shokroun
חבר משקיען
- מעורבות
- 710
- נקודות
- 113
האם פעם מישהו השתמש בכספך כדי לרכוש לעצמו מערכת עקרה ויוקרתית? האם מישהו פעם השאיל את אוזניך לכמה ימים כדי לשמוע במערכת היוקרתית שלו וסבלת? תשמע,אני מכיר הרבה מערכות בעלות סבירה שמנגנות מצויין. אני לפעמים רואה בלוחות מוצרים שלא נמכרים ומתפלא איך לא?? אבל למה לכעוס או להביע זעם על מישהו עצמאי שמימש את חרותו ורכש מה שאהב? אף אחד בפורומים לא קינטר אף אחד על כך שאין לו כסף או רצון להשקיע סכומים גדולים, ההפך רק עצות לאנשים איך להגיע לתוצאה גם בסכומים יותר נמוכים. לדוגמא אני משתמש במערכת מורכבת ויוקרתית של חבר כמערכת רפרנס ומנסה אצלי במסגרת יכולותיי לשחזר את התוצאות ולהגיע כמה שיותר קרוב. כמובן שתמיד יש, כמו בכל תחום בחיים, תסמונת עדר. וגם באודיו וגם בחיים אני לא אוהב את זה, אבל, לבוז לכל מערכת יקרה בהגדרה? סוציאליסטי משהו...אמרתי שלא יקנו, להיפך שיקנו, כולנו קנינו/קונים/ו נקנה.
אבל שלא יספרו סיפורים ושכנועים כאילו רגש לא רגש, קונים לפי מה שנשמע טוב ולא לפי התג מחיר, זה הכל סיפורים.
תכלס, קונים מה שיותר יקר/ריטייל שאפשר לנפנף בו, ההגיון אומר שאם זה יקר זה חייב להיות יותר טוב, וחיים עם זה, לפעמים זה פוגע ולפעמים מעיפים כי מגלים ש זה לא ממש זה ... או שפשוט לא יודעים, ואז חיים עם סטאפ יקר שהוא בעצם פח אבל יקר
נערך לאחרונה ב: