shokroun
חבר משקיען
- מעורבות
- 710
- נקודות
- 113
בדיוק. מכל הדיון הזה שנמשך ונמשך וכבר עבר חודש ...אנחנו בסיוון עכשיו , לי ברור שגם באודיופיליה יש תתי קבוצות. עכשיו, אני שומע שירים באיכות מעט יותר נמוכה מבחינת ההקלטה - פרדי הובארד, נניח, red clay, או רוב ההקלטות של cti שלו , יש שם קטעים מופלאים, אבל ההקלטה נשמעת אצלי במערכת לא טוב .אז אשמע מידי פעם ביוטיוב, אוזניות איפה שיש פיצוי והקטע נשמע יותר טוב/ שמיע מאשר אצלי במערכת המרכזית. וככה שמרתי על עקרונות האודיופיליה שלי.ויש מי שהוא יותר נקרא לזה אנין טעם שבשום מקרה לכ ישמע את הקטע הזה במערכת שלו
מה שכן, ואי אפשר להתחמק מזה מבחינתי, שהיכולת לשמוע הבדלים בכלל רכיבי המערכת הופכת אותי לאודיופיל יותר " תובעני". ואולי , ליותר אודיופיל מזה שאינו שומע הבדל? זאת שאלה פתוחה, לא קביעה חד משמעית, ולמעשה יש לה ערך רק בשמיעת עצה לגבי פריט מסויים. שכן, למי שאינו שומע הבדלים, בכבלים נניח, או בטרנספורט, זה לא משנה כי הוא אודיופיל בדברים שהוא כן מרגיש שיש להתעכב עליהם.
בפועל, בפרקטיקה, אם אני קורא מאמר ביקורת ( למרות שכבר לא כל כך קורא כי אין הרבה משמעות לחוויה אישית של כותב שאינני מכיר את כלל העדפותיו ואוזניו) , וכותב המאמר מצהיר שאינו מאמין בהבדלים בין כבלים וחשיבות כבלים וחיווט למערכת, מראש אני פוסל את דעתו. ועובר הלאה.