נמר,
אמנם אתה כתב אודיו, ואני איך לומר רק חבר זוטר, ומראש כפי שבטח כבר הבנת, אין סיכוי שאני נכנס איתך לדו קרוב ותודה על ההזמנה המכובדת אבל רגע שנייה זה לא על הרקע הזה. וכן הסיבה קצת פחות מורכבת מכך והיא מגולמת בעובדה "שאודיו" הוא חלק בלתי נפרד מהנשמה היתרה שלי!. אם תגלול בחזרה לעמ' 14 גם תוכל להתוודע למשנתי הצנועה על התחום וזאת על רגל אחת. במידה שלא בא לך לבזבזב מזמנך היקר אזי גם טוב ואני כמובן מקבל זאת ברוח טובה.
אני לא מאמין לעצמי שאני בכלל התיישבתי לכתוב לך תשובה אבל שוין שיהיה. בכנות אני אומר לך שאין מי שלא היה שמח לחבר כמוך שיעזור לו בשעת הצורך, ועל אחת כמה וכמה בשעת מצוקה. ואני אישית בעיניים עצומות הייתי סומך עלייך. הממה, לקחת אותך כסנגור שייצג אותי בתיק כל שהוא אני מתנצל אבל לא תודה. ואתה יודע מה הסיבה!? הסיבה היא שאתה פשוט הופך את היוצרות בצורה שקופה, ולמשקל שאתה מייחס לעובדות אין ממש אחיזה במציאות.
כן אתה צודק אפשר לחשוב מה zs כתב לי, ואכן מסכים איתך שלא הוא זה שחשף את ספירת הזרע שלי בפומבי, ואגב אין לי בעיה גם אם היה עושה זאת! גם היום הספירה אצלי מצויינת, וברוך השם יש לי שלושה ילדים ושכולם יהיו בריאים. אבל בו נמר, אפשר לחשוב מה אני כתבתי לו כתגובה שגרם לך לצאת מהכלים, ולהשתלח בי בדברים קשים! ואתה יודע מה גם אין לי בעיה שתיתמם ובאמת חבל שתנסה להבין מדוע כתבתי לו את מה שכתבתי! ויתרה מכך אני יכול להגיד לך שעל אפקט הבומרנג לא אני צריך ללמוד, אלה את ידידך הטרחן היקר אתה צריך ללמד במידה שהוא הכן יקר לליבך! zs יודע שאני בסדר בדיוק כפי שאתה יודע זאת, רק שאתה משום מה החלטת להתעסק בי ובטפל ומשום מה לתת לו גב. לדידי ההחלטה של zs להסתלבט על האנלוגייה של הוויסקי(אספרסו) שנתתי ל1 Ak ולעשות עליה דאחקה סתמית ללא כל סיבה שהיא, היתה מיותרת ולא במקום, ועל זה הערתי לו בנימוס, בעיקר לאור העובדה שכל השרשור הנדון (17ע') כלל לא עניין אותו כדבריו. ומה שהיה לאחר מכן זה גם כבר היסטוריה.
ורגע לפני שנשוב לדון בענייני אודיו, גילוי נאות, אם הייתי מגיב בצורה בוטה כלפי zs וללא טיפת בושה פוגע בו, תאמין לי שהוא לא היה נשאר חייב ושהאנקדוטה הזו הייתה מסתיימת מבחינתו בנימה הרבה פחות מפרגנת מ;...." אני שמח שאתה נהנה מהסרט". אז לגבי הסרט אני אכן ממש נהנה ממנו ובלב שלם!