל אותו ממש בתחילת ההרצאה - וראה זה פלא: אף אחד לא חשב שהסאונד שם היה גרוע,לא טוב בלתי אפשרי לא ראוי וכו וגו וכו וגו'.

ברגע זה ממש (ותאלץ To take my word for that) אני שומע מוזיקה מענגת (בתוכן ובאיכות) ממחשב LG שנקנה לפני 7 שנים מריץ חלונות 7 64 ביט מחובר לאינטרנט (כן ממש כרגע) מריץ ברקע אנטי וירוס ואם אשכח יעברו כמה דקות והסאונד יפסיק לבקוע ממנו כי המחשב יכנס לתרדמת...

פשוט: תרכוש או תשתמש במה צריך על מנת לחבר למחשב כדי שינגן מוזיקה,דרך אוזניות או ישירות למגבר,ותפעיל. תיתקל,לבד,בבעיות לא מאתגרות במיוחד שחלונות 7 תציב לפניך,כמו למשל הכניסה למצב תרדמת שסוגרת את ה USB או אנטי וירוס ואתרי אינטרנט שמוצצים את לשדה של המערכת וגורמים לאודיו לקרטע - ולבדך (עם קצת עזרה מהרב גוגל) תוכל להתגבר גם אלה ולהינות.

Go get it.

HIH

מנחם.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
..חזרתי.

כדי שלא יחשדו שהמצאתי משהו: מדובר במחשב LG R405 שיוצר ב 2008 ונקנה באותה השנה. מעבד שתי ליבות בקצב 1.8 מגה הרץ ושני גיגה זיכרון. על המחשב מותקנות 3 מערכות הפעלה: חלונות XP מצונזרת (הוסרו ממנה כל השרותים שאינם נדרשים לטובת אודיו) חלונות 7 64 ביט (לא התקנה מקורית אבל ברישיון) ולינוקס. אל יציאת ה USB מחובר כרטיס קול סקרלט של פוקוסרייט הבריטית שעבר עדכון קושחה על ידי היצרן לטובת הקונפיגורציה שאני משתמש בה. כרטיס הקול סוכם את שני ערוצי הסטריאו מה USB ומעביר אותם לקדם מגבר בטיפולוגיית מנורות שאליו מחובר מגבר אוזניות בטיפולוגיית טרנזיסטורים. לזה מחוברות,כרגע,אוזניות של Shure דגם SRH840 שאני לא בטוח שסקרתי אותן פה אבל מדובר באחד האקסמפלרים היותר מענגים שבאוסף שלי.
מאחר והדיסק הקשיח די עמוס אוסף האודיו שלי יושב על התקן חיצוני (דיסק קשיח חיצוני) שמחובר לאומלל,גם הוא,באחד מכניסות ה USB...

בגלל שאני מלהג עצמי פה המחשב מחובר לאינטרנט וגם האנטי וירוס פעיל אבל בשני אלה אין צורך - אלה טרבלמייקרים אמתיים :(

מנחם.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מנחם, אני אוסיף עלייך.

לפני 3 שנים במינכן, M2TECH , נגיד , לא חברה שאפשר לזלזל בה, הציגה את המכשיר הכי מתקדם שלה, עם רחמא ליצלן, ווינדוס XP על מחשב נייד של AMD בן מיליארד בערך...
היה פנטסטי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חברים,
גם אני מאד נהניתי עם מחשב דסקטופ רגיל עד לפני שנה. לא היה בו כלום מלבד תוכנת ניגון עם תמיכה ב WASAPI.
ואז החלפתי מחשב והסאונד השתדרג פלאים.

בשנות ה- 70 מאד נהנו ממערכות סטראו, גם לפני שהבינו את הצורך בספייקים לרמקולים ובכבלים טובים יותר. אז מה?

זמנים משתנים והטכנולוגיה מתקדמת. או אם לא טכנולוגיה, אז השוק.

אורי, לפני 3 שנים השוק הזה היה במקום אחר לגמרי מבחינת היצע הרכיבים, גם דאקים וגם מחשבים. השוואה ללפני 3 שנים כמוהה להשוות טרנספורט אופטי משנת 83 לאחד משנת 2003.

מנחם, אני שמח בשמחתך שאתה נהנה. גם אני נהנה מסט-אפ אוזניות לא רע בכלל ומחשב לפטופ קצת יותר חדש משלך (מה של אומר שום דבר על איכות הסאונד הבוקע ממנו) אבל זה לא אומר שאי אפשר לשפר אותו מאד.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
תודה על התגובות מנחם ואורי, תגובות קיצוניות עלולות להרחיק חובבי אודיו ששוקלים כניסה לתחום זה ולטעמי תגובתכם מעבר לסיוע באופן אישי חשובה באופן כללי. אז כן הכיוון הוא להוסיף את ה M2TECH. בעניין ה- WASAPI הוספתי התקן זה ל FOOBAR2000, ובהאזנה קצרצרה נראה שהסאונד הפך להיות קצת מוגדר יותר אבל עם זאת פחות אוורירי, אשחק עם זה עוד קצת. מנחם, בתגובה שלך אתה עוסק יותר ברכיבים שמשמשים אותך, האם מעבר לרכיבים ביצעת קינפוג כלשהו, שינת הגדרות כלשהן במחשב?, הייתי רוצה להגיע למצב שהמחשב מכוייל מה שיותר טוב לצרכי אודיו (ואולי לא צריך לשנות ולקנפג ואני סתם מקשקש, אז תקנו אותי בבקשה)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תודה על התגובות מנחם ואורי, תגובות קיצוניות עלולות להרחיק חובבי אודיו ששוקלים כניסה לתחום זה ולטעמי תגובתכם מעבר לסיוע באופן אישי חשובה באופן כללי. אז כן הכיוון הוא להוסיף את ה M2TECH. בעניין ה- WASAPI הוספתי התקן זה ל FOOBAR2000, ובהאזנה קצרצרה נראה שהסאונד הפך להיות קצת מוגדר יותר אבל עם זאת פחות אוורירי, אשחק עם זה עוד קצת. מנחם, בתגובה שלך אתה עוסק יותר ברכיבים שמשמשים אותך, האם מעבר לרכיבים ביצעת קינפוג כלשהו, שינת הגדרות כלשהן במחשב?, הייתי רוצה להגיע למצב שהמחשב מכוייל מה שיותר טוב לצרכי אודיו (ואולי לא צריך לשנות ולקנפג ואני סתם מקשקש, אז תקנו אותי בבקשה)

תוריד כמה שיותר פרוססים ותוכניות שרצות במקביל. בסט-אפים מסויימים זה עושה הבדל.
כשאני פירמטתי את מחשב האודיו להתקנה נקיה של אותה מע' הפעלה (8.1) היה שיפור קטן אך מוחשי בסאונד, ככל הנראה בגלל שלא היו תוכניות נוספות ברקע.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
מה מפרט המחשב? האם יש בו עוד שימושים מעבר לניגון אודיו?

הייתי בהדגמה בכפר המכביה. אני יודע להעיד על עצמי שלא הייתי מנחש שמדובר במחשב נייד פשוט אלמלא היו אומרים זאת לפני

לי יש מחשב דסקטופ אחד ואני משתמש בו להכל. אינטרנט, סרטים, עריכה, משחקים וגם לניגון אודיו
מעבד I5 לוח H77 זכרון 8GB מחובר ב HDMI לרסיבר
*בחיבור אנלוגי לכרטיס קול המובנה רצפת הרעש עולה וזה מורגש, אך חברינו dupo מדבר על היפייס כך שזה לא רלוונטי אליו
*אני לא אודיופיל מדופלם אז יש מצב שאני לא מבחין בדברים שאחרים כן

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
DUPO

אני מניח שהמחשב הנייד משמש לעוד דברים חוץ מאודיו,אם כך: כשאתה רוצה להאזין נתק אותו מהאינטרנט (תיכף אתייחס),עצור את האנטי וירוס ובטל את מצב התנומה האוטומטי של חלונות 7 - השאר את שומר המסך,גם זה לא חיוני ביותר.

לגבי האינטרנט: בחלק מהמחשבים הניידים (למשל בדגמים אחדים של דל) יש אפשרות לסגור (בחומרה לא בתוכנה) את הכרטיס האלחוטי. אם אין לך אפשרות כזו - פשוט אל תתחבר לאינטרנט.

במחשב הנייד שלי,זה המדובר,הסרתי את הדרייברים של השן הכחולה - אין לי בהם צורך. אם יש לך צורך בהם ישנה פיסת תוכנה,שכבר מותקנת אצלך,לכבוי השן הכחולה.

לגבי התגובה של מתן (תגובה #8):

מדובר במחשב נייד והנחת העבודה הסבירה היא שמאחר והוא כזה (נייד) הוא עשוי לשמש לעוד דברים - למשל לעבודה ולכן להתעסק עם עצירת שרותים לא ממש בריא.

DUPO לגבי תגובה #9 שלך: כמו בפיסקה הקודמת הנחת העבודה שלי שמדובר במחשב שמשמש גם לדברים אחרים. לצערי בחלונות 7 מיקרוסופט הסירו את האפשרות לעשות פרופילי משתמשים ולכלול בהם פרופיל שימוש בחומרה. זה היה בחלונות XP. לא טרחתי לחפש אבל יתכן ויש כלי כזה באתר של מיקרוסופט,תנסה לחפש. אם יש (לא חיפשתי) אפשר ליצור משתמש ופרופיל משתמש שבו תסיר את כל מה שלא נדרש כדי לשמוע אודיו.

ברמה העקרונית ושוב בהנחת העבודה שמשתמשים במחשב הזה לעוד דברים מעבר למה שאמרתי קודם לא צריך לעשות עוד. כן צריך לשחק עם הגדרות תוכנה (כולל ASIO ו/או WASAPI ) כדי להגיע לאודיו מיטבי. אני לא משתמש בפובר אלא בקלמנטינה (שגם נסקרה פה בעבר) ועם ההתקנה התוכנה מכיילת את עצמה. כן שיחקתי עם כמה הגדרות אבל זו ממש לא חובה.

HIH

מנחם.

נ.ב

לגבי M2TECH: אם וכאשר תרכוש אותו שם לב להוראות ההתקנה שלו. בד"כ התקני USB דורשים התקנה כשההתקן איננו מחובר ותוכנת ההתקנה מבקשת ממך (בד"כ בסוף ההתקנה) לחבר את ההתקן ולהמשיך בהתקנה. אל תזלזל בבקשה ו/או בהוראה הזו אני עשיתי את זה והצטערתי מאוד...

מנחם.

עוד נ.ב:

ושוב בהנחת עבודה שהנייד הזה עושה עוד עבודה חוץ מלהשמיע אודיו: אם מותקנת עליו חבילת אופיס - ואתה מתכוון לשמוע מוזיקה אל תפעיל את אופיס. הסיבה לזה "פשוטה": לפי מיקרוסופט חלונות נועדה על מנת להריץ את אופיס (לא להיפך) אבל: לאופיס יש רעב עצום לזיכרון ומחלה כואבת של שיחרור הזיכרון. אני יודע שבגרסאות אחרונות של אופיס המחלה הזו תוקנה במקצת אבל To be on the safe side אל תריץ אופיס או אתחל את המחשב לפני האזנה.

מנחם.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
חברים,
גם אני מאד נהניתי עם מחשב דסקטופ רגיל עד לפני שנה. לא היה בו כלום מלבד תוכנת ניגון עם תמיכה ב WASAPI.
ואז החלפתי מחשב והסאונד השתדרג פלאים.

בשנות ה- 70 מאד נהנו ממערכות סטראו, גם לפני שהבינו את הצורך בספייקים לרמקולים ובכבלים טובים יותר. אז מה?

זמנים משתנים והטכנולוגיה מתקדמת. או אם לא טכנולוגיה, אז השוק.

אורי, לפני 3 שנים השוק הזה היה במקום אחר לגמרי מבחינת היצע הרכיבים, גם דאקים וגם מחשבים. השוואה ללפני 3 שנים כמוהה להשוות טרנספורט אופטי משנת 83 לאחד משנת 2003.

מנחם, אני שמח בשמחתך שאתה נהנה. גם אני נהנה מסט-אפ אוזניות לא רע בכלל ומחשב לפטופ קצת יותר חדש משלך (מה של אומר שום דבר על איכות הסאונד הבוקע ממנו) אבל זה לא אומר שאי אפשר לשפר אותו מאד.

מתן, זה המוצר שהם הדגימו:
http://www.m2tech.biz/it/vaughan.html

מעניין אותי לדעת מהיכן אתה מגיע למסקנות שלך.
האם רק ע"י ניסוי ותהיה הוא האם בעזרת ידע מוקדם שעליו אתה מבסס את ההנחות האלו?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מעניין אותי לדעת מהיכן אתה מגיע למסקנות שלך.
האם רק ע"י ניסוי ותהיה הוא האם בעזרת ידע מוקדם שעליו אתה מבסס את ההנחות האלו?
אורי, הזלזול שלך מתחיל לעלות לי על העצבים. לי אין שום ידע, מוקדם או מאוחר. אני לא מבסס את ההנחות שלי על סמך לימודי הנדסת מחשבים אלא על סמך מה שאני שומע בבית. לעומת זאת, שתי העובדות - האחת שאתה עובד ב- SANDISK ומבין בחומרה של דיסקים והשניה היא נסיעה או שתיים למינכן - לא הופכות אותך ליותר מבין מכל אחד אחר אוטומטית פה בנוגע לאודיו, וגם לא באודיו ממוחשב. אם כל הודעה שלך אלי תהיה בטון מזלזל כזה, אני אפסיק לענות לך.

אני לא מבין למה אני בכלל טורח. הרי מבחינתך כל המחשבים הם אותו דבר כל עוד יש להם WASAPI, וכל חוות דעת שלא תואמת את תפיסת העולם שלך נתקלת בליגלוג ושחצנות.

לגופו של ענין.
1. לפני 3 שנים לא היו ספקים לינאריים למחשב. היום יש. לפני 3 שנים היה הרבה יותר קשה להרכיב חומרת מחשב שאינה מבוססת אטום ואינה חייבת קירור עם מאווררים. היום יש יותר מצאי רכיבים.

2. לפני 3 שנים אודיו ה- USB היה דור אחורה. זאת היתה רק התקופה שהתחילו לדבר על ASYNCHRONOUS. שוק ה- USB AUDIO לאודיופילים היה בקושי בן שנתיים. היום הוא בן 5. אתה חושב שב- 3 שנים לא היתה שום התקדמות? רק עשו כבלי USB יותר יקרים?

מה לגבי USB 24/96? זוכר שהיו דרייברים או רסיברים של USB שלא תמכו בזה פעם? היום יש.

לשאלתך, את המסקנות שלי אני מבסס על בדיקה אצלי בבית במערכת. לא ממליץ על מה שלא שמעתי, ולא חושב שצריך לבדוק פעמיים כל דבר שאני שומע, כי אני סומך על המבחנים שאני עושה. אם אתה לא, זכותך המלאה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מתן, על ראש הגנב בוער הכובע.

לא זלזלתי, אלא שאלתי שאלה לגיטימית ביותר.
והיא, על מה אתה מבסס את ההנחות שלך .

ואם זה עולה לך על העצבים אתה מוזמן לכוס מים קרים. או שתיים.

אני מציע לך להרגע ולהתחיל לחשוב 2 דק' לפני שאתה רושם הודעות לגופו של אדם.

אגב, כנראה שאתה לא מכיר מספיק, אבל 2 נסיעות (השלישית בדרך) הן כלום לעומת הידע והניסיון שלי בתחום.

בנתיים המזלזל הוא אתה. אז נכון , אני לא טחון כמו חצי מהפורום, מצד שני המערכת שלי כמה שהיא פשוטה נשמעת נפלא.

כמו כן עד שאתה נולדת בכלל לעולם הסאונד אני כבר מזמן הייתי עמוק בפנים. אז ממליץ לך קודם לבדוק קצת עובדות .

ואגב, אני לא מהנדס מחשבים כי אם מהנדס אלק' עם התמחות בתקשורת מחשבים ומתעסק ב SW ו HW של SSDים.

זהו.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
אבי לאבי, הנה מפרט המחשב כמו שחשבתם משמש להאזנה למוסיקה בין השאר, שימושים כמו גלישה בראינטרנט וכתיבה גם כן לוקחים חלק.

מפרט:

Computer name: Lenovo ThinkPad - T440p (14inch)

Processor - Intel Core i7-4700MQ 2.4 Processor

Operating System - Windows 7 64

Dispaly: T440p 14.0FHD WWAN

Graphics: Intel HD Graphics

Memory: 8GB PC3-12800 DDR3L (2 DIMM)

Keyboard: Keyboard Backlit - US English

Pointing device: Fingerprint Reader

Camera: 720p HD Camera

Hare Drive: 500GB Hard Disk Drive, 7200rpm

Optical Device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim w/ SW Royalty for Windows 8
System Expansion slots: No Smart Card Reader

Battery: 6 Cell Li-Ion Cylindrical Battery 56.16Wh

Power Cord: 65W

Wireless: Intel Dual Band Wireless 7260AC with Bluetooth 4.0

Integrated Mobile Broadband: Integrated Mobile Broadband upgradable

מנחם, אכן כן, נטרול האנטי וירוס משפר את ההאזנה באופן מיידי. אשחק עם ההגדרות הנוספות שהצעת, נטרול האינטרנט פחות בא בחשבון כי בזמן הגלישה אני אוהב להנות ממוסיקה אך אם ארצה לבצע האזנה קריטית אעשה זאת, וכמו תמיד, תודה על המענה המקצועי שאתה מספק, תודה גם לאורי ומתנוש, אינני מסכם רק מודה לכם ועובר לשאלה הבאה, אם תרצו להוסיף עוד מהניסיון שלכם, לגבי הדברים שנדונו אשמח מאוד להמשיך ולהעזר בכם.

כעת עליי לבחור כבל קואקסיאלי, ישנו הכבל הבא שיש באפשרותי לרכוש אותו, האם מישהו מכיר?

Harmonic Technology 1m RCA coaxial Cable

, ישנו אדם שמפםרסם כבל זה אך תרם הצלחתי למצוא מידע לגביו באינטרנט:

ויש את הכבל הבא שהורכב במיוחד בשביל אותו אדם שמוכר אותו דרך האתר הזה:

http://www.doublehelixcables.com/store/

שם הכבל הוא:
DHC BNC-TRRS OCC Silver 75ohm coax cable with high quality furutech BNC plug

על פניו, האופציה האחרונה נראת לי מעניינת יותר, מה אתם חושבים?

גם אם אין לכם ניסיון ספציפי, אשמח לקבל תשובה מושכלת בעניין (הכרות עם החברות, ניסיון של אדם אחר ומוכר, התיחסות למחברים, שיטות שונות וכ'ו)

שוב תודה לעונים.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתן, על ראש הגנב בוער הכובע.

לא זלזלתי, אלא שאלתי שאלה לגיטימית ביותר.
והיא, על מה אתה מבסס את ההנחות שלך .

אני מציע לך להרגע ולהתחיל לחשוב 2 דק' לפני שאתה רושם הודעות לגופו של אדם.

בנתיים המזלזל הוא אתה. אז נכון , אני לא טחון כמו חצי מהפורום, מצד שני המערכת שלי כמה שהיא פשוטה נשמעת נפלא.

כמו כן עד שאתה נולדת בכלל לעולם הסאונד אני כבר מזמן הייתי עמוק בפנים. אז ממליץ לך קודם לבדוק קצת עובדות .

ואגב, אני לא מהנדס מחשבים כי אם מהנדס אלק' עם התמחות בתקשורת מחשבים ומתעסק ב SW ו HW של SSDים.

זהו.

1. לא טענתי שאתה מהנדס מחשבים. השכלתך לא מעניינת אותי ואינה רלוונטית לשיחות פה.
2. אם "ניסוי ותהיה" לא נכנסת אצלך לקטגוריה של אמרה מזלזלת, אז משהו בהבעיה בכתב שלך לוקה בחסר.
3. אני בשמחתך על המערכת שלך. אין לה שום קשר לדיון פה, וגם לא למערכת שלי.
4. למי יש איבר יותר גדול אני משאיר לך לבדוק עם חברים שלך מסביב למסך טלויזיה עם אתר הפורנו החביב עליכם. אני לא משווה פה גודל איבר ולא שנות ניסיון כי גם הן לא רלוונטיות.

מה שרלוונטי הוא ניסיון האזנתי. ולמרות שלך ולמנחם נראה לא חשוב להשקיע בספקי מחשב ורכיבים בלי מאווררים, לי נראה שזה כן חשוב. ואני לא היחיד.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אבי לאבי, הנה מפרט המחשב כמו שחשבתם משמש להאזנה למוסיקה בין השאר, שימושים כמו גלישה בראינטרנט וכתיבה גם כן לוקחים חלק.

מנחם, אכן כן, נטרול האנטי וירוס משפר את ההאזנה באופן מיידי. אשחק עם ההגדרות הנוספות שהצעת, נטרול האינטרנט פחות בא בחשבון כי בזמן הגלישה אני אוהב להנות ממוסיקה אך אם ארצה לבצע האזנה קריטית אעשה זאת, וכמו תמיד, תודה על המענה המקצועי שאתה מספק, תודה גם לאורי ומתנוש, אינני מסכם רק מודה לכם ועובר לשאלה הבאה, אם תרצו להוסיף עוד מהניסיון שלכם, לגבי הדברים שנדונו אשמח מאוד להמשיך ולהעזר בכם.

כעת עליי לבחור כבל קואקסיאלי, ישנו הכבל הבא שיש באפשרותי לרכוש אותו, האם מישהו מכיר?

Harmonic Technology 1m RCA coaxial Cable
http://www.doublehelixcables.com/store/
.
.
.
שם הכבל הוא:
DHC BNC-TRRS OCC Silver 75ohm coax cable with high quality furutech BNC plug

עשוב תודה לעונים.

1. אתה מוזמן להקל עלינו בציטוט של החומר הרלוונטי בלבד, ולא את כל הטקסט מספציפיקציות של האתר. יעשה לכולנו את הדיון נעים יותר.
2. ישנו קונצנזוס בחוגים מסויימים שחלונות 8 נשמעת יותר טוב מ- 7. אתה בטוח שאתה רוצה 7? 8 היא ברוב הפרמטרים טובה יותר, כולל באיכות הצליל.
3. על הנייר, מחבר BNC יותר נכון במימוש חיבור של אות אודיו דיגיטלי. הלכה למעשה, איזה מהכבלים יישמע יותר טוב, תוכל לקבוע רק במבחן השוואתי. האינטואיציה שלי אומרת שלא יהיה הבדל תהומי.

סליחה על שאלת על התם, לא טרחתי לבדוק במוצר הספציפי שאתה משתמש בו- האם חיבור USB הוא אופציה? ואם כן, למה אתה לא מנסה אותו קודם?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
1. לא טענתי שאתה מהנדס מחשבים. השכלתך לא מעניינת אותי ואינה רלוונטית לשיחות פה.
2. אם "ניסוי ותהיה" לא נכנסת אצלך לקטגוריה של אמרה מזלזלת, אז משהו בהבעיה בכתב שלך לוקה בחסר.
3. אני בשמחתך על המערכת שלך. אין לה שום קשר לדיון פה, וגם לא למערכת שלי.
4. למי יש איבר יותר גדול אני משאיר לך לבדוק עם חברים שלך מסביב למסך טלויזיה עם אתר הפורנו החביב עליכם. אני לא משווה פה גודל איבר ולא שנות ניסיון כי גם הן לא רלוונטיות.

מה שרלוונטי הוא ניסיון האזנתי. ולמרות שלך ולמנחם נראה לא חשוב להשקיע בספקי מחשב ורכיבים בלי מאווררים, לי נראה שזה כן חשוב. ואני לא היחיד.

מתן, אני מבקש שתרגע ותערוך בעצמך את מה שכתבת.

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
1. אלו הנתונים היחידים והספציפיים ביותר שהצלחתי להשיג עד כה, לא ראיתי פירוט מתאים או הרחבה באתר בעניין הכבלים שציינתי, הכבל הראשון כלל אינו מופיע באתר הרשמי ואילו הכבל השני הוא כבל שנבנה במיוחד ובם הוא לא מופיע באתר הרשמי, על כן זה המיטב שיכלתי לעשות בעניין, אם אוכל לעשות יותר בשביל למקד בבקשה עדכן אותי.

2. הממשק של ה-8 לא היה נוח לי בעלילי ומיד חזרתי ל-7, לאחר מכן הבנתי שישנה אפשרות להשאיר עם 8 ועדדיין להנות, או לסבול פחות עם ההמשק של 7, אז אולי אנסה זאת, למרות שקונצנזוסים קצת מדאיגים אותי, עצם היותם קונצנזוסים..

3. נחמד המחבר BNC, לא אותו מחבר שמשמש אותי בחיבור הוט?, אם כן ... , טוב נו.

לגבי שאלת התם, זאת אופציה קיימת, כרגע אני מחובר ב-USB ישירות מהמחשב למגבר-דאק שלי, אם אפשר לשפר את התוצאה בכמה רמות העזרת הייפייס וקואקס אז למה לא?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור