הדגמים החדשים של PARASOUND

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
1. כלקוחות אסור לנו לקבל קשקוש כזה תמחור אירופה ותמחור ארה"ב ואנחנו גם לא באירופה, אנחנו באסיה, קל וחומר שזה לא רלוונטי כשהמכשירים עובדים גם ב 110 וולט וגם ב 230 וולט רק צריך להחליף פיוז, אבל גם בלי קשר.
2. נגמרו הימים שהאכילו אותנו בסיפורים, הכל פתוח, יש אינטרנט, יש פורומים ויש משלוחים יעילים.
3. המכשיר הזה מתומחר ב 3000$ בארה"ב כולל מע"מ שם, כלומר תקנו מארה"ב יורידו לכם המע"מ ותשלמו רק מע"מ בארץ + עלות המשלוח. בקיצור אותו מגבר 10,200 שח שם ו 16,800 שח כאן 66 אחוז הפרש !!!!!!!!!
https://theaudiobeatnik.com/parasound-halo-hint-6-integrated-amplifier-review/
זה בדיוק מה שגורם לזה ששומעים בארץ ומזמינים מחו"ל.
אני בטוח שאף אחד כאן לא לוקח לבחון hegel או constellation ואז מזמין מחו"ל והסיבות ברורות.
4. ווהנה לינק לתמחור באנגליה ב 3300 פאונד, לא שזה רלוונטי.
https://www.whathifi.com/reviews/parasound-hint-6
5. יבואן שרוצה שיהיו לו לקוחותושגם ימליצו לאחרים , ראוי שיתמחר בהגינות ויפגין גישה פתוחה, כנה ועם הפנים ללקוח.
יש פה יבואנים כאלו ואפשר להסתכל וללמוד מהם,זו לא בושה.
זה זמן טוב להתחיל כשרבע מדינה התחילה לחיות על החסכונות ומלמעלה משתינים עלינו בקשת.

היבואנים בארץ רוכשים מוצרים מאירופה ולא מאסיה.
ישראל משוייכת לאירופה.
כך מתנהלת
סוני ישפאר
סמסונג סמליין
ועוד יבואנים
היבואנים בישראל מחויבים לייבוא מוצר שיתאים למתח החשמל בישראל בלי שום קומבינות בדרך.
ולכן המוצר המתאים ביותר לישראל הינו אירופי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
היבואנים בארץ רוכשים מוצרים מאירופה ולא מאסיה.
ישראל משוייכת לאירופה.
כך מתנהלת
סוני ישפאר
סמסונג סמליין
ועוד יבואנים
היבואנים בישראל מחויבים לייבוא מוצר שיתאים למתח החשמל בישראל בלי שום קומבינות בדרך.
ולכן המוצר המתאים ביותר לישראל הינו אירופי

נכון שמדברים על היצרנים הללו. אבל יבואן היי אנד מביא מארץ המוצא. דהיינו ארצות הברית, סין, יפן, קוריאה, אנגליה, שוויץ וכ״ו.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
נכון שמדברים על היצרנים הללו. אבל יבואן היי אנד מביא מארץ המוצא. דהיינו ארצות הברית, סין, יפן, קוריאה, אנגליה, שוויץ וכ״ו.

ומה לגבי מתח החשמל? מרבית המוצרים מארה"ב אינם חשמל מולטי, עובדים ב- 110-120-60Hz.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
זה אותו מוצר
קודם כל זה אותו מוצר במקרה הזה כמו שכתבתי וגם מיכאל כתב, רק משנים פיוז, אז זה לא רלוונטי לגבי פרסאונד.
דבר שני היצרן עצמו הוא זה שמייצר את המוצר ל 3 מתחים שונים, זה לא שבאירופה מבצעים איזו הסבה למוצר אמריקאי ואז מביאים לכאן.
יש להם מגברים מעולים בקטגוריית המחיר הכי פופלרית לאודיופילים וחבל שהשוק הקטן הישראלי מפספס אותם בגלל תמחור מופרז והתנהלות לא נכונה של היבואן.
לא מזמן התלבטתי אם לייבא את הפרסאונד jc5 (בסוף קניתי משהו אחר) ולקנות בארץ לא היתה אופציה מבחינתי, כי זה אומר שבאותו מחיר (כמעט) הייתי צריך לקנות את הדגם החלש והפשוט יותר שעולה חצי בדיוק בארה"ב, אומנם הוא מעולה גם, אבל עם כל הכבוד..
מקווים שמכאן ייפתח השינוי

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
זה אותו מוצר

ייתכן והדגם המדובר הוא אכן עובד מולטי.
חבל שהחברה אינה בונה את מוצריה חשמל מולטי.
מגברי הכח A21+ JC5 JC1+ אינם עובדים מולטי ושום טריק לא יעזור. אז מה עושים במצב הזה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
מגברי הכח A21+ JC5 JC1+ אינם עובדים מולטי ושום טריק לא יעזור.

החברות הללו מייצרות לשוק האירופאי ולשוק האמריקאי וגם למזרח. במפעל מייצרים את המגברים ומתאימים אותם למתחים שונים.

חברות גדולות כמו סמסונג, סוני, LG מחזיקות מרכז לוגיסטי באירופה בשביל הזמינות. משם יוצאת גם מערכת השיווק וכ״ו. זה פשוט עובד אחרת.

לגבי סטריאו סאונד והתמחור.

ראשית תמיד יש הנחות ומבצעים וכולם יודעים שהמחיר הנקוב אינו המחיר שסוגר את העסקה. לגבי הדגמות. ויקטור אינו היחיד שלא נותן להדגמה בבית. ישנם יבואנים מכובדים רבים שגם בתשלום אינם מגיעים להדגים בבתים.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מגברי הכח A21+ JC5 JC1+ אינם עובדים מולטי

יש מתג עד כמה שאני יודע, אני לא הולך לפרק את המכשירים אבל..

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
יש מתג עד כמה שאני יודע, אני לא הולך לפרק את המכשירים אבל..

נעשה קצת סדר.
מכשיר חשמלי שתוכנן לעבוד במתח חשמלי של 110-120V 60Hz מיועד לשוק האמריקאי ואין שום מתג שישנה זאת, האופציה היחידה היא לחבר לו ספק כח חיצוני שיתאים למגבר ולמתח החשמל בישראל 220-230V 50Hz.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
נעשה קצת סדר.
מכשיר חשמלי שתוכנן לעבוד במתח חשמלי של 110-120V 60Hz מיועד לשוק האמריקאי ואין שום מתג שישנה זאת, האופציה היחידה היא לחבר לו ספק כח חיצוני שיתאים למגבר ולמתח החשמל בישראל 220-230V 50Hz.

אני מתפלא, באמת.
אתה מכיר את המכשירים?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
נעשה קצת סדר.

מה זה קשור ?
החברה מייצרת לשוק האמריקאי ולשוק האירופאי מכשירים לפי דרישות החשמל הנהוגות בכל מקום.
יתכן שלאירופה מוכרים במחיר גבוה יותר ויתכן שלא.
תכלס, אין הצדקה למחיר שונה לאירופה (הובלה בין החוף המזרחי למערבי לא זולה משמעותית מהובלה לאירופה) אבל זה תלוי במדיניות השיווק של היצרן.
ועוד בעניין ההובלה - שאזכיר שוב את מחיר המילקי בגרמניה שגם לאחר ההובלה שלו בקירור מהארץ הוצע במחיר זול יותר מאשר בארץ ?....
ארז

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
חבל שהחברה אינה בונה את מוצריה חשמל מולטי.
מגברי הכח A21+ JC5 JC1+ אינם עובדים מולטי ושום טריק לא יעזור. אז מה עושים במצב הזה.

איציק, מהיכן ההיתממות שלך, מוצרי אודיו היי אנד מיוצרים בארץ אחת באותו מפעל שמייצר לכל העולם, זה לא טויוטה או קונצרן אלקטרוניקה כמו סמסונג עם מפעלים יצור בכל יבשת

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
איציק, מהיכן ההיתממות שלך, מוצרי אודיו היי אנד מיוצרים בארץ אחת באותו מפעל שמייצר לכל העולם, זה לא טויוטה או קונצרן אלקטרוניקה כמו סמסונג עם מפעלים יצור בכל יבשת

תבדוק טוב את הנושא.
לא כל המכשירים מיוצרים במתח חשמל מולטי.
למרות שהם יוצאים מאותו מפעל.

נערך לאחרונה ב:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
מה זה קשור ?
החברה מייצרת לשוק האמריקאי ולשוק האירופאי מכשירים לפי דרישות החשמל הנהוגות בכל מקום.
יתכן שלאירופה מוכרים במחיר גבוה יותר ויתכן שלא.
תכלס, אין הצדקה למחיר שונה לאירופה (הובלה בין החוף המזרחי למערבי לא זולה משמעותית מהובלה לאירופה) אבל זה תלוי במדיניות השיווק של היצרן.
ועוד בעניין ההובלה - שאזכיר שוב את מחיר המילקי בגרמניה שגם לאחר ההובלה שלו בקירור מהארץ הוצע במחיר זול יותר מאשר בארץ ?....
ארז

אני מדבר על התאמת מתח חשמלי שאין אופציה לבצע שום טריק במכשיר..
ואתה מייחס לי את נושא התמחור שלא מעניני.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אז קדימה .. תלמד אותנו איך הופכים מגבר שמתאים למתח חשמל אמריקאי 110-120v60hz ל 220-230v50hz

בחיאת, תירד מהעץ. מדובר על מגברים ספציפיים בשרשור.
כל מגברי פראסאונד הם multivoltage, או שיש מתג מאחורה, או שבפנים צריך להעביר בלוח כמה מחברים
ופיוז שהוזכר מקודם.

יש לי 4 מגברים בבית, טחנתי את הנושא כולל עם ריצ'רד שראם מספר פעמים

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
תבדוק טוב את הנושא.
לא כל המכשירים מיוצרים במתח חשמל מולטי.
למרות שהם יוצאים מאותו מפעל.

איציק, כשזה מדובר באודיו הייאנד כל המכשירים יוצאים מאותו מפעל, בחלקם מורכב ספק לזרם אמריקאי, בחלקם ספק לזרם אירופאי ולאחרים ספק שיתאים ליפן.
אף חברה של 50 איש (גם בהגזמה אולטרה פראית) לא מקימה מפעל ייצור לכל גרסת מתח, הכל יוצא מאותה הדלת.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
פראסאונד מייצר בטאיוואן, ומייצר בדיוק אותו מודל גם לשוק אמריקאי ואירופאי, בחלק מהמכשירים יש מתג מאחורה חלק צריך לפתוח את המכשיר. בכל מקרה, תמיכה טכנית זמינה לעזרה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אני מדבר על התאמת מתח חשמלי שאין אופציה לבצע שום טריק במכשיר..
ואתה מייחס לי את נושא התמחור שלא מעניני.
הושמעה כאן טענה שהמחיר הרלוונטי להשוואה למחיר בארץ הוא המחיר באירופה, לא המחיר בארה"ב, משום שבארץ המתח החשמלי זהה למתח באירופה.
בתגובה נאמר שממילא כל המוצרים מגיעים מאותו מפעל ואין לפאראסאונד אתר ייצור כלשהו באירופה או מקום שבו עושים הסבה למתח אחר.
מכאן נוצר הקשר בין תאימות המכשיר לחשמל באירופה ובארץ לנושא המחיר.
היות ונכתב פה שכל המוצרים מיוצרים בטאיוואן, אז מדוע צריך להיות הבדל במחירים בין אירופה וארה"ב ומדוע המחיר באירופה רלוונטי להשוואה למחיר בארץ ?
ארז

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
יבואן יכול לתת מחיר חו"ל רק כאשר הוא מרוויח מזה כלומר שהיצרן מתייחס אליו כיבואן רשמי ונותן לו מחירים בהתאם
יש ייצרנים שזה לא מעניין אותם ולכן הם נותנים ליבואנים הנחה קטנה בלבד והיבואן כדי להתקיים בצדק מעלה את המחיר
מה שצריך לעשות זה פשוט לא לעבוד עם יצרנים כאלו
אם הייתי יבואן לא הייתי עובד עם יצרן שנותן לי פחות מ 50 אחוז הנחה על המחיר הרשמי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור